22

@

преди 1 година

тази година победителят ще е глухоням украинец/ка със сменен пол.

21

Певач

преди 1 година

Абе, направо пускайте украинците без пари на тая "Визия" . Те ще отидат да гледат , след като слязат от лимузините си.

20

ПроСоТо

преди 1 година

укробежанец да си тия години!!!!...Луксозни хотели,безплатни обгрижвания,медийно пробутване "ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ","кеш на ръка",...Абе изобщо,ясно защо укрите бегат от Укрия ...Уж съде "патриоти" и бабаити са пишат-били щяли да бъйтат рашъните,а то..оприпкват из Обетованите земи...Укробежанец да си !

19

Анонимен

преди 1 година

баси пародията

18

Мен

преди 1 година

Всички привилегии за тях ,безплатно лечение ,храна ,лекарства ,ток ,данъци няма а ние ще бъхтаме за данъците и да събираме пари за кашкавал и сирене и ще плащаме за неграмотните роми дето взимат всичко , за украинците дето няма къде да се скрият,за авганистанците дето ни крадат и трепят някой да съм пропуснала та чак и билети за развлечение да не им е скучно .... тоя европейски съюз да си го наврът в ... Да си ги взимат в Брюксел и да ни остават на мира...

17

???

преди 1 година

САМО 3000? *** тея нормални ли са? Дайте им, всички билети им дайте, изобщо дайте им всичко на света, а на сцената пусенте само онзи с потника, това...потната фланелка.

16

мак

преди 1 година

Посещение на така нарещения конкурс е жизненоважно за тях, нали, а Путин ще се ядоса неимоверно. И на олимпиада да ги пуснат гратис, въобще, навсякъде, където се плаща за тях да има вход за без пари. Няма в света бежанци, които са толкова обгрижвани като тези и всичко заради това, че ес води война с Русия. Сигурно скоро ще трябва да дадем домовете си на драгите гости и работа на тези, кото ще поискат да работят.

15

Анонимен

преди 1 година

Добре, че няма да участваме в тази пародия.

14

Теле зрител

преди 1 година

Кой пък го гледа това?Човек трябва да е тотален музикален инвалид да слуша и гледа разни надвикващи се на фона на сбирщайн от стари крадени мелодии!То едновремешният фестивал на политическата песен Ален мак беше по стойностен!

13

Анонимен

преди 1 година

Дайте им всичките билети и без друго няма никакво значение - тая година победителя ще е Украйна , а не качествена песен нали така...

12

дедо Ташунко

преди 1 година

правилно е още отсега да дадете наградата на украинците, както всяка година.

11

Анонимен

преди 1 година

Според наредбите на Зеленски, в началото на войната, тези бежанци са престъпници! Като го подкрепяте толкова, защо не му ги върнете?

10

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че трябва да им бъдат дадени билети! Те свикнаха, че трябва да им се дава всичко и, че всички са им длъжни

9

Еврогъзия

преди 1 година

И наградите направо ще раздадем на Украйна и Зеленски

8

matao

преди 1 година

Ще припадна...

7

Анонимен

преди 1 година

Гейташка работа и украинска работа е едно и също

6

Нагласня

преди 1 година

Затова и вече никой не иска да участва.

5

Политкоректен

преди 1 година

Ми то иначе не могат да напълнят залата. Джендърите недостигат, а нормалните не го гледат.

4

Анонимен

преди 1 година

Раздавайте им билети за автобуса обратно за Укрия и марш натам!!! Зеления достатъчно милиарди изсмука да им прави лагери!!!Никой не ги иска тия навлеци и стига сте ни ги навирали медийно в носа!!! Достатъчно ги търпяхме да смучат социала и да си веят знамената по улиците ни!!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Празник по време на чума