203

Мухаха

преди 1 година

Полша се освобождава от зависимоста си от руска газ ... и попада в зависимост от норвежката газ ... Поляците от месеци плачат на Европа че газта идваща от Норвегия е мноооооого скъпа бе.... Ама нали искат да са свободни. Тя свободата си има цена . Европа не може да наложи вето на Норвегия и да определи таван на цената, както направи с Русия така че поляците ша го ллапат немит или там какъвто им го подадат от Норвегия ... Ахахахаха. Както изглежда България ша го ллапа на Гърция по същия повод...

202

Анонимен

преди 1 година

Прекрасно, още по малко пати за руските фашисти

201

Fuckduck

преди 1 година

Полша не е зависима енергийно и не мирише на руска салата като Германия нпр. Пука им та им дреме на Поляците колкото за Путин толкова и за петрола му.Да се радва Путин че не уцели на тях в тази война че тогава наистина всичко щеше да свърши за 3 дни с втората по сила армия на третия свят.Не че украинците не ги връщат в каменната епоха но поляците си имат Стара любов с матушка а има и за какво, а старата любов ръжда не хваща.

200

На Полша

преди 1 година

Не и пука

199

Ха-ха

преди 1 година

И сега поляците пеш ли ще ходят?

198

Отговор

преди 1 година

А и фактите са си факти. А когато фактите говорели и боговете мълчали. Така поне съм чувал:)

197

Отговор

преди 1 година

До по долу... Забелязах. Наистина се е объркал реда на коментарите. Не желаем да дразним никого, но в случая коментара бе в отг на др дразнещ такъв.А който си го прости си го получава-каквото повикало това се обадило.:)

196

Анонимен

преди 1 година

Не пиши до 225 защото са ми махнали коментара.Значи написаното дразни някой

195

До 225

преди 1 година

На времето Хитлер превзема Полша бързо благодарение на предателството и подлоста на Сталин който пред страх от Германия се съгласява да подели Полша на 2.Сега същите опити прави и Путин с Украйна. Това никога няма да бъде нито забравено, нито пък простено на Русия.Лошото обаче е че др държави са биле фурнаджийските лопати, лутащи се между по силния и по слабия, предали се без бой на Хитлер, а в последствие продали се на ссср. Оти тъй и кои ли са те?

194

Предатели

преди 1 година

Московските жужаци са най-големите предатели.Българите са дали на руснаците азбуката. Сега руснаците пишат с Български букви. Българите са разпростанили християнството в Русия.За награда жужака-путин обявява България за вражеска държава.Преднамерено първи спира газта за България.

193

Предстои

преди 1 година

Спиране на лосиона за баня на крепостните ***.

192

Поляк

преди 1 година

Ние и това чакахме. Идеален повод да затворим на 100% границите както с Беларус, така и с Калининград. Литва, Латвия и Естония само чакат и те ще направят същото.А и спирането на Рус петрол за Полша е автогол за Путин, понеже малкото влизащ в Полша руски петрол подхранваше само руските агенти и интереси в страната. Благодарим за услугата. На нас щеше да ни е много по трудно да решим проблема. Слава на Украйна.

191

ЯМХ Путкин

преди 1 година

Ранобудни предателчета с две леви ръчички отново лижат за русия. Забравили са поговорка, че който се смее последен, най-добре се смее. Още малко ще гледаме циничната усмивка на джуджето,, докато л***uната, в които затъва съветският нужник я скрият.

190

Поляк

преди 1 година

Дреме ни на сайдера за петрола на путин.Ха ха. Русия да не се притеснява за петрола за Полша. Там има кой да се притеснява. Да мисли по добре на кого и на каква цена ще продава в бъдеще.:)))

189

Ако няма ..

преди 1 година

..."крепостници" в Русия и днес ---тя да се е разпаднала! И ДНЕС ---САМО ПЛЕМЕНАТА ОТ СИБИР И ЮГА СЕ БИЯТ В УКРАЙНА!

188

ПРосията...

преди 1 година

НИКОГА НЕ НИ ЕОСВОБОЖДАВАЛА-просто е търсила винаги начин да ни пороби и превър не в"крепостници"!

187

Сата НАТО

преди 1 година

Просия не е освободила България. България се е освободила сама.

186

Анонимен

преди 1 година

Има една поговорка "Бъдещето зависи от миналото"Тук чета коментарите на изпадналите Българи който дори не знаят че Русия е освободила България ...И до ден днешен със ***** щяхте да си ходите Ще прелее чашата и Русия ще ви нахвърля бомбите да знайте ..

185

ДядоНиколай

преди 1 година

Руснаците спират петрола,спрат газта и им остава само износа на жито за Африка.О,да,забравих,че в момента развиват космическа програма с Руанда.Няма нищо,че там до вчера са яли хора и дори не могат да сглобят един карбуратор.Те и руснаците същите.Да видим докъде ще се простре тъпотията руска.Забавно ще бъде.На всички ще ни е кеф,да гледаме как се разпада една обсебена и окрадена държава.Путин ще си гепи оная работа,и ще си замине,а какво ще правят 145 млн. след него?Пак ще се молят за помощ.

184

ЗАДник

преди 1 година

Вовата усилено работи,че да изпълни мечтата на Хитлер.А именно,да разпадне СССР...ъъъ Русия де,на много и малки държави и да затрие комунизма от планетата Земя завинаги.Надали има по-голям радетел за мечтата на Хитлер от Вовата.И все пак,евала му правя,защото и аз искам същото като него и Хитлер-свят без рашисти и комунисти!И да не забравя.Никакво гражданство на Митрофанова,че да си иде в Сибир,който ще бъде китайски.Да я видя как ще научи мандарин.Тя един български не знае,пък е посланник.