57

Икономист

преди 1 година

Не ми пука за "западните" пари...ДА ИМ ГИ ВЗЕМАТ ДО ПОСЛЕДНИЯ ЦЕНТ !!! Не се научиха тия АЛЧНИ ИНВЕСТИТОРИ, че инвестиции се правят там където има място и почва за такива неща... В дивата северно-азиатска к.4..а, има само лъжи, корупция, диктатура, мизерия, кражби на всички нива от и в държавата.... НЕМА ИМ Е , КАТО ЛЕТЯТ жадни за лесни пари ... Едва ли пак ТАМ скоро ще има някакви инвестиции, било то минимални и от нормални инвеститори?! Ще ходят саамо авантюристи и луди мафиоти да перат $$ си

56

Резултат

преди 1 година

Тези замразени пари, несъмнено ще са част от репарациите,които ще плащат наследниците на путин. В крайна сметка....лудостта на путин ще е плати обикновения руснак.

55

Анонимен

преди 1 година

Някой си е написал домашното след 2007г., когато го игнорираха в Мюнхен. Сега, с него са 30% от БВП на Планетата. И 90%от нефта, златото и диамантите. САЩ ще стават все по-агресивни защото губят контрола над света чрез петродоларите. Счупиха си зъбите в Сирия. Либия им бяга. Венецуела им се опълчи. Саудитска Арабия мина в лагера на Русия. Китай, Индия, ЮАР и Бразилия. Пакистан също обръща палачинката. Набиха ги в Афганистан и т.н.

54

Анонимен

преди 1 година

От САЩ само войни и страдания! Zа свободата!!

53

Анонимен

преди 1 година

Е нали само Русия страда бе уркофашисти такива?

52

99

преди 1 година

Какво се случвало с парите, останали в Москва? Актуален въпрос, на който аз отговорих още през миналата година. След като колективният запад блокира руските златно-валутни резерви на сума около $300 млрд, Русия блокира западни валутни средства на сума над $500 млрд. Това е факт от повече от половин година, за който ни информират едва днес и забележете - пишат в бъдеще време.

51

Анонимен

преди 1 година

Евроджендърите и сащ плюят по Русия,но дядя Вова си е направил сметката,все пак е научил нещо в КГБ,сега на запад да реват,още 1-2 години и ще почнат. повече да реват,като свършат ресурсите,с които бяха се презапасили и почнат да купуват на новите цени.

50

Антипутиноид

преди 1 година

Русия е един от най-ярките примери за идиокрация. Голяма държава, милиони население, богата на природни ресурси. А какво направиха за последните 100 години - войни, глад и мизерия. За Русия болшевишкия преврат е като за Иран ислямската революция - пълна деградация на ценностите, еволюирала в омраза към всеки, който не ги споделя. То няма и кой да ги хареса, като не зачитат основни международни спогодби, човешки права и договори, който лично са ратифицирали.

49

Анонимен

преди 1 година

До Добър урок.Ми някой да е инвестирал в Украйна,а да едни дето си мислеха,че могат да победят Русия с война.Страшна инвестиция няма що.

48

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази глупост. Запада ей така отмъкна къщи, яхти, пари на руснаците, а сега де жалват. Наглост.

47

Добър урок

преди 1 година

Да инвестираш в Русия това е да си купиш билет за *** и то след като си гледал филма Титаник. Най-сетне западните алчни инвеститори ще се научат че в държави с диктаторски режими не се инвестира.

46

Няма лошо

преди 1 година

халал да съм им, Важното е, че в следващите 200г. нито 1 опарила се компания няма да налее и 1 цент в Блатная. Другите също ще внимават много, а Прроссийка твърдо ще бъде Африка със сняг. Ще слугуват на Мечо Пух и ще слушкат, ако искат да папкат. Цар Уткин ще остане в историята като най-големия Русофоб, по голям и от грузинеца Сталин.

45

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСамо да запитам - защо на български протест се веят чужди знамена, защо на държавната телевизия е залепено чуждо знаме. Ние колония ли сме на Украйна, че съм пропуснал!

44

Язе

преди 1 година

Да не се окаже, че у рашките има повече западни пари, отколкото запада има блокирани рашки пари :))(

43

Анонимен

преди 1 година

Западняците, ако играят тази игра на война и санкции с Китай и решат да налагат санкции и напуснат Китай така ще оставят зад гърбовете си трилиони долари, колко точно не се знае.

42

Нищо ново

преди 1 година

Западът спря транзакциите от руски банки, там е проблема, а не в Русия. И сега с приказки като в тази статия се мъчат да обвинят за това Русия.

41

Сина

преди 1 година

Пълна денацификация и депедерастизация на Европа! С вас сме, руси братя!!!

40

Цъ

преди 1 година

Така и трябва!

39

Емии

преди 1 година

Кагвото повикало, такова се обадило. Сащ опитаха да направят от Ресия - донор и де.бил като нас. Ама счупиха зъбки. Утре - и главица. Приключи тяхната доминация. Само те не го осъзнават още!:)))

38

Анонимен

преди 1 година

Който е бил глупав да инвестира в тази дова Индия ще си сърба попарата!!