140

Анонимен

преди 1 година

Ама китайците как така първо не питаха Белия дом: Ваше величайше човекоподобие, тук сме решили едно-друго, та ако имате благоволението...

139

тя

преди 1 година

Браво на Китай , те няма да допуснат еднополюстен модел към ,което се стреми САЩ !

138

тя

преди 1 година

САЩ управляват ЕС и си въобразиха ,че могат да стават и господари на Свита !? Да амаНЕ !

137

В,В,ПУТИН. Z,

преди 1 година

Скоро. Сатанинска. Америка. Ще се. Разпадне

136

ББ

преди 1 година

Време е за Справедлив Мир носещ благоденствие на Хората,минаха се много граници от ограничени и зависими политици!Да спрем тази лудост!или да закрием...тази лудост!!!Бог да пази САЩ и пазещите Свободата на Човешкият Род!Има Бог и Света сме негови деца!!!не на путин...не на си роби!

135

ББ

преди 1 година

ако подценят разузнавателните възможности на САЩ и Свободният,ще допуснат грешка,ядрените вече не са фактор,ако не сте го разбрали ,нищо не сте разбрали,ако финансираха и надъхваха СК как щяла с консерви да удари САЩ,ако продължат с този тон,с тази нечовешка политика,ще последват санкций които ще ги унищожат отвътре!Народите им ще ги избесят,пропагандата не спаси хитлер,четете правилно Историята моля!не връщайте Света ни в...мракобесни времена!

134

ББ

преди 1 година

руски *** задават въпроси?морални цензури са,Бог е казал...не убивай!рашите убиват и рушат ежедневно жени и деца в Украйна!Бог дал ти животите като Свободни,путин убива за да ни отнеме Божията Свобода!кое не разбирате?Китай бе жертва...бързо забрави геноцида над Народите си!...да си обслужващ персонал на убиец не е ок!до хляба ще го докарате...хляба ще ви е проблем...!

133

Анонимен

преди 1 година

е какво прави ЦРУ там, не бе един преятел ме пита?

132

Анонимен

преди 1 година

Аууу, анатема, китайците не знаят ли, че единствените, които могат да си правят каквото искат на тази планета, са англосаксите?

131

Анонимен

преди 1 година

И защо да не даде? Целия западен свят праща всякакви оръжия на укронацистите, защо Китай да не прати на руснаците? Като ще се водят прокси войни всеки ще праща на когото смята за съюзник. А и китайците трябва да тестват своето въоръжение срещу краварското!Тайванския конфликт ще е след има няма 2 години....

130

дедовия

преди 1 година

Ура, ура, ура.Време е сатанинско-американската клоака (коалиция) да бъде ударена още по-силно и да се разпадне.

129

Анонимен

преди 1 година

Това им е плана тая война да продължи до пълното им унищожаване на укро руска *** и да има мир на земята

128

Анонимен

преди 1 година

ЕС какво си мисли, че Сащ ще ги държи до последно? Шут в *** и да отиват на фронта да се бият с Китай.

127

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че Китай ще помогне на Русия.Нали знаят че те са следващите ако руснаците изнемогват.Тези 2 държави няма да допуснат да има едноличен господар като САЩ

126

Чеченец

преди 1 година

Китай Индия и Русия са заедно.Поне докато сащ паднат.В момента те препродават руси газ и петрол та кои бяга от парична изгода.

125

Анонимен

преди 1 година

Точно Китай е последния дето ще помага на Русия. Китай обича глобализацията и да инвестира в чужди държави. Притрябвало им е да правят война и да се изолират. Всеки си гледа интереса.

124

Анонимен

преди 1 година

До Цън ян мън - Някой да е нападал на русия, какви ги дрънкаш тук .Ако би мирно стояло не би чудо видяло.

123

az

преди 1 година

ми да дава, вие що давате, че и въвлякохте половината свят в това, докато нямате дипломация, няма д аима мир, *** с вас *** !

122

ало ало

преди 1 година

ще дават, разбира се! вий какво искате, натъпкахте тия боси глу-паци с оръжие, а на русия никой да не помогне да си върне руските земи!

121

Цън ян мън

преди 1 година

Защото Китай усеща че ще е следващата жертва,щом падне Русия.