18

Избирател

преди 1 година

Няма никакво значение къде са машините - отдавна са настроени за крайния резултат! Как пък в страната на "най-добре платените IT специалисти" не се намери един да обясни, че машини нямат място в избори !!! В цяла Европа знаят това, само в България не знаят! Но пък какво ли знаят в България ? Знаят само как да крадат!!!

17

Анонимен

преди 1 година

В Костинброд ли са.

16

Няма страшно

преди 1 година

Сега ги настройват за да не стане някоя грешка на изборите и да вземе да спечели грешната партия. Тая година и хартиените бюлетини помагат. Чувалите са готови и чакат в някое мазе.

15

Българин

преди 1 година

При военните празни складове бол, даже и охраняеми. Но така е изгодно някому.

14

Българин

преди 1 година

Не разбирам защо тези от ЦИК се учудват. Тя, държавата няма нищо. Дори и складове. Почти всичко в страната е частна собственост. Земите, складовете, хотелите, фирмите, акционерните дружества и други такива подобни и важни неща.

13

Сър Уилямс

преди 1 година

Браво на господин радев, изборите са честни ама само наушким, ще спечели този който фъттмака посочи ... Махна моделът Герб щото моделът радев да дойде, един вид: Що те да крадат, ще направим така, че ние да крадем ...

12

Анонимен

преди 1 година

Моделът ПП,ДБ е фалшифициране на машинния вот.

11

Анонимен

преди 1 година

8 На Нексо, търбуха Ананиев, Киро просто, Никола Минчев, балона Асен Василев...ПП , ДБ.

10

Анонимен

преди 1 година

Частният склад е притежание на фирма близка до спонсора на ДБ Нексо. Където е работил цвилещият инфантил Никола Минчев. При когото оградиха НС с железни решетки. Тези хора манипулираха машинния вот. Киро просто раздаване кодовете и явно, пазаруване депутати. А мидиине мълчат. Позор. Има ли още наивници да гласуват за ПП?

9

хартията

преди 1 година

по-честно няма :))))) . А тез от възраждане да ги питам, що копейкин сметките са в евро? нали против? що не учат децата си в русия ами в лошия сащ и лошата европа? що ваксиниран? нали против? Визи да излезете от БГ искате ли? А гражданство? Тъкмо да се върнат кой от къде е , аз одобрявам ;)

8

Анонимен

преди 1 година

Само масовото гласуване за Възраждане може да ни отърве от американското робство и американските партии ГЕРБ, ПП и ДБ. Осъзнайте се хора тези партии ще пращат освен оръжие за Украйна но и войници на примитивния от Банкя вече му е заповядано да състави правителство на всяка цена със ПП и ДБ. Трябва да се гласува иначе ставаме курбан за интересите на сащ.

7

Анонимен

преди 1 година

Я кажете в кой частен склад на кой приближен на мафията човек са машините.

6

Анонимен

преди 1 година

Електронно през интернет и няма нужда от ЦИК и машини и хартия. Отпада и НС и може директно да се гласува против ЕС и НАТО.

5

Щерю

преди 1 година

То българите вече са частност на САЩ - камо ли някакви машини за гласуване...

4

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВ другите ЕС държави си намят мутра, която контролира преброяването. Никъде няма и толкова фалшифицирани "невалидни" бюлетини, които не са за "правилната партия". Нямат и неграмотни мanгусти, гласуващи за същата партия. Единственият начин за честен вот тук е с машини, колкото и да не се харесва на гербопитеците

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен На хартия но СИК и ЦИК и РИК преправят и които не са тяхна партия ги надраскват и стават невалидни. Трябва да се забрани и в чужбина защото там няма контрол на на МВР на чувалите.

2

Анонимен

преди 1 година

Да се гласува само с хартиени бюлетини както в другите държави на ЕС. Не на измамните мадуровски машини които много държави ги изхвърлиха и почти никъде не ги използват.

1

Анонимен

преди 1 година

Простото Киро знае кодовете за тях и ще ги манипулира за пореден път.