221

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Попърджайти Путин и Русия,попърджайти и скоро че ми ядети киселата краставица....

220

Димитър Попов

преди 1 година

За бога братя, не купувайте..

219

Анонимен

преди 1 година

опитвам се да купувам само необходимото, няма как напълно да спра да пазарувам, но пак е скъпо... да бяхме влезли в шенген, инфлацията и спекулата щяха да са на ниво европа, не на ниво мутроландия!

218

Язе

преди 1 година

За богатия булгарски народ това явно не е проблем, щом няма протести, стачки или поне блокиране на част от търговците. Повечето цени в София са вече много по-високи от тези във Виена например - литър прясно мляко там е 1.6 евро, тук е 5.00 лева, известен душ-гел там е 2.5 евро тук е 9 лева, и т.н....Но явно всичко е ок, като слушам как всеки се надпреварва на какво скъпо място бил , каква скъпа храна си поръчвал....

217

до 215

преди 1 година

До Кармен Златарева,права си,най-вече крадливия,мързелив и алчен народ

216

Анонимен

преди 1 година

В РАМКИТЕ НА 10 ДНИ ПОСКЪПВАНЕ В КАУФЛАНД СТОКИ ОТ ЕРОПАТА: СТОКА 1 - от 0,24лв на 0,28лв - 16,67%; СТОКА 2 - от 0,89лв на 1,15лв - 29,21% ...КЪДЕ СИ ИНФЛАЦИЙО ЮРЪПСКА?!...

215

ьаьаьа

преди 1 година

Вие виждате скъпи цени, а аз виждам потенцял за бизнес. Който иска да изкара пари, сега е момента. Купуваш евтино и продаваш скъпо. Хората купуват и не се спират. Само *** би писал коментари за скъпи цени.

214

1111111111111111

преди 1 година

300-400 процента вдигнати цени

213

Селянин

преди 1 година

Имаме най-сухата зима в последните 500 години в Европа .Догодина ще ми ядетедедовия.

212

Анонимен

преди 1 година

Каквото и способно и честно правителство да дойде след 12 години грабеж и некадърност на ГЕРБ, нищо не може да направи даже и за 2-3 години.

211

ИМА ЛИ ПРОМЯНА..??

преди 1 година

Има, има........ ПАК ВЯРВАЙТЕ НА ЮМРУЦИ, КАНАДЦИ, ОКОКОРЕНИ, ОТРОВЕНИ, ЛЕВАЦИ...

210

Анонимен

преди 1 година

Измина само година и девет месеца, откакто Бойко Борисов не е премиер, но още поне 10 години ще има да се възстановяваме от неговото управление

209

Падаря

преди 1 година

До адвокат ТеневОт 3 години ни управляват скромните социалити и прокситата им. Резултата 40% по бедни и без преспектива в следващите минимум две години.Дори да дойде супер способно и честно правителство ще са им нужни две години само да нулират ,камоли да дръпнем.

208

адвокат Тенев

преди 1 година

Всички по горе изброени цени са, или на нивото на западните цени или даже чувствително по скъпи....Предпочитам скромния социализъм от преди 90те.години пред фалшивата лъже демокрация и дивия капитализъм!

207

Кармен Златарева

преди 1 година

Всичко в БГ е срам и позор....

206

Екоцид

преди 1 година

Забранете Биткойните .Гълтат постоянно ток и замърсяват планетата,а и с новите квантови компютри и ИИ хакването им става по-лесно.Северна Корея даже имат секретен военен взвод за кражба на биткойни,за 2022 са откраднали койни на стойност 1,7 милярда долара.Вместо да забранят кравите и месото да забранят биткойна ефекта за природата ще е по-добър.

205

Манталитет

преди 1 година

В Англия вноса от Мароко и Африка като цяло не смогна да произведе договорените с веригите количества и се получи недостик на зеленчуци ,но до седмица ще бъде решен проблема.Мароко и други решиха да спрат износа в Африка и да изнасят само за Англия.(имат договори няма мърдане)При това положение веригитев Англия не вдигнаха цената на зеленчуците нито с пени (стотинка) ,дори въведоха ограничение в бройки за клиента .Ако беше в България щяха да вдигнат цените с над 100% и на горе !

204

Алчни спекуланти!

преди 1 година

Гледах цените на хранителните стоки в Германия основни храни са с до 50% по-евтини,а получават 7-8 пъти по-високи заплати.

203

Парички събирам

преди 1 година

С тока вдигнаха инфлацията.Фирмите калкулират на най-високата цена която видяхме 600Е ,но сега цената е 54 Е над десет пъти по-евтина Защо цените не падат?ПП ,БСПи ДБ са Троянски кон на червените олигарси , комисионери офшорни факири от запад -без идеология само парата ги вълнува.

202

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости с извинение! В Германия маслото поевтиня с 70 цента от миналата седмица даже! Сега е вече около 1,30 - 1,50 евро и ще намалява до около 0,99 евро (стара цена)! Информирайте се малко преди да пишете! Има и много други цени спаднали на ниво даже и по ниско от преди кризата! Има много цени на немски магазини онлайн за информация! Имам предвид истинските немски магазини в Германия, не тези мутренските в България с немско име само!