19

ББ

преди 1 година

Време е за Световни Съединени Щати...за нов Справедлив и Свободен...време е за битка носеща Справедливост и Свобода на Човешките,битка за Божийте ценности,за битка да спасим нещо уникално...Живота ...единствен във Вселената ни!без тръмп,без путин без си...без убийци и отнемащи животи,насаждащи несправедливости и смърт,без отнемащи Свободата на човешки...за власт и пари

18

ББ

преди 1 година

кой ги предложи?агент буда на дс...кой му нареди да ги предложи...КГБ!не мога да повярвам...че сте толкова слепи!!!Кралството напуска робският ес на путин...и го замествате с...руски агенции като рСм?уау...колко пр.м.тивно и зависимо ...по ру,ски!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!

17

ББ

преди 1 година

Вето до дупка,гърците ги държаха 30 г.,разбират приятелското ни като слабост,те просто си слугуват на путин,повтаряте историческа грешка,ЕС я повтаря,вкарват поредният троянски кон руснаците и сърбите,бг политиците,правите историческа грешка,дреме ни за рсм...ставате съучастници на путин във вкарването на поредният троянски кон на путин...дарения за Украйна...смях,мимикрия и руски игри са,Вето до дупка!!!

16

Хахаха

преди 1 година

е ли факт,че го докараха пребит за лечение в България,доказателство за думите му,в рСм сръбско руска бият и убиват хората с българско самосъзнание,обслужващи путин,насаждащ разделение и омраза!!!

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Верно ли има нещо гнило? А под вола теле има ли? С измислици тоя случай няма как да го размиеш.

14

Анонимен

преди 1 година

Всичко сочи че има заплахи и насаждане на страх у българите в Северна Македония. България трябва много сериозно да се заеми с това. Не може да тормозят така нашите сънародници. А случая с Пндиков е красноречив, пребиват го а сега някакъв мухоморчо искал да го разследват. Сигурно ще го съдят защото е оцелял след побоя, явно искат да го довършат.

13

Анонимен

преди 1 година

Сърбите така им промиха мозъците на македонците, че е отвратително, но те щи си платят за тази гадост. Макетата заради това отношение нямат работа в ЕС, още са неандерталци. Омразата никога не носи добро, ако ги тресне едно земетресение ще дотичат всички тук да си търсят корените. Политиците им ще ги затрият.

12

Анонимен

преди 1 година

Как така,нали ония когато са го пребивали още са крищели,че ще го убият,не само набият защото е българин и затуй хората видяли побоя и чули заканите се бояли да се намесят от страх защото това отдавна се върши срещу тях целенасочено,има го даже документирано преди и след 90 година има случаи за да намали тъй сериозно българския етнос значи много случаи на пребивания,насилвания с убийства е имало и нашия премиер и главен прокурор трябва да се сезират за случая/аите защото не са защитили българите

11

Анонимен

преди 1 година

Факта, че ни се ежат доказва, че всинца до един са българи. Ние помежду си сме най-люти. Но когато ни натисне сопата, ставаме благи и честити.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15какви македонци бе то просто няма такива . Но по стечение на обстоятелствата тази територия беше отцепена и стана самостоятелна и претендира за нещо което нито исторически нито политически е валидно. Добре, ясно вече съществуват но само от 1947 нататък нека да признаят историческите си корени и правото на българите в Македония да живеят като такива. Ние сме ги обиждали, как не. Те вече от години го правят а сега проявяват и физическо насилие. Пфу!

9

Анонимен

преди 1 година

И сега пак бг са фашисти.

8

Анонимен

преди 1 година

Вижте какво,***, това да имаш мнение и да го изказваш открито е право на всеки. и това че човекът е българин живеещ в Македония е нещо съвсем нормално и не виждам защо трябва да го крие или пък друг да го пребива за това.Т Нар македонци са изкривена пасмина държат се сякаш някой им е сложил трън в гащите. И то защо - защото човекът си е казва това което мисли. И вашите изцепки тука ги четем непрекъснато точно по същата причина.Но никой не иска прокуратура. Тъпизъм

7

Анонимен

преди 1 година

Пиндиков им е казал че те са маке но това нали не е обида и те са маке. Каква е обидата тука. Те го обиждата на майка татар и т.н. а той е бг.

6

Анонимен

преди 1 година

Пиндиков ги обижда че са маке и те го пребиват, а те го обиждат че е татар и ги пускат.

5

Анонимен

преди 1 година

Никой не обича предателите, отрекли се от Родината си.Добра, лоша, все пак Македония е Родината му.В България е на лечение и на гости.

4

до 1

преди 1 година

По-скоро да, имайки се предвид моного-татарската форма на черепа му.

3

Анонимен

преди 1 година

какво значи обиждал? Да кажеш истината не е обида друг е въпросът че някои не я понасят и не искат да я чуват. за това не мисля че е нужна прокуратура. Тия глъмпери вместо да се правят на интелигентни да вземат най - после да се държат като такива. Само го вижте тоя на какво прилича и повече няма да говорим. Само дето му го няма калпака. *** в костюм, не е ли смешно?

2

Анонимен

преди 1 година

Тези хора скоро няма да видят ЕС отвътре.....

1

Анонимен

преди 1 година

извинете, това на снимката българин ли е?