25

Анонимен

преди 1 година

Tolkova mogat Liteks i taj godina ste duchat supata

24

Един Българин

преди 1 година

Макар и НЕ бели, постъпват по комунистически - нагло, отвратително! Така ги учат онези с петолъчките! Но, няма да успеят!

23

Спеца

преди 1 година

Какви глупости пишете тука?На терена кой кога да играе решава съдията!Не лъжете хората!

22

Чорбетата

преди 1 година

Тези чорбета много овълчели. Хаха пълни смешници да вкарат такъв гол

21

Анонимен

преди 1 година

Селска постъпка на селски отбор. Ловешкия манталитет си остава... Това и отбор от зоните не би го направил. Тук не става дума за победи и титли, а за човешко отношение. Това правило е измислено от Гаринча, който за пръв път изчиства топката, когато опонентът му е на земята. Оттогава насам всички футболисти го изпълняват.

20

Чоко

преди 1 година

Защо септемврииците изкарват топката, след като техен играч е ИЗВЪН терена и лекарите може да го прегледат веднага и по всяко време???? Само да правят проблеми. Аман от тарикати. Браво на ЦСКА. Другия път отборите да не тарикатеят така.

19

Анонимен

преди 1 година

Комплекси и злоба-за това е силна левскарската "прокоба".

18

Къщичка за птиченца

преди 1 година

До19:Само дето освен,че Ганчев дойде от Ловеч,доведе и целия си отбор,барабар с ръководството.Прекръсти Литекс на цесека тире,прекръсти Ботев Луковит на Литекс и с това му се изчерпа плащането.За капак вие припознахте и замеряхте с камъни юношите на цесека.Пълна Лай'нярщина,както дори тартора ви се изрази

17

Анонимен

преди 1 година

Те са чужденци и не разбират български език. Все пак е добре, защото българите уговаряха мачовете.

16

Ей Богу

преди 1 година

До 17/ да, Ганчев дойде от Ловеч. Но плати толкова пари за това колкото вие не можете да изпросите от Бойко и Шиши. Тихо геренец... Тихо

15

Ей Богу

преди 1 година

17/ много по-феърплей си е да се подписваш пред Б сектор за "Върнете Чорни-спасете Левски" и да вземеш 500к от Пеевски(това си ти). Я си ходи на село и си трайкай.

14

Анонимен

преди 1 година

Какъв феърплей може да се очаква от отбор заплюл името и историята си и припознал друг.Този селско-мутренски манталитет ще е винаги техен спътник,както и факта,че реално това си е Литекс Ловеч.

13

Право куме

преди 1 година

В крайна сметка всички които сме гледали мача видяхме колко жълти картона бяха спестени на септември. Голът си беше редовен, а за морал да говорят симуланти на които всичко им се свири всяко полягане е лицемерие. Дадоха 8 точки на Лудогорец обаче говорят за феърплей... Аре бегай.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма нарушен феърплей! Играча на Септември лежи извън терена и там могат да му окажат помощ. Изкарването на топката в тъч е или невероятна просстотия и непознаване на правилата или опит за бавене на играта. Много правилно футболистите на ЦСКА не им върнаха тъча. То извън терена така може да легне някой и да го лекуват 30 минути. Това значи ли че не трябва да се играе през това време?

11

ЦСКАр

преди 1 година

Голът си е напълно редовен. Съдията допълнително беше слаб. Спести много картони на септември. Но иначе ние сме си виновни. Нямахме късмет пред гола, но отзад с Жеферсон и Амос Юга няма как да станеш шампион. Не са слаби. Много са зле!!!

10

!?

преди 1 година

От Свищов съм, и не ме интересуват нито червени, нито зелени, нито сини. Изказвам мнението си като зрител , че до края на първото полувреме очаквах нещо да се случи да се отмени тоя гол. Е, не стана и превключих английския мач.

9

Анонимен

преди 1 година

Дори и да станат шампиони срамът от това ще остане. Има неща по-важни от победите и титлите. Не им прави чест на ЦСКА.

8

Реалност

преди 1 година

Много ме кефи как лудогорци и оборци реват . Те били честни . Смях .

7

Eдин Българин

преди 1 година

Кога червените са били спортсмени? Четири букви, тире и петолъчка!

6

Анонимен

преди 1 година

Играча на Септември беше извън игрището и не се налагаше спиране на играта . Това е разликата с мача Пирин Левски , когато при контузен играч на терена футболистите на Левски продължиха игра . Не вкараха гол , защото не умеят .