85

ББ

преди 1 година

персоналният шут на агент буда!Народа ни те нарече др. Менгеле,показателно,и наглееш и искаш власт...ти не крадеше ли от прането на чаршафи в болниците?...няма тайни!Сащ си имат принципе!Свободен и Справедлив Свят..или да го закрием!!!Бог да пази САЩ!...цензурата моля!

84

.

преди 1 година

Кое е ляво вече не е ясно, а въпросния също беше в управлението на страната, така че да трае.

83

красавици

преди 1 година

ами ако не сме луди ами ако сме нормални какво

82

Дърт

преди 1 година

30 и кусур години "демокрация", 30 и кусур години деградация!

81

красавица

преди 1 година

либерал ционисти са сатанисти християните им пречат лудите нормални нормалните не са луди сатанизиране на население аман от сатанисти метали откачалки сатанизирайте себе си бе станете нормални и не пречете на хората са нормални

80

НЕБРАДАТ БОГ

преди 1 година

станете християни не доносници на службите

79

Анонимен

преди 1 година

Москов е напълно прав, колкото и да грачат копейки и русофили. 30години от същото получихме, но се използва за пропаганда как 30г демокрацията е шит и трябва промяна, демокрация с комунисти няма и не е имало.

78

Анонимен

преди 1 година

Пардон, на последните избори 5028 избиратели са го подкрепили т.е. 0.2% при избирателна активност 39.4%. Кой ги финансира такива хора?!

77

Анонимен

преди 1 година

Тоя Провал като какъв се изказва, защо не му е потърсена отговорност за ненужните машинки за пръстови отпечатъци? Много е активен на изборите, редовно взема 2500-2900 гласа в национален мащаб, но "чувства", че има някакво "смислено" послание към нацията, или по-скоро го пращат да овонява ефир в почивния ден?!

76

то за тва

преди 1 година

е такова дереджето, не от друго. От как са инсталирали техните агенти на коминтерна у нас, не знам колко пъти грабиха българите, то пирамиди, то чрез "мутри", то през банкови фалити, то през инфлации, Олигарси, медии, индустрия(доколкото я има) всичко е в техни ръце. Докато не се напръскат с ддт червените ***, тва че е положението на българския народ

75

Анонимен

преди 1 година

В плен на лявото? Повече от половината време управляваха десни. И след всяко тяхно управление идва погром. Клостов. Царя. Бибитко. Киро Кокочето. Все десни лидери, които с бесни темпове унищожават държавата. И после викат ми то няма възможности. Ми няма. Като унищожихте всичко, което имаше и се набарбуцахте с дългове - какво да има?

74

баба мара

преди 1 година

не разбрахте ли че няма дясно от 1878 до сега само цър-ву-ли какво ляво какводясно само келе-пир това е девиза едни и същи окупирали листите и не пускат младихора няма да гласуваме отиваме на избори наесен

73

Анонимен

преди 1 година

Как се влизаше в болница по негово време, Мрял, гинал, пръстови отпечатъци на регистратурите и др, до припадък. Демокрация.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Лявото винаги се стреми да направи точно това малка шепа олигарси и ***, безправен, беден народ. Това е запазената марка на лявото!! Елитаризъм... ЛЯВО! Костакурта и той е същият - ляв *** който се прави на националист.. щял да спасява лева.

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Toй казва в плен на лявото. Къде виждаш Кремъл тук? Кремъл в момента не е ляв.

70

Анонимен

преди 1 година

Тоа е такъв комплексар, бас давам, че го е срам и от името му. Да се прекръсти на Вашингтонов тогава. И без това е под ** метка на Козяк.

69

Анонимен

преди 1 година

20 годинни сме в НАТО, а този шизофреник твърди , че сме били в плен на Кремъл.Няма връзка с главният мозък.

68

75

преди 1 година

години по-точно

67

Анонимен

преди 1 година

Човек отишъл да моли Кобрата за подкрепа...Долнопробен фашист си Москов.

66

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Четири америкатски военни баз, три американски военни биолаборатории,страна член на ЕС и НАТО, правителство одобрявано от Вашингтон, валута вързана към еврото! Това е България днес И да кажеш че сме зависими от Кремъл е признак на мозъчна импотентност !