19

До МВР

преди 1 година

А какви са арабеските, които кръстосват на групи по центъра на Пловдив

18

РъБъ Грънчарче

преди 1 година

Колко мигранти са заловени от началото на деня? НУЛА..... За пореден ден на границата ни НЕ СА ЗАЛАВЯНИ НИКАКВИ МИГРАНТИ . Няма бе. Няма . Туй дето ги залавят по средата на страната ни ... около София .. Пловдив ... че даже и край Русе е абцелютна Мистерия . Тук на границата никой не е минавал.... Пък тия пачки евра дето ми закриват очите , аз тях винаги съм си ги имал .... И шефа ми , и той така . И шефа на шефа ... Че и няколко политика даже . Ко да се прави ? Такъв е живота .

17

село

преди 1 година

ПРАВИЛНО!!!Баба анжела,ги покани.ДА ИМ ДАВАТ,НАПРАВЛЕНИЕ,ДОРИ ВИЗИ,И ПРИ ДОЙЧЧОВЦИТЕ.

16

Анонимен

преди 1 година

Не ги хващайте,придружете ги до границата.Тук не ни трябват.

15

Анонимен

преди 1 година

Щом не знаят колко са заловени,представете си колко са незаловените.

14

Анонимен

преди 1 година

Промяната яко работи. Няма събота, няма неделя

13

Онуфрий

преди 1 година

"""Колко мигранти са заловени от началото на деня?""" -------- Това е без значение. По-любопитно е - Колко не са заловени??? -)))

12

Анонимен

преди 1 година

Някой от институциите, въобще знае ли какво става в държавата или всичко е на абсолютен самотек? Един бус, че втори....сега се оказа, че имало трети ама споко- той не бил свързан с първите два...Помните ли самолетчето, което ги направи на луди и идиотията им лъсна...Гробно мълчание по въпроса...сега са наред бусчетата

11

До9

преди 1 година

При лоестият имаше най вече рекет на същите тия червени кхмери,тоя хаос от който страда обикновеният човек дойде последните две години!

10

Мичето

преди 1 година

До Анонимен 5 - Не задавай глупави въпроси! Тръгвай веднага!

9

а до 8

преди 1 година

До Анонимена шото при Бойко не беше същото !

8

Анонимен

преди 1 година

Хаос,анархия,разграден двор и небивала спекула!Вина за всичко това носи ушатото недоразумение лансирано от червените кхмери(червената олигархия)за президент!

7

ааааа

преди 1 година

До Анонименс Гешев как да има ...и прокаратура няма !

6

Анонимен

преди 1 година

Ограда 6 метра на границата с Турция бетон и проблема е решен завинаги

5

Анонимен

преди 1 година

Бpaзилци, укри, мигранти, немски вериги, френска софийска вода, кока-кола държи минералните ни извори, канадци изнасят златото ни, някакъв перко разбива паметни плочи с чук и някои го аплодират, правителство няма и няма да има... чувствам се като на гости в родната си страна. Дали да си тръгна?

4

бг смешки 2

преди 1 година

сега ше дойде Гешев и ше ги арестува всичките ....

3

Анонимен

преди 1 година

Ей побъркаха ги тези минцифайци. Да щавят ли,да се отчитат ли, стълби ли да носят,чадъри ли,дрога ли, каналджии ли,кредита не чака,пара трябва за лов, риболов,почивки идат,а то на една заплата кара ли се. Съсипаха я тая държава,ченгесар да плаща с карта. Срам,срам,срам.

2

Rr

преди 1 година

Те с едни мизерни емигранти не могат да се оправят, ние чакаме икономика и цени да оправят. Военни 1некадърнициииии1.

1

Чук и Гек

преди 1 година

Съвсем нормално е в една демократична европейска даржава, водещите телевизии да знаят всичко преди МВР и прокорора! Не притеснявайте трафика, че трафикантите се безпокоят и обръщат камиона! Нека хората свободна пътуват към германия! Щом си плащат! И не ги залавяйте, това не е каракуда или насекомо, а ги задържайте по закона за МВР !