39

Анонимен

преди 1 година

Таман с огромно любопитство и трепет очаквах да чуя Маями,Бахамите,Хаваите или най малкото,де да знам ,Соломоновите острови(тия пьк кьде се намираха) и изведньж...Велинград! Веднага изплува в сьзнанието ми картина от рода на :крачат две старици,лекуващи се от ревматизьм или ишиас,пред тях двама криволичещи пенсии и най отзад нашата холивудка Марчето...И лентата се скьсам!

38

Анонимен

преди 1 година

Бих.

37

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се,че изобщо ни споменават някъде,че и без това рядко се случва.Не че нямаме добри актьори,напротив,особено тези,от по-старото поколение,но нямат поле за изява.

36

Анонимен

преди 1 година

Как така не си е надула джуките като местните ***.И Нина Добрев и тя.Тия от Холивуд много изостанали,бе.Видът им е съвсем нормален.Я вижте наш'те кифли,не мязат на хора,все едно са ги извадили от някоя зоологическа градина.

35

На този етап

преди 1 година

от кариерата си е успяла да получи номинация за "Оскар", браво. Нека да видим как ще се развие кариерата й, за да я наречем "успешна". Но каквото и да е постигнала засега, неуместно е да сравнявате нейните изяви с таланта на българските актьори, които сме имали и все още имаме. Пък и тя все пак е завършила актьорско майсторство в България, не в Холивуд, нали? Значи нейният успех се дължи и на българите, които са я учили.

34

Анонимен

преди 1 година

Последния ден е в Гърция.

33

Лекар

преди 1 година

Готино путте, кефи ме...оня Валери явно я чегърта сега

32

1

преди 1 година

Гъзарка. Аз само за Малдивите имам пари.

31

До Хи-хи

преди 1 година

"назови двама по-познати на света,български актьори от нея?" ------------- Абе ти нещо не си наред. Това, че няма български актьори в Холивуд, не значи, че ние нямаме талантливи актьори. Става въпрос за дарба, не за известност "по света". А и Холивуд не е "света", освен за комплексарите. Апропо, кой се интересува от Мария Бакалова и нейните актьорски умения? След този филм - затишие...

30

Позитивен

преди 1 година

Ми хубаво.

29

Мнение

преди 1 година

Защо я величаете толкова? До господина, превъзнасящ Нина ДобреВ( без -а в края), е стъпала пред Мария, но чак пък идол на световните тинейджъри, ай- посмали малко. Гледах я в две вечерни шоу-та, ами пълна скръб, даже при Jimmy, той спря играта с топки, че нещо не я биваше. Хубава и хвърчаща във въздуха, но нормално за такива, като нея.

28

Хе-хе

преди 1 година

Изключително красиво и талантливо българско момиче.Пожелавам и късмет.Много българи помиват в чужбина,да харчат български пари,а тя е дошла на почивка в България.Сигурно е можела да почива навсякъде по света.

27

Хи хи

преди 1 година

До До Хе-хе...назови двама по-познати на света,български актьори от нея?

26

До Хе-хе

преди 1 година

Не ни е яд и не плюем. Само питаме с какво Мария Бакалова е толкова успяла, че да ни занимават с нейното ежедневие? А колкото до нищожността, значението на Мария в Холивуд е точно нищожно. Не можеш да сложиш на една везна нейното участие в някакъв филм и номинацията за "Оскар" с труда на всеки човек, който има смисъл и полза за други хора.

25

Хе-хе

преди 1 година

До до хе-хе...всички Холивудски актриси са се показвали,коя пред камерата,коя само пред режисьора.А комплексарите лъскат бастуна и си мислят:Ееееееех тая да ми падне.Хе-хе

24

Елон Мъск

преди 1 година

Има пари - угажда си

23

до хе-хе

преди 1 година

В какво е успяла, бе, момче, че в една от сцените си вдигна роклята и си показа косматата п...???? А, диалозите във филма???? Абе ти въобще гледал ли си тази вулгарщина???

22

НеРазбрал

преди 1 година

Като е толкова добра, защо повече от година е в БГ? Май само нашите *** й обръщат внимание.

21

Българин

преди 1 година

Аз съм я е*ал... беше на 19.

20

Анонимен

преди 1 година

Мария ,коя е тази?