234

Гадняр

преди 1 година

А цените на мушмулите и кайсиите как са? Те също са много "вървежни" през зимата.

233

Мара подробната

преди 1 година

Има, ама са нарязани и не вършат работа!

232

Анонимен

преди 1 година

извинете ме,така ме боли,че не дочетох при набирането на текста,пазете си коремите от фалшиви промоции и нитратни салати

231

Анонимен

преди 1 година

да,от Лидъл си купих салата репички и краставица и сьомга на промозия от 12лв вместо 42лв.и от 3.30 бях в спешното ,такива цолки в корема,остър гастрит,какво ги торите це ,мошеници

230

Петров

преди 1 година

След като умните и работливите се изнесоха от България, тук останаха основно затъпени и оскотели, бедни злобари които се кефят на мизерията и чуждото нещастие. "Знаем че ГЕРБ и Русия ни крадат ама на нас ни харесва да сме бедни и жалки. Не щем парите на Запада защото вече сме свикнали с мизерията и беззаконието"

229

Пена

преди 1 година

Борисов и Пеевски съсипаха и земеделието - нулева подкрепа от държавата! Правят дъмпинг с турски краставици и нашите земеделци умират прави! Освен това ГЕРБ и ДПС владеят контрабандата, тоест турските краставици не се обмитяват и Пеевски и Борисов гушват няколко милиончета днес затова че си затварят очите!

228

Русия

преди 1 година

Атлантизма и краставици ни мой прайБанани банани банани банани банани

227

Алекс

преди 1 година

Турция,Гърция и Албания произвеждат краставици почти без отопление.Е как тогава бъкгарската краставица ще е по-евтина? Гърция е в ЕС.Турция изнася краставици за целия ЕС.Едва ли ще си позволи да използва забранени препарати.Такива обвинения трябва да са съпроводени с лабораторен анализ.

226

Анонимен

преди 1 година

Скачат яйцата, скача сиренето, краставиците...сега и консервите! А преди СКАЧАХА само едни луди хора по площадите и то заради пустите бананите! Айде сега яжте си бананите - май единствено те не СКАЧАТ!

225

Анонимен

преди 1 година

Българското се изнася колкото го има внася се б-клука и се печели тоя дето печели се храни с българско за осталите от пр-толюдието не му пука

224

who's care?

преди 1 година

голям праз!

223

Анонимен

преди 1 година

нито български краставици нито български политици все внос

222

Анонимен

преди 1 година

аз не мога разбера за какво са ви тия нитратени краставици и нитратени домати нищо няма полезно в тях.И въобще не ми дреме колкомса краставиците на село миналата година три реда си посадих пук нах се да бера гергана по една тенджера таратор.40 буркана кисели си направих и въобще не ме интересува колко са ако ще и 20 да стане килото.

221

Анонимен

преди 1 година

цената от 7 лв. за килограм краставици е реална, Е щом . . . цената от 7 лв. за килограм краставици е реална, . . . . . загивайте! Знаем че сте най-големите бенефициенти на субсидии и още плачете! Когато обяснявахаа на миналата година как се спестява енергия при парниците казвахте, че като дойдат субсидиите нямало да има значение!

220

Fakt

преди 1 година

Милионите българи които живеят в чужбина са много обезпокоени,че някакви гешефтари не могат да правят "бизнеса" с български краставици,ама наистина много се безпокоят

219

хаха

преди 1 година

аз имам една хубава българска краставица за вас!

218

Евро-Атлантик

преди 1 година

*** са къде къде по значими ......Краставици ли ? Та те нямат това право ! Те са благото на ЕС !

217

Ъхъ !

преди 1 година

Трябваше да изберем Мирча Кришан да ни управлява , а не харвардските мошеници. Мирча Кришан поне разбираше от краставици!

216

Наблюдател

преди 1 година

Няма български краставици, защото всички краставици си ги навряхме в г.за и гласувахме за шайката от Канада ! Както изглежда скоро и *** няма да има в България , защото ще си ги наврем и тях на 2-и април ! Изобщо има ли изклатен народ , винаги е българският!

215

Селянин с парник

преди 1 година

Доживяхме, забогатяхме!