51

Читател

преди 1 година

В глупава ситуация са изпаднали заради лошо планиране. Но повечето коментари под статията са пълни с омраза и негативизъм, с цел да се оплюва ЕС и да се насажда враждебност към евросъюза.

50

Коментар

преди 1 година

То по целият свят е така!Мал0умщини!И фъндъка така зарежда електрорейсовете си!Де е Илия -на кирия!Двойна загуба на енергия!Поредните Европросташки изпълнения!

49

Към Укро феновете

преди 1 година

За тези ценности ли се биете срещу Русия ? Зелени сделки затваряне на АЕЦ и ТЕЦ забрани за нормални автомобили Ковид карантини Прайдове мухи и х.ле.барки в храните цензура на свободата на словото (руски медии) транс обучение в детските градини !?

48

Нормален

преди 1 година

Наистина лицемерието на "Обединена"Европа е безгранично.Призовават за мир,а същевременно с това насърчават изпращането на всичкото старо оръжие, което е налично.Розовото масло било химикал.Само това което произвежда Франция е благовонно....

47

Анонимен

преди 1 година

Същите налагат санкции на Русия, узаконяват хомосексуализма, педофилията и инцеста. Ядат пластмасови домати, хляб без брашно, черни патки от африка, а тръгнали да учат света.

46

Сашо

преди 1 година

И какво излиза: купуваш си електричка за луди пари, купуваш си и генератор за да си зареждаш батерийката, слагаш го в багажника и караш уж на ток! Хрупаш си скакалци, мухи и червеи и се гордееш че си еврогеец. Обличаш се в синьо - жълто, развяваш синьо - жълтия байрак и крещиш от време на време "слава украине"-така показваш огромната си любов към Украйна-така показваш и принадлежността си към фашистките ценности.

45

Пляк Пляк и

преди 1 година

Де е Бе. Това ще ни докарат. Гласувайте за тях ! А. Забравих и момичетата от Сгази София...

44

Green

преди 1 година

На практика Хибрид

43

Fool

преди 1 година

Разбираме нуждата от запазване на планетата. В крайна сметка всички виждаме каква "зима" имахме тази година. НО, макар автомобилите да замърсяват, тежката индустрия е много по-замърсяваща наред с ТЕЦ. Швабите се правят на много зелени, ама цялата им тежка индустрия е на газ, а цялата им електрическа мрежа захранвана от ТЕЦ. Не е лоша идеята за ЕЛ колите, няма обаче инфраструктура, хибриди в началото и после водород на мястото на бензиностанциите както Тойота предлага :)

42

Анонимен

преди 1 година

Лион е третият, а не втори по големина град във Франция. Предварителна проверка от няколко секунди би ви забавила пропадащия имидж, дължащ се и на нехайство.

41

Анонимен

преди 1 година

До 61 В "ценностите" ЕС вярват про'с'таците - Борисов ви го каза още преди 10 години.

40

Ото

преди 1 година

интересно, що не зареждат с бензинови генератори ... много са "вредни" тия дизели ..

39

Анонимен

преди 1 година

Ако в България има корупция за хиляди или милиони там корупцията е в милиарди. Справка акушерката Урсула с ваксините на Файзер. 80 милиарда евро купила ваксини. На всеки човек в Европа се падат по 10 ваксини включително и на децата и бебетата. Случая го потулиха, за да не се разпадне ***. Скоро ще се разпадне със сигурност.

38

нн

преди 1 година

Елате в София на Сточна гара да подишате "въздух"!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

то ако е само зелено - то е тотално - ама народа е ослепял и го водят за ръчичка към гилотината

36

Лицемерие

преди 1 година

Нещо друго ли очаквахте!

35

Анонимен

преди 1 година

Всички европейци трябва да си имаме по един генератор вкъщи за всеки случай.

34

Това е война

преди 1 година

Не лицемерна, а измама Европа, България тотално рухна с мутри, полицаи и военни на власт срещу нас!

33

Анонимен

преди 1 година

Кой го прави тия политици? Имам чувството, че с едноцифренно iq само ги приемат. Колкото си по *** по-важна позиция заемаш.

32

Анонимен

преди 1 година

Европа към светло бъдеще,венсеремус !хахаха