18

Софиянка

преди 1 година

До Коча. За теб може и да са доста тежки да. Ама нещо не гърми тоя балон бе да му се не види. Сигурно ги чакаш тия следващи 10 г от 2017г. Хахахаха

17

До 11

преди 1 година

Би ли споделил с нас името на българската банката която ти е от пуснала Фикс. лихва на 1.9 за 10г. Ако го направиш ще те черпя едно

16

Аз Кочо

преди 1 година

Coбcтвeницитe нa жилищa в CAЩ ca зaгyбили oбщo 2,3 тpилиoнa дoлapa oт cтoйнocттa нa имoтитe cи. Скоро и тук

15

Аз Кочо

преди 1 година

До 16, да 2022 беше последната хубава година за имотите, следващите 10ина ще са доста тежки

14

Анонимен

преди 1 година

2042-ра, може да е следващата успешна за ваканционни имоти. В пазара на имоти, всичко свърши.

13

Морфей

преди 1 година

От тоа сайт виждат некви ръстове само, имоти, продажби, покупки, които не съществуват никъде другаде, освен тук.

12

Балонест

преди 1 година

Явно сектора закъса и брокерите пускат поредните тъпотии да стимулират търсенето. Това, което ще е показатрлно как ще върви пазара за напред са два фактора: 1. В момента в който мръдне ипотечната лихва, пазара ако тръгне надолу имотите ще падна с 20% ама от цените от 2019г. 2. Ако тоя русофил президент ни изкара от европа и не приемем еврото, имотите ще са в рубли, пазара не само ще се срине, той ще се продъни. Ако станем пак СССР.VER.2 ни брокери, ни имоти, ще се вдигат цените на кон с каруца!

11

Анонимен

преди 1 година

Смешки пак, тук да не е Доминикана с цяла година сезон, за 2-3 месеца в които е пълен смях да ги наречеш почивка, а ако ги дадеш под наем комплекса и фирмата по подръжа прибира поне половината на печелившите честито.

10

Стамат

преди 1 година

Как е инвестицията в недвижими имоти, дами и господа? Спасихте ли си паричките от инфлацията, като купихте имоти и прецакахте ли финансовата система с ниските лихви по кредитите? Спите ли спокойно след подобни финансови решения?

9

do 6

преди 1 година

Не че ще тегля кредит сега, ама купихме покрай КОВИД кризата 2 ваканционни имота- един до София и един в Родопите (ах, каква красота) и то с кредит. Фиксирана лихва за първите 10 години. За чий ми е да погасявам кредит с 1.9% лихва, след като инвестициите ми носят средно 6%?! Абсолютно никакъв смисъл няма. Обезценяването на лева не е за моя сметка. Иначе си прав- към момента смисъл да се купуват имоти в София няма. Поне аз не бих. Но ваканционни и още как. Да има къде да избягаш.

8

Анонимен

преди 1 година

От какъв зор да дам 100 000 евро за апартмрнт, който мога да наема за 100 лв?!? Никога няма да си избия парите. В гърция съм виждал подобни еаканционни имоти в плачевно състояние. Нашите са долу горе нови, но след 20 глдини ще са руини

7

Анонимен

преди 1 година

Снимката е от Балчик . Моля не ходете на северното , там на южното сте си добре .

6

!

преди 1 година

До истинатаАми стани и ти програмист

5

До паркове

преди 1 година

Западен Парк, Света Троица, Разсадника, Връбници и Надежди... Не са само парковете.

4

Брокер

преди 1 година

Трябва нещо да не си добре за да теглиш кредит и да си купиш апартамент в София в тази криза и тази инфлация и това обезценяване на лева.

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До истината А всеки държавен служител има от 5 до 10 като част от тях са в чужбина. Отделно по минимум 3 петзвездни хотела.

2

Анонимен

преди 1 година

До 2: Аз съм програмист и продадох един апартамент. Програмистите не са ***, да купуват в пика на балона. Сега е момента да се продава на балъците.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Да защото поне тази година нямаше "ПЛАНДЕМИЯ". Ще видим кога ще е следващата такава.