82

ББ

преди 1 година

опити да се сее недоверие и разединение в ЕС,раша е още много влиятелна в Германия,Германия е била само използвана от руснаците,през суровините,за сметка решенията които вземаха назначени от русия,не русия направи Германия богата,направи я зависима,канцлери служители в руски компании...е ...нечовешко е...,Украйна ще има подкрепата на Свободният Свят,Германия решава на чия да застане!!!Бог да пази САЩ и приятели!!!

81

Ха

преди 1 година

Германците да не решат да да довършат започнатото 1941 г.

80

Анонимен

преди 1 година

Снимката няма пряка връзка с вчерашните многохилядни митинги против даването на оръжия за украйна, които са от двете страни на брандербургската стена.

79

ЗАбавен случай

преди 1 година

На снимката - руски Т72 изведен от строя в Буча и докаран от Киев пред посолството на РФ в Германия за пропагандно назидание. ОБАЧЕ немците го засипали с цветя и оставили анти-Украински бележки! ХАХА!

78

Анонимен

преди 1 година

Скоро Шолц ще минава с белезници покрай Т-34 с номер 300 и Т-14 Армата в Тиергартен на път от Бундестага към затвора.

77

Анонимен

преди 1 година

Ако нямаше война - да им изпращаме коледни картички и наденички. Да си беше Путин мирно седял, нямаше да си говорим за танкове и самолети. Войната, дами и господа, е тук - искате или не.

76

Анонимен

преди 1 година

Надявам се украинските бежанци в България да са започнали работа , защото да живееш на гърба на беден изстрадал и ограбван народ като българския е някак си нечестно а в същото време да си развяваш знамената да си пееш химните и да се кичиш с венци , мен лично това ме потресе !

75

Анонимен

преди 1 година

До 84...От статия прочит на историята знам....Всички войни , повечето които са мащабни, са на същата тая основа и подтик.Християнска държава нарочва един неверник или някои И води войни безкрай Мюсюлманите , няма какво да добавя Всеки тръгнал да ни защитава от лошите.Сега, къде го измислиха тоя ,,фашизъм".До край света ще ни водят във войни за избавление от ,,фашистите".Комунизма ми прилича на страховита секта.И много опасна .

74

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам комунистите какво щяха да правят ако не бе Хитлер.До края света ще обясняват колко лош е и как ако не са те , комунистите, няма кой да ни спаси от фашистите.Абе Тея ,,фашисти" не свършиха ли бе Все ги избиват.Вде водят войни с тях и няма свършване и няма.Ама как да свършат!!....Нали тогава ще е безмислено да има комунисти....от старата мъдрост зная...,,крадеца вие, дръжте крадеца".Комунизма е трик за да се докопаш до властта и парите.Но за това им е необходим страха.Страха на хората

73

Анонимен

преди 1 година

Доста хора в Германия се осъзнаха в какво участват, и повече ще стават. Урсула и другите скоро съвсем ще се облещят и ще прегракнат.

72

Анонимен

преди 1 година

А левицата в Германия иска разпускането на Нато. ""НАТО далеч не е гаранция за сигурност и стабилност в този свят", подчерта Вислер, обвинявайки Алианса, че самият той води войни, които противоречат на международното право. Като пример тя посочи Афганистан и Балканите, а разширяването на НАТО на изток според нея е част от "предисторията" на украинския конфликт." Като в същото време не оправдават военната инвазия на Русия.

71

Анонимен

преди 1 година

До 80....Пропусна и извънемните да намесиш.И че Путин е спуснат за човечеството отгоре от червената планета.

70

Анонимен

преди 1 година

Америка и Хитлер са участниците в войната те участват и са отговорни за случилото се НАТО са хитлерова създание Америка дава пари Украйна и Полша са полигон само пари тези който доставят оръжие са .участници и Путин го съзнава политици волк концлагери ако спечели Украйна нацистти прав сектор и слугите на дявола байдан едно е демокрация а друго да пуснеш ЦРУ да обучи нацистти в Полша и ЕС с санкции просто Хитлер холокоста а вътре са Германия Англия Америка дезинформацията е точно в ЕС

69

Участие е

преди 1 година

В причиняване на смъртта на стотици хиляди хора от двете страни. Всички осъзнават много добре, че тези, които изпращат оръжие и настояват за продължаване на войната, не мислят за украинците. Няма да се бият, за да ги защитят. А за Русия това е война за защита на границите й, на съществуването и целостта й. Затова не могат да отстъпят.

68

Анонимен

преди 1 година

А след като е така, мнението на тия 40% има ли някакво значение за правителството им или ги пишем путинисти и да правят като вятъра?

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 Общо взето си прав само дето бъркаш произхода на месото а той е Русия.

66

Анонимен

преди 1 година

60% смятат че Германия изпраща много малко оръжия на Украйна.

65

Анонимен

преди 1 година

Пушечно месо ? Така Зеленския Президент на Урина нарече доблестните УКР войници. Това означава ли че поради факта че в УКР от 2014 насам липсват многобройните стада от едър среден и дребенрогатдобитък, ако е препоръчано да не купуваме пресно месо, замразена кайма, кремвиши, салами , колбаси и консерви произведени в Урина след 24 Фев'22 година.

64

БС

преди 1 година

Не знам какво искат германците, но да не забравят червеното знаме на Райхстага през 1945.

63

Хайдук

преди 1 година

Експертите ще за пеят другата песен, когато попаднат в НКВД или КГБ !