215

no justice

преди 1 година

ТРЕПЕРИШ ЛИ КАСКЕТСКИ?!ТРЕПЕРИ!... скоро ще се изправиш пред съд, ама не като този, който командваш ;) Народен съд!!

214

Анонимен

преди 1 година

Aми разбира се, че ще има личен мотив към тебе бе мytponutek Гешев! Та ти лични грозиш и срамиш институцията с факта, че си лични назначение, за да пазиш престъпниците които са те назначили. Ти си единствения, който никога нищо не знае и не е чувал и виждал по отношение на Борисов, на Доган, на Пеевски и т.н.

213

Анонимен

преди 1 година

Гешев, ти сам се справяш перфектно. Защо търсиш други? Докато си в тази институция, тя няма да работи.

212

АЗ - Част 11

преди 1 година

Свърши времето на "банкянския тарикатлък" - да се откупват с пари и сделки в полза на САЩ и големи страни от ЕС. Как мислите Вучим вече взе завоя, следващите седмици Орбан ще бъде поставен на място - какъв шанс имат Радев и Борисов?Именно за това ви казвам с увереност - България ще има правителство и Румен Радев ще се прибере на Дондуков 2. И тъй като няма да миряса, ще се отвори процедура по импийчмент - за да го озаптява.

211

АЗ - Част 10

преди 1 година

Моят и вашият проблем е, че за спасението на техния модел на свързаност с Москва, на тяхното богатство и власт, ще трябва да плащаме всички - с изоставане в доходи и сигурност, в реформи, със забавено членство в Еврозоната, в Шенгет /това пък е направо изключено вече/, не само с глоби /тези 77 милиона евро наложени на БЕХ, БТГ и Булгаргаз/, не само със санкции срещу елита, но и срещу България.

210

АЗ - Част 9

преди 1 година

За това и ще видите в следващите ми анализи какви изключителни мерки всички те реализират само и само за да съхранят финансовите си връзки с Кремъл, защото без корупция са никои..

209

АЗ - Част 8

преди 1 година

Само ще кажа, че конфликтът между това, което елитът на Радев, Пеевски, Борисов, Нинова и сие желаят, и това, което ЕС и НАТО ще позволят се разширява и приближава взривна точка и трусовете у нас предстоят. Експлантирането на стария модел няма да дойде нито лесно, нито бързо, дори си мисля, че е частично обратимо. Да, България ще се раздели още повече и това не е зле, дори е добре. Защото без котвата им Москва, са загубени.

208

АЗ - Част 7

преди 1 година

Мога от сега да ви кажа, че ако не съдейства за направата на правителство, което да обуздае Румен Радев, ще бъде поразен от стрелата на Магнитски. Вече му е подсказано, че трябва да се оттегли за да не пречи на взаимодействието с ПП и ДБ и формирането на правителство. Това всичко го виждате с очите, за това няма да обобщавам повече.

207

АЗ - Част 6

преди 1 година

Вчера пък се обяви, той, който като секретар на МВР и премиер лично защити *** и получи награда от руския посланик Потапов за това, сега вече е за премахването му!?. И това не е края - ще бъзе за купуване на Ф-16, за американско ядрено гориво, за американски втечнен газ, за американски петрол, за американска собственост върху рафинерията, изобщо ще клекне тотално, само и само да не влезе в пенсия с резил.

206

АЗ - Част 5

преди 1 година

Със сигурност знам, че при срещите му в американското послоство никой не му е давал гаранция, че няма да бъде в следващи списъци. Просто защото тези неща не се решават основно тук, а във Вашингтон. Ще взема завоите с 200 - след като поздрави Христо Грозев за филма "Навални", направи се на разсеян за причинения от ГЕРБ гаф на ЦИК с общия запис на бюлетините.

205

АЗ - Част 4

преди 1 година

И прокури ще се обърнат срещу него-Да, списъците по Магнитски няма пряка правна сила у нас. Но, питайте Влади Горанов, какво това означава за неговата "кариера" като финансист. Пълно зануляване.Румен Овчаров е по-добре, защото е пенсионер, но де факто е лишен от достъп до сметки в чужбина. И най-важното знае, че и ТЕ знаят какво има. Както се казва, цял живот трупа човек и в миг губи.Но най-важното е, че след Пеевски, и Борисов е на дузпата.

204

АЗ - част 3

преди 1 година

Да, той има много папки, за много политици, за много шефове на медии, но това е негативна сила, чрез заплаха и стрес, която в момента не е достатъчна за да преодолее интересите на тези хора от по-висок порядък. Поне що се отнася до откритите действия. Нали в момента, в който погне някой за назидание, ще го сполети ефектът Луканов - да, същите тези хора, ще го свалят за отрицателно време, като спрат паричните потоци за кохортата от ВСС.

203

АЗ част 2

преди 1 година

Каквито и големи лозунги да издига за демокрация, права на човека, за разделение на властите - за пет стотинки работа не върши и този материален факт не може да се прикрие с никакви високопарни слобоблудства. Преките обръщение към народа не могат да произведат никаква обществена реакция, която да има значение за спасението му.

202

АЗ

преди 1 година

Обръщението към града и хората на Папа Гешев вчера показва, че намагнетизирането на елита дава своите резултати. Положението вече е спасяване по единично. Гешев е оставен сам да се спасява - за това и "папското" му обръщение. Ще го предадат и Борисов и Пеевски - защото имат по-важни от него интереси. Истината е, че Гешев е неспасяем и не заради друго, а просто защото не върши работа за пет стотинки.

201

анонимен

преди 1 година

защо нищо не казваш за корумпираните прокурорки и прокурори,кой ще ги отстрани от системата Тях ли защитаваш!

200

Амчи ДА

преди 1 година

Тя "ПРОКУРАТУРАТА" работи само за себе си. Тя се грижи само затова да е на власт.Не забелязвате ли, че този *** само, когато му е застрашено мястото. Едно място на ***. Гешев не е свършил нищо за България. Той е чиста бухалка на същите тези олигарси срещу които реве сега.

199

Гешев кой ги праща

преди 1 година

Гешев твои Пернишки мутри изтезават хора в град Бобов дол, тези мутри са несогаеми, това нормално ли е!?

198

?

преди 1 година

Оставка бе Мафиот пазител на Корупцията

197

До данъкоплатец

преди 1 година

Гл.прокурор не печели дела, той внася обвинения, на базата на събрани доказателства!

196

анонимен

преди 1 година

Никой не прави пиар на Гешев, той сам отстоява позицията си на главен прокурор и не допуска престъпниците-олигарси да превземат прокуратурата!