158

mda

преди 1 година

Не се очаква, тази война е от 2014, просто сега повече пишат в медиите. Ще я бъде още 10-тина години, и след путята ще продължи. Дайте някакви други новини, за постижения, иновации, нещо което да движи човечеството напред, не само допотопни комунисти срещу каубой, танкове, срещу самолети, ракети срещу комети.

157

Критичният момент

преди 1 година

Този момент ще настъпи в края на тази година, когато през декември крепостните ще бъдат сразени...

156

Cucu

преди 1 година

До Бай БоебGlupak.

155

Наблюдател

преди 1 година

Мндааа нещата следват своя логичен край ! Зеленски трябва да е доволен ако САЩ скоро го евакуират ! Но може и да лети отвън на самолета държейки се за колесника като афганистанец а може и да му затворят устата защото знае много ...

154

Бай Боеб

преди 1 година

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ КАТО ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !

153

Анонимен

преди 1 година

супер решаващ момент. 1000 курника Ф35, са заземени за 3 месеца, заради проблеми. направо е идеален моментЪТ.

152

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНЦИ дръжте се!УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ АГРЕСОРА!ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ! РУСКАТА НАГЛОСТ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖА!

151

До Факт

преди 1 година

... Така е, ще разшири териториите си за сметка на Сибир ... !!!

150

Факт

преди 1 година

Още 6-7 години война и победата на Китай е сигурна....

149

Анонимен

преди 1 година

Krasavcki da ne sta taka pak 10 lv dav kusheka da orodljava ...

148

Мунчо

преди 1 година

Престанете да пращате оръжие за Украйна!!!

147

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли, колко милиарди се налява в тая корумпирана дупка Украйна?

146

Анонимен

преди 1 година

Те САЩ си я предизвикаха тая война. Разбира се, че ще се бият до последния Украинец.

145

Анонимен

преди 1 година

До тя 166 странно вчера имаше интервюта с хора от буча в новините и всички казваха че руснаците са крали и убивали наред и ще го помнят цял живот. също както руснаци са убивали българи по време на руската окупация тук

144

Анонимен

преди 1 година

Задава се, да, близо е вече краят на киевската шайка наркомани. В Украйна вече са спрели да изплащат заплатите на държавните служители, но демократичните западни медии демократично цензурират този въпрос.

143

тя

преди 1 година

Избитите в Буча са от укрите за да прехвърлят вина върху руснаците , нещо подобно к ато украинската ракета в Полша !

142

Анонимен

преди 1 година

В окупираните райони хората са се надигнали на възстания. Не ги е страх от клане като в Буча и масова саботират и прецакват руските ***. Браво. Слава на Украйна!

141

Boko

преди 1 година

Ало, военкора Нелка отново пише на ангро - видите ли, на фона на офазивата, щяло да има контраофанзива. Как кака бе, военкор - двете са несъвместими по едно и също време. Това за контраофанзивата май е твое "творение"?

140

Анонимен

преди 1 година

До ЕлектраКаква "суверенна Украйна"те гони? Нюлан определя кой да ръководи държавата. Байдън определя кой да е главен прокурор на Украйна. То Европа вече не е суверенна. Какво правеха тези "пенсионирани" натовски военни в Мариопол? Унгарския външен министър и румънския президент скочиха на Окрайна за отношенито към унгарското и румънското малцинства в страната! Ние мълчим! 60%искат да са част от Русия в Донбас, според проучване на АМЕРИКАНСКА социологическа агенция!!!!

139

Анонимен

преди 1 година

Задава се естествено. Гарнизоните в Бахмут/Атьомовск/, Авдеевка и Северск са вече пред обкръжение. Руснаците завършиха обучението на резервистите и с това численото превъзходство на укрите приключва. Тази операция на Путин наистина ще влезе в учебниците. Вместо с три пъти повече, влиза с три пъти по-малко войска и утилизира украинската армия подкрепяна от НАТО. САЩ лицемерно ще дадат танкове на Украйна с променени качества на бронята и то в края на 2023г. Но Украйна ще дължи пари за тях.