8

Анонимен

преди 1 година

Ясно - корумпирана държава и спящ народ - мре и мълчи!

7

възмутен

преди 1 година

Колко още стотици нарушители / афгани ще се лекуват безплатно, а бедните българи - да си плащаме. Колко още стотици араби ще храним? - ние, изнемогващите! Защо не ги връщате в Турция???

6

докога

преди 1 година

ДО КОГА ??? малолетни нарушители ще имат права да изискват целите си фамилии тук? Защо не го връщат "жалещия" малолетен в семейството му???

5

Анонимен

преди 1 година

Нали въобще е забранено да се превозват хора в товарни ПТС по закон,който не се упоменава за наказанието,а утре като свършат имигрантите без лични документи за превоз ще продължават да возят имигранти и наши хора защото ще знаят,че закона не важи за всички особено за бедните хора ще ги мамят със случаен евтин транспорт за превоз на дълги разстояния от 400-500 км.

4

аноним

преди 1 година

Пишете пълните имена , всички данни или просто нищо не пишете

3

До Анонимен 2

преди 1 година

Преди малко повече от 20 г. пък червенушковците, прикрити като монархисти, докараха една работническа щерка, която на публично място развя съблечена блуза с надпис "Срам ни е от вас". После, пелтечейки от озлобление, поясни в интервю какви благини носели предприсъединителните фондове и какво знаели чистачките в "ПрайсУотърхаус". За плювните по адрес на България момата стана зам.министър и показа как се ходи на дамско матине в Двореца със сандали на бос крак, дънков гащиризон и чанте от Илиянци.

2

Анонимен

преди 1 година

Преди 30 години не идва ли една английска фирма да усвоява предприсъединителни фондове за да модернизират охраната на границата със съвременни сензори и други подобни.

1

Анонимен

преди 1 година

Защо всичко е секретно ?