31

Берлин

преди 1 година

Тук в Берлин също като в Мюнхен 13 000 протестираха за стоп на войната и против оръжие за Украйна! Това Берлинале са само инсцинирани платени активисти на САЩ!

30

Анонимен

преди 1 година

Близо 10 000 души се включиха в акцията "Бунт за мир пред Бранденбургската врата с искане за започване на преговори с Русия за мир в Украйна, съобщава Deutschlandfunk, цитиран от агенция Фокус.

29

Българин Z

преди 1 година

И няма война, това е специална военна операция за денацификация и демилитаризация, която е започната, за да защити Русия и нейния народ, култура и традиционни ценности, семейство. Русия се противопоставя на цялото световно зло, а именно сатанизма, греха, перверзниците, които искат да уредят свои собствени правила в Русия с еднополови семейства и други извращения.

28

Берлин

преди 1 година

10 000 немци протестират! 20 украинци застанали на пътя на демонстрацията и ни плюеха, че сме нацисти! Ние протестираме за мир! И ги издържаме от една година 1,2 милиона в Германия! 45% от тях мъже! А те плюят по мирнити демонстрантити и ги наричат нацисти!

27

Немцити

преди 1 година

Са против продължаване на войната и против ескалация! Хиляди протестират за мир в Германия! Даже против Нато!!

26

Анонимен

преди 1 година

The Economist:Тази война е пълна бъркотия; Каската ми беше дадена от приятел полицай, бронежилетката ми беше дадена от приятели; Трябва да преровите в останалите неща, произволно сгънати в задната част на камиона. Това, което сме оставили, някога е принадлежало на ранените или мъртвите; знам, че няма да има нищо в моя размер на склад. Купете останалото сами; Един войник отбелязва, че местните жители, които са изоставени, очевидно не подкрепят Украйна; Настройваме се на ЛНР, тъй като това е единствената станция, която можем да хванем тук.

25

Берлин

преди 1 година

Хора, ве се лъжете.Току що се връщам от демондстрация пред Бранденбургската врата-10 000 срещу войната и оръжия в Украйна! Хората искат дипломация и край на войната!! 65% от немците!!

24

Анонимен

преди 1 година

The Economist:Командирът на батальона ме моли да докладвам колко хора не са се съгласили да преминат доброволно в атака. Тринадесет, казвам. Можете да оцените тяхното нежелание. Момчетата не разбират къде отиват и не са готови да атакуват, когато планът непрекъснато се променя; В армията бързо се разпространяват слухове, че щабът е унищожен, че руснаците вече са влезли в Бахмут, че Русия ще използва тактически ядрени оръжия;

23

Анонимен

преди 1 година

В южно-донецкото и запорожското направление загубите на ВСУ възлизат на над 90 души,3 танка,2 бойни машини на пехотата, 2 бойни бронирани машини, 2 пикапа, гаубица Мста-Б и гаубица Д-20; в района на Угледар (ДНР) и Малиновка (Запорожка област) бяха унищожени два склада за боеприпаси.

22

Анонимен

преди 1 година

В Купянското направление при удар на ВС на РФ в района на Харков и ЛНР националистите губят до 60 души, 3 пикапа, американската артилерийска система M777 и полските самоходни оръдия Krab; в Краснолимански посока загубите на ВСУ са около 180 войника, 6 бронирани машини, РЗСО Град, гаубица D-20 и радар за контрабатарея; Над 120 националисти, 3 бойни бронирани машини, както и гаубици D-20 и D-30 бяха унищожени в Донецко направление за един ден. Унищожен е склад за артилерийски боеприпаси край Авдиевка (ДНР);

21

Анонимен

преди 1 година

Не повече от четири часа е средната продължителност на живота на фронтовата линия за украинските мобилизирани, изоставени да държат Артьомовск.Това разказа американският наемник и бивш морски пехотинец на САЩ Трой Офенбекер, който сега "избяга във ваканция" и започна да дава интервюта.В интервю за Newsweek наемникът се съмнява в способността на ВСУ да държат града.Руската артилерия удря украинските позиции ден и нощ. Шансовете за излизане от Артьомовск при укровояк са сведени до минимум.

20

Анонимен

преди 1 година

Пак се показа на международно събитие Нагленски. Само заради него вече клоня към Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

Живея в САЩ. Тук масово хората са против Украйна. Възмущават се за милиардната помощ към Тази фашистка държава.

18

SUNNY MAN

преди 1 година

Живея в Германия, но много ме потиска тоя готически стил... С тия сгради, особено когато вали и стане мрачно, много е потискащо. Някой път имам чувството, че ми изсмуква душата, като вървя по улиците понякога се чувствам толкова безжизнен... Сякаш бавно по бавно умирам... А аз съм човек на светлината. Обичам светлината, обичам слънцето, обичам топлината!!!

17

Teo

преди 1 година

Ами ... някой да каже нещо за протестите в Германия за мир? А в САЩ? Събрали се 20 актьора и изразяват солидсрност с Украйна! Ок, съгласен съм, и аз съм солидарен. На нормалноя Микола му се изсипа много пепел на главата, заради около 100 хиляди фашизоидни пр4сета на 40 милиона народ. И сега него го карат на фронта а пр4сетата стоят отзад с автомати ако тръгне да бяга да го застрелят!И "Европа" е солидарна с пр4сетата! Путин трябваше да остави тая кочин4 на ЕС и да не си слага беля на главата!

16

До Ангел

преди 1 година

Не само крият шествието в Мюнхен, ами не дадоха и протестното шествие във Вашингтон против снабдяването на нацистка Украйна с оръжие. Американците даже развяха руски знамена. Истината не и тази, която се тръби денонощно по бнт, бтв, нова и радиото.

15

Хахаха

преди 1 година

Толкова са смешни и жалки, като някакви зомбита, безмозъчни кукли на конци, дърпани от американците. Но ребятата си вървят напред и трепят укронацистите наред.

14

Black Metal

преди 1 година

Министърката на кОлтурата в Немция да не забравя ако обича, че руснаците могат отново, така, културно, да развеят червеното знаме над Райстага. Един път вече са го правили, едва ли с тея меки китки в ЕС армиите, ще срещнат някакъв проблем, да го развеят отново там...

13

Анонимен

преди 1 година

По време на "събитието" в Лужники, където беше Путин, е присъствала на трибуните само избрана "публика". Т. е. всички хора, които са били на стадиона са били отишли там, защото властта е искала. Не е можело да се присъства там по желание на самите хора. Властта е решавала кой да присъства. Т. е. това не е бил митинг, нито пък събрание, нито пък нещо спонтанно на хора, които са искали да отидат, а е било като манифестациите едно време, отива се по задължение. Ако не отидеш те гонят от работа.

12

Тоя Зеленски

преди 1 година

така го опиват с режисирани акции за "международна подкрепа", че той съвсем си е загубил малката останала част от ума след презобването с наркотици. Как не разбира, че го използват като маша срещу Русия, използват и народа на Украйна като пушечно месо? Или пък не му пука, защото му плащат и защото като евреин не се смята за част от този народ?