71

Анонимен

преди 1 година

Въпрос за русофилите - ако не беше НАТО, какво извинение щеше да си измисли Путин за инвазията и окупацуята в Украйна? А за окупацията в Чечения и Грузия пак ли НАТО му беше в устенцата? Въпросите са реторични, не се пънете с оригинални мисли, карайте си по сценария за 10 рубли как ви е виновен Байдън.

70

Анонимен

преди 1 година

Nato da ice ne tova e mecta na mnogo hora v Sveta..edna agresivna organizaciata..bombardilala Serbia I ubila mnogo hora po Sveta zaradi interesite na Soros da unijogi Slavianite

69

Антипутиноид

преди 1 година

Брей колко много специалисти по геополитика и национална отбрана имало в коментарите. Я пишете бързо един имейл НАТО да се разпусне, че вие разбирате повече :)

68

TATU

преди 1 година

Ако не се подчиниш на ватълите ще дойдат да те освободят и направят Денацификация!

67

Анонимен

преди 1 година

Путин е герой. Той успя да обедини страните от НАТО за борба против агресорите.

66

Хайл химарс

преди 1 година

Стара българска поговорка. Ние го очаквахме от НАТО, а ни го начука брато.

65

Агенция ЕЖК

преди 1 година

с нова полит-коректна пропаганда,съшита с бели конци статия тип "ние добрите и белите и те лошите и черните",слабо изпълнение. Като изключим грешките и недомислиците,както и ползването на гугъл преводача,този каза-онзи рече,трети предположи,статията е пълна скука и доста едностранчива,с неприкрита омраза и ярост срещу Русия.Направих си труда да изчета тоя 6ЪлB04 - чиста загуба на време,но пък всеки човек с критично мислене може сам да реши на кое да вярва и на кое не,въпреки пропагандата... :)

64

ОФчо

преди 1 година

НАТО (разбирай САЩ и Англия, тоест, англосаксонците) инициираха тази война!!! Украина е инструмента, а украинците са биомасата, тоест, живото оръжие което използва НАТО (виж по-горе) срещу Русия!!! ОчевАдно и Елементарно, и абсолютно Прозрачно.

63

НЕ НА ВОЙНАТА-ВИДЕО

преди 1 година

Не ме е грижа за НАТО! Въпроса е ние какво правим в НАТО, щом НАТО открито има намерение да ни използва като пушечно месо за чужди геополитически интереси.. Вчера Cилвa Дончeвa публикува интересно видео в тюба на тема "Не на войната". Мисля, че си заслужава да се изгледа и осмисли.

62

Анонимен

преди 1 година

До 12Е ти я *** 12 месеца живеят на гърба на хората в ЕС и бършат сълзи за страната си,ама ги е страх да воюват за нея.

61

Анонимен

преди 1 година

До 66 Е как няма да ти е добре ЕС ти дава пари,за да стоиш в България,а НАТО ти удължава престоя с даването на оръжия.Що не си на фронта да се биеш за страната си,ама така ти е по-добре нали.

60

12 месеца....

преди 1 година

...нашите русофилчетата все чакат некой да им обърше калните дупета и да им изтрие сълзите по загубения СОЦ...И ВСЕ НЕМА КОЙ....ХАХАХА!

59

Мене с НАТО И ЕС...

преди 1 година

...си ми е добре!!АКО НЕЩО НЕ ТИ ХАРЕСВА БЕГАЙ ПРИ ка ПУТИНА...ама нещо не ти се ще...хахахаааааа

58

Смех....

преди 1 година

Кво виждаш , бе кьорчо. .... щото и кьоравия като тебе казва ---"ше видиме" .....!

57

Нато е

преди 1 година

Бизнес модел, базиран на мафията! Продава застраховки и сигурност! А ако не си платиш за сигурността да кажем на газопровода ти- то ще го взриви за да направи пример от теб и другите да продължават да плащат! Лошото е, че не успя да направи пример от Русия, какво става като не се подчиняваш на Нато! Лошо е за имиджа на мафията и бизнеса!!

56

...и моя галава..

преди 1 година

...очень нравите на руски женщине и все говорят " Ой какой болшой.. и болше красной и хорошии , чем голова Путина" !

55

Анонимен

преди 1 година

Оо Нато си Е защитна организация-защитава геополитическите интереси и хегемония на САЩ в Европа!

54

Анонимен

преди 1 година

И по 100 статии да се пускат на ден колко зле е Русия и колко добре е НАТО, нещата вече се виждат достатъчно ясно. Язък за укрите, дето излязоха достатъчно кухи да се доверят на САЩ. Наред сме 9-те държави от "Триморието", но с техните войници нещата ще са доста по-различни.

53

Анонимен

преди 1 година

Нато е защитна организация колкото Украйна е демокрация!

52

баба мара

преди 1 година

много добре се отрази воината на нато те затова я започнаха невероятни печалбиза 75 години мир в европа сега си наваксаха ще видим накрая господ какво щекаже