51

Анонимен

преди 1 година

Останалите са мъртви души които чакат нещо да се оправи от само себе си.

50

Анонимен

преди 1 година

39% са точно хората които отиват да гласуват. Доказано последните 3 избори.

49

МайМуун

преди 1 година

Искам да разрешат само яйцата (развалени) и доматите (развалени) без криминални деяния. Ще си проличи народната любов и никой няма се нареди да става политик без да има качества за това.

48

Негласуващия

преди 1 година

Аз съм там - в негласувалите. Писна ми, и 30-те ми загубени минути ви са много. Избирах, и кво? Същите м. се нареждат и ми казват, че аз съм ги избрал. То не бяха шоумени, не бяха певци, не бяха клоуни. Загубихте моя глас отдавна.

47

Анонимен

преди 1 година

Апатията е огромна! Едни и съши политици и никаква промяна към по добро. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА МАНДАТНОСТ НА ПОЛИТИЦИТЕ?

46

баба мара

преди 1 година

сега ще я докараме до 30 процента изб активност нито една групировка не си е подменила старите лица непрекъснато пишех до два мандата и капиталистите вънглас в пустиня това е такава наглост и подигравка с хората щом парапетът пак е влистите

45

НЕ Е ПРАВ

преди 1 година

Изборите в България са Платени , за това на хората не им дреме за тях .Представете си ако има Избори за Осмо Велико Народно Събрание ?Какво ще се случи ?

44

Шарлатаните

преди 1 година

бяха инсталирани във властта точно за да не влезем в Шенген и Еврозоната.

43

Ханзел

преди 1 година

Страшно прав е !

42

деееа ваща мама деа!

преди 1 година

Не е нарастваща апатия,а нарастващо желание да хванем една сопа иии....

41

Анонимен

преди 1 година

До 41 2+2=4 Въпросът е да се избере най малкото зло за България. . . . . . . . . . Злото си зло! Кога ще разберете най накрая, че и одобряват това тъпо изявление! По малкото зло е да отидеш на избори в изборния ден отколкото за гъби!

40

всичко е точно

преди 1 година

Всичко е точно и правилно. Каква полза ако на един злобен, алчен, завистлив, изпростял и крадлив народ му дойдат честни, почтени, образовани и компетентни политици - това няма да промени нищо в държавата. Продължавайте с изборите.

39

Анонимен

преди 1 година

ДОБЪР ДЕН.

38

Анонимен

преди 1 година

Жизненият стандарт в ЕС пада. Населението на съюза ще продължава да обеднява.

37

Анонимен

преди 1 година

По отношение на суровини и природни богатска България е много по-богата от страни като Белгия, Холандия, Австрия които в сравнение с България са просто мизерни. България е енергийно самодостатъчна, има въглища и атомна енергия, има много полезни метали, има плодородна земя, гори, води, красива природа. Това което липсва на България е ръководител като Тодор Живков, Сталин а за ръководител като Путин е само мечта.

36

Анонимен

преди 1 година

Защо след 34 години 6лизане на западняшки *** България при капитализма не стана като Южна Корея, ами е по-зле и от Северна Корея която от десетилетия е под санкции и тотална изолация? Нали България е в ЕС и НАТО, кой и пречи, кой я е изолирал? Путин, Русия? Комунистите? Извънземните.

35

Джо Байдън

преди 1 година

Джо Байдън каза - вие сте "предната линия" на отбраната на НАТО. Какво значение има кой е на власт в окопите под артилерийски обстрел.

34

2+2=4

преди 1 година

Въпросът е да се избере най малкото зло за България.

33

Анонимен

преди 1 година

До 36 Анонимен . . . . ЕС да му даде "европейска МРЗ"! . . . . . . . . . . . . . .Не! МРЗ се извоюва със стачки, протест, несъгласие, тя не се дава! Но в една държава нямаща социално общество, няма кой да го разбере! Докато избирателите ходят за гъби в деня на изборите ще е така!

32

Анонимен

преди 1 година

Какви избори бе,добре ли сте с главите.