154

Анонимен

преди 1 година

Ако това е вярно то значи , че хората в бегето са останали без мозъци ! Да избират все едни и същи *** искащи България да бъде въвлечена в война и унищожена съответно

153

ББ

преди 1 година

не работещи вече манипулации,резултатите ще ги нареди "матряла"както ви нарича агент буда,Народа ни ще реши как да живее,като Свободни и проспериращи,гласуващи за ПП-ДБ,или като...матрял на дпс-гроб!!!

152

Анонимен

преди 1 година

Абсурд да е вярна тази анкета.Няма нормален,който да гласува за ПеПето и ДеБето.Това все едно да си гласуваш повиквателната за фронта.Преди да паднат бяха на прага да обявяват войни.

151

Анонимен

преди 1 година

Агенция ЕЖК

150

Милен

преди 1 година

Хахах, Толупа е развързал кесията за проучвания! Всички бие наляво-надясно! Скоро и Магнитски ще бие! Ще го пребори, ако се явят заедно на избори с поне 5-6%! Хахахаха

149

ХХХ

преди 1 година

Новите ще ни упраят ! Аз съм убеден че новити ще ни упраят ....30 год тъпчим на едно място мисля че новити Герп и ПП ше ни упраят ! Мосля че крайно време е новити да ни упраят ! Да живее америка ....мисля че стана време новити да ни упораят ! Ге гласувам за новити ! Мисля че България ще я упраят .....новити !

148

Анонимен2

преди 1 година

И ВЪЗРАЖДАНЕ КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ КОПЕЙКИН МАНИПУЛИРА НИЗШИТЕ ПРОСРОЙКИ ВОЛЕН ВТОРИ БЪЛГАРИ ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ ЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ОЧАКВАТ ШАРАНИ СЕ ИЗДАВИХА В БЛАТОТО НА ШАРЛАТАНИТЕ ЧАКАЩИ МЕСИЯТА ДА ГИ НАПРАВИ БОГАТИ ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЗАБЛУДЕНИ МИЛИ БЪЛГАРИ ДАЩО НЕ СЕ СЪБУДИТЕ ДАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ ГАДНО БЕЗОБРАЗНО НАГЛО

147

Анонимен

преди 1 година

Докато някой създава нови партийки в Бг чиновническата бюджетна партия ще е на първо място.

146

Щом "медиана&qu

преди 1 година

мисля, че е на "червен Кольо" дава 2% предина ,значи реално е не по-малко от 12!

145

Анонимен

преди 1 година

ППДБ ще имат около 28-29% на изборите. ГЕРБ - около 20%, Възраждане - 8.5 - 9%., БСП - 7.5%. Запишете си го някъде и сравнете на 2.04.

144

дО 149

преди 1 година

До Анонимен"Възраждане твърдо са на първо място!" Те и на миналите избори се заканваха да бъдат на 1-во място. Докато българският народ не е изгубил и последната си капка разум, Възраждане първото място ще видят през крив макарон. Същите въздухари са като ПП/ДБ, които сега бленуват, че ще спечелят 121 гласа на изборите. Смях в залата!

143

Анонимен

преди 1 година

ако това за герб и пп е иссстина е доказателство че за 30 години са ни докарали на нивото на украинците- пък и военното обучение в училище връщат - честито - само незнам дали ще пратят тия дето трошат паметниците да се бият в русия или децата ви

142

анонимен

преди 1 година

Само ГЕРБ!!!

141

До 157

преди 1 година

И според тебе, без реформа кой ще ги провери, прокуратурата ли? Ристьо за това си подаде оставката когато беше с ГЕРБ, защото не му дадоха нищо да направи. За съдебна реформа трябва мнозинство, като си избирате същите, няма как реформата да се случи. ГЕРБ, ДПС, БСП няма да я направят, защото за 32 години са имали възможност, но не са го направили. Защо- ти си отговори.

140

Анонимен

преди 1 година

ДА НЕ ВИ ПУКА,КАКВО ДРЪНКАТ СОЦИОГЛАМАТИТЕ. ГЛАСУВАЙТЕ С ПРЕФЕРЕЦИЯ ПОСЛЕДЕН В ЛИСТАТА,А НЕ С ВОДАЧИТЕ, ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ НС ТЕЗИ ИМПОТЕНТИ В ПОЛИТИКАТА !!! ТАКА ЩЕ ПОТВЪРДИТЕ БИБЛЕЙСКОТО "ПЪРВИТЕ ПАДНАХА В КЪРВИ И ПОСЛЕДНИТЕ СТАНАХА ПЪРВИ". ХА СЕГА ДА ВИ ВИДЯ ХРИСТИЯНИ ЛИ СТЕ ИЛИ АНТИХРИСТИ... ЩЕ ВИ БРОЯ,ДА ЗНАЕТЕ !!!

139

Анонимен

преди 1 година

Правосъдието може много лесно да се реформира! ДАЖЕ БЕЗ ПРОМЯНАТА НА ЗАКОНИТЕ! САМО ВСИЧКИ СЪДИИ ДА БЪДАТ ПОДЛОЖЕНИ НА ИКОНОМИЧЕСКА ПРОВЕРКА НА ДОХОДИ,ИМУЩЕСТВО И СМЕТКИ!ДА СЕ ПРОВЕРЯТ И ЗАДГРАНИЧНИТЕ ПЪТУВАНИЯ!СЪЩОТО ЗА ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДОВАТЕЛИТЕ!РАШКОВ МИЛИОНЕР МИЛИЦИОНЕР!ХАЙДЕ ДА НЕ СМЕ ТОЛКОВА ВЕЛИКОДУШНИ!

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 - Надявай си Ристьо да ти я направи. Той я е почнал още от кога беше в Бойковото правителство. А, дано........ама надали.

137

Анонимен

преди 1 година

За новинарски сайтове - покажете ми коментарите си, за да ви кажа какви сте. Уви, у нас за четене вече са само онези, които са забранили коментирането....

136

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за ПП-ДБ, заради само едно единствено нещо, в което вярвам че ще промени страната към добро, и това е съдебна реформа. Видяхме какво се случва 32 години без контрол и без правосъдие. Това е най-големия проблем на България.

135

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще вземат 15%, това е истината. Колкото и да натискат хората в селата и малките градове, колкото и народ да купят и да фалшифицират, повече от 15% няма да вземат.