144

ББ

преди 1 година

и ЕС...пренесете руският геноцид ...във вашите градове,във вашите домове,изнасилват децата ви,убиват роднините ни като кучета,мине ли през Украйна...ще го изживеете,навеждането не е политика...прости.уц.я е,да си страхливец...не е ценност!събудете се хора...може да няма утре...и работите и плащате за това!?!?!

143

ББ

преди 1 година

До Анонименда убиваш враговете ти нападнали дома ти,не е "хегемония",заблудилите се раши не са Бог!пр.м.тивни убийци са,убиват за телевизори,насилват възрастни жени,дори и деца,убиват мирни,рушат жилищни,насаждат страх!забравили,че Свободата ни е висшата ценност,не материалните,нямате толкова животи,че да отнемете Свободата на Света ни ...раши,китайци и робите им...индийци ск!!!

142

ББ

преди 1 година

за съжаление ЕС се оказа превзет от путин,да строиш СП на убиец и да финансираш убийствата му,да демагогстваш и виниш убиваните ,че настоятелно молят за помощ,да си германец днес е...позорно е,Украйна ще оцелее и без назидаващата убиваните в Украйна,да създаваш чудовища не е прогрес!да финансираш убийци само защото ти плащат...не е ценост!да позориш и превръщаш велик Народ като Германският в плащащ геноцида в Украйна не е...Божие...Човешко,лицемерно и страхливо поведение е!

141

Анонимен

преди 1 година

Украйна ако победи ще се превърне в новия хегемон и цензур на европа. Другите държави ще трябва да и се кланят както се кланят на САЩ и да плащат сметките им и на двете и на господаря и на проксито.

140

Анонимен

преди 1 година

Всичко е на ниво джунгла, само на посилния сега му викат демократ!

139

Анонимен

преди 1 година

Ако ЕС се разпадне се връщаме 3,4 века назад автоматично като гео политика

138

Анонимен

преди 1 година

За България е важно диктаториалният ЕС да се разпадне! За свободна и независима България!

137

Яяя

преди 1 година

Тарторът -Америка, си създава армия от държави на каишки и ги пуска като глудница, срещу държави който искат да са самостоятелни.Банда разбойници .

136

АМИ

преди 1 година

Това е глупава и некадърна политика на Европа, която ще доведе до разпадането и от което ще загубят всички, най вече европейците.

135

Анонимен

преди 1 година

Браво много умни и подбрани въпроси!

134

Информационен вирус

преди 1 година

Това е ФЕЙК новина с ФЕЙК стъкмистически данни с цел да внушат на хората какво да мислят. РЕАЛНО истината е съвсем друга и неприятна на евро-политиците. Никой 90% до 98% от НОРМАЛНИТЕ Европейци НЕ ПОДКРЕПЯ по никакъв начин нито войната нито Украйна. Европейските нормални работещи хора НЕ ИСКАТ да мизеруват, обедняват, да бъдат ограбвани в изкуствени кризи заради Украйна която не е нито член на ЕС нито на НАТО. В момента ЕС извършва предателства на интересите на европейците нанася щети и вреди.

133

И - з

преди 1 година

Всички започнали войни през вековете от запад към изток са са намирали майстора.

132

Говедо

преди 1 година

То хубаво го искат,ама Европа се управлява от НАТО, а НАТО се управлява от САЩ!

131

сиромах

преди 1 година

И колко процента от европейците поискаха украинците да спрат обстрелите и бомбардировките на донбаските републики и да изпълняват минските договори?Особено след признанията на Меркел ,Оланд и други,че всичко е било мъгла за да се подготви украинската армия?Русия не воюва само с Украйна и стига сте я възхвалявали тая Украйна ,защото Русия воюва със САЩ и още 50 държави!Ето в това е величието на Русия,а ония само реват начело с наркоманския си президент!

130

Анонимен

преди 1 година

САЩ да се махат това е урока.

129

Klaus Scwab

преди 1 година

по-лесно е да излъжеш някой отколкото да му кажеш истината

128

Анонимен

преди 1 година

До чакам деня...няма нужда от затвор да си върви в Америка. Той е вече осъдена душа. Той е виновен за тази война. Ако се махне войната ще спре.

127

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на отговорите защото въпросите са зомбиращи. По същия начин телевизията зомбира чрез така наречения жестомимичен превод в ефир. Той натрапва посланията на които хората да вярват.

126

Анонимен

преди 1 година

Чакам деня когато ще свърши войната и зеления ще е натикан в килия 2 на 3 метра в сибир.

125

Анонимен

преди 1 година

А защо не реагира единно в Сирия, Ирак, Либия, Венецуела...