305

Орбан

преди 1 година

Это реальный Русский мир!

304

секс терапевт

преди 1 година

сексуални фантазии. трябва да се консултират със сексопатолог

303

Анонимен

преди 1 година

На летище МАЧУЛИЩИ близо до Минск белоруските партизани с 2 дрона извадиха от строя руски военен самолет радар ДРЛО А 50 У на стойност 330 000 000 долара. Слава на Украйна, Свобода за Беларусия и Русия !

302

птица

преди 1 година

Това за Галина и 19 г. сокол се върти вече 1 година в пространството. Прилича ми на "Приятно вспомнить". Те руснаците ако са такива активисти, да вземем да ги поканим у нас, има толкова гладни жени!

301

Анонимен

преди 1 година

Това да не са ти ония талибани брадясали където освен кози друго не са виждали като полови органи и ги пускат официялно в ЕвропА. Ние да се пазим по скоро, не украинците.

300

Анонимен

преди 1 година

Не вярваме на вашите глупости.Нвма да ни промиете мозъците, колкото и да искате.

299

Анонимен

преди 1 година

ЦИТАТОсвен това имаме мъже, които са били кастрирани,спомняте ли си клипа с директора на украинска болница, който казваше, че кастрира в болницата пленени руски войници... КАКВО СТАВА ЗАЩО ТОЯ ИЗВЕРГ Е ОКЩЕ ДИРЕКТОР НА УКРОБОЛНИЦАТА... А ГЬОБЕЛСОВЦИ?

298

Анонимен

преди 1 година

Явно западните общества тая пропаганда им минава, но в България просто няма как да ни заблудите. Заврете си лъжливите новини, чийто образец е тази където слънце не изграва.Проблема на запада е, че като начене поредната агресия спрямо някоя малка държавица, вече Русия ще и праща военна помощ и ще горят ейбръмси, кораби... ама така е като не мислят за тая си военна помащ...

297

миличкия запад

преди 1 година

БОЖЕ, ПРОПАГАНДА ОТ НАЙ-ДОЛЕН ВИД. УКРАИНСКИТЕ ВОЙНИЦИ КОИТО НА КЛИП ЗАСТРЕЛЯХА ВЪРЗАНИ РУСКИ ПЛЕННИЦИ, КЪДЕ Е СЛЕДСТВИЕТО ВЪВ ВЕЛИКАТА УКРАИНСКА НА ДУМИ ДЕМОКРАЦИЯ... ПУСНАТИТЕ ОТ ЗЕЛЕНСКИ ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ, КОИТО ГРАБИХА НАСЕЛЕНИЕТО НА ОДЕСА ПОД ЦИНИЧЕНН ПРЕДЛОГ ЧЕ ТЪРСЯТ РУСКИ ШПИОНИ ЗАЩО НЕ СА ОЛБРАТНО В ЗАТВОРА... ЗАЩО БЪЛАГРИТЕ СА МОБИЛИЗИРАНИ И НА ФРОНТА А ТАТУИРАНИТЕ С ПРАВИ СЕКТОРИ И АЗОВИ УКРИ СА НА НАШЕТО МОРЕНЦЕ НА ХОТЕЛЧЕНЦЕ?

296

Мандо

преди 1 година

Тази седмица това ли ви пуснаха да пишете от сащ . Хахаха . Американците сатолкова ***, че не си дават сметка ....източноверопейските мъже знаят що е украинка и в амстердам също

295

Писна ми

преди 1 година

Такава пропаганда не е водил и Хитлер срещу враговете си,засрамете се *** американски!

294

Баце Руския

преди 1 година

Ох на Батя,искам и аз да смажа шмайзера.Гилямо ръгане ще да е било.60-70 годишни.

293

Анонимен

преди 1 година

Само глупости пишете,защо нещо вярно на публикувате

292

РУСНАКЪТ

преди 1 година

МОЖЕ САМО ДА ПИЕ, ГРАБИ, НАСИЛВА И УБИВА. ПРОСТО ДРУГО НЕ ЗНАЕ.

291

d

преди 1 година

Нормално. Крепостниците с това са били известни и Втората световна.

290

Анонимен

преди 1 година

Фалшива новина както винаги !

289

Анонимен

преди 1 година

Сигурно вие знаете най-добре

288

Пияната Тояга

преди 1 година

Светът не може да произведе ТОЛКОВА алкохол, колкото ще ми е нужен да изпия за да се прежаля дори да предложа на тая от снимката да си легна с нея ......

287

bl

преди 1 година

Ееех.. при подобни ситуации Българките са се самоубивали за да не бъдат обезчестени. А тази, незадоволената, по собствените й думи, е имала достъп до граната. Можела е да отнесе и двамата.

286

Анонимен

преди 1 година

Защо пишете такива глупости? Нямате акъл за 5 стотинки или пишете за пациенти в психиатрия. Особено госпожата, която явно мечтае за садо-мазо:)))