18

Няма лошо

преди 1 година

в това да искаш да живееш зздравословно. Даже е много хубаво. Но си трябва акъл да отсееш истината в морето от информация. Ще ви кажа каква е истината на кратко, ако някой иска да се поучи нека се поучи. Богатата растителна храна е най - здравословното нещо за човека, картофи, орис, грах, боб, леща, и всякакви други варива и зеленчуци ... т.н. Whole Food Plant Based Diet, вижте в Тубата лекциите на John McDougall. Сега, аз си хапвам чат пат животински продукти, защото са вкусни не за друго ...

17

Евро-Либераст

преди 1 година

Хората трябва масово да са дебели, болни и с нисък интелект. Само управляващият елит ще е с добро здраве и с нормални здрави тела за разлика от обикновените хора с изкривени скелети от свръх тегло послушни и всеядни хора на които и насекоми фураж ще се дава да се захранват.

16

Спорта е вреден

преди 1 година

Медийна кампания срещу Спорта, Фитнеса и срещу нормалното тегло. Това е кампания, която цели да внуши на хората, че е добре да дебели и мазни с тегло над 100-150 килограма е новата норма за нормалност която иска да бъде наложена като американски стандарт у България. Да не си мислите че дебелите хора не боледуват и не умират от инсулти и инфаркти. Много са здрави дебели и щастливи с мазните се натрупват и мозъците и IQ-то пада до приемливо ниски стойности.

15

грета тунберк

преди 1 година

Веганите са супер пcиxoпaти а я кажете за нopкитe какво изпитват през последните си минути или пpaceтaтa разкажете за ужасът им

14

Ъ

преди 1 година

Не понякога а винаги, всяко вманиачаване е вид психоза.

13

Анонимен

преди 1 година

Наздраве на обикновените хора.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като само полезни и само вредни храни. Един американски доктор го беше казал отдавна. Всеки организъм е различен и уникален както пръстовия ти отпечатък. И сам можеш да усетиш какво ти се яде без подобни доценти да си натрапват мнението.

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

БЛАГОДАРЯ за полезната ЗДРАВОСЛОВНА и ПОЛЕЗНА информация госпожо ЦВЕТАНОВА

10

Урсула

преди 1 година

За любителите на протеини сме ви приготвили насекоми! Друго месо скоро няма да има за вас, защото не е екологично. И вие не сте. Можете да ядете буболечки, до колкото оцелеете. Свиквайте.

9

Анонимен

преди 1 година

Монголците са живели, а в някои части на страната и сега живеят, единствено на протеинова диета - месо и млечни продукти. Изключително здрави и дълголетни хора.

8

Хахаха

преди 1 година

Госпожата доц. др. би ли обяснила на населението, което опитва да заблуди, колко въглехидрати на ден човек ТРЯБВА да консумира, че да не получи "психогенни и поведенчески нарушения"? Знае ли доц. др., че за да функционира човешкия организъм не е нужно да се приема и ЕДИН грам вългехидрат? А знае ли доц. др. що е туй глюконеогенеза, където черния дроп чрез протеин и мазнина може сам да произведе НУЖНОТО количество на организма глюкоза? Ей такива доц. др. ви казват "яжте плодове". Вие си знаете.

7

Анонимен

преди 1 година

Камельо лишила си се от важни нутриенти в часоветe по български ленгуидж. Демиджът е ънмежурабъл.

6

Анонимен

преди 1 година

на Киро Брейка вече не му пука за пассмината прави си кинти като разбъзиква баллъците за комунизма за Путин, за какво ли не и си пълни джоба

5

до 4

преди 1 година

Kaкъв зоб е протеина? Все едно бебетата да презобят с прясно мляко

4

Анонимен

преди 1 година

Това да се зоби не е здравословен начин на живот. Мисля че за тази сттия трябваше да извикате Киро Брейка да ви обясни нещата.

3

Анонимен

преди 1 година

А консумацията на ГМО , имитационни бълвочи от химия и българските колбаси какво крие ? Думичка не обелвате по въпроса

2

Анонимен

преди 1 година

Ще получават всичко, щото се продават и рекламират витамини, минерали, протеини, колагени, добавки, че и в опаковки за цялата година. И народът гълта "полезните" неща, без да знае дали изобщо има нужда от тях, докато се подреди. Прав е д-р Мирослав Ненков, като казва, че, ако зависи от него, нищо от тези неща няма да позволи да се рекламира.

1

Анонимен

преди 1 година

Естетсвено няма да пуснете статия за многохилядното шествие днес в подкрепа на Украйна...