29

toti

преди 1 година

тресани и да се махаме от тука!!

28

BG СМЕШКИ 2

преди 1 година

имайки предвид че българският народ е политически и икономически неграмотен и невеж у нас всичко е възможно ...

27

Истината

преди 1 година

Инфлацията в България допълнително се вдига от ГЕРБ, които са завзели основните позиции в икономиката използвайки държавата като бухалка. Целта е ясна - да се върнат на власт и пак да крадат милиарди, като за инфлацията обвинят ПП и ДБ. Този номер ГЕРБ вече го правиха - ГЕРБ фалираха голяма банка, обвиниха БСП и свалиха правителството на Орешарски.

26

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в България я докара ЕС. В ЕС за 12 месеца до януари 2023 инфлацията е 10%, а в България е 14,1%, което е очаквано, защото сме най-бедната държава в ЕС заради управлението на ГЕРБ. Когато гласувате, не забравяйте този факт.

25

ИНФЛАЦИЯТА У НАС...

преди 1 година

...я докараха Кирчо, Кокорчо и Прокурора на ТАТО-А.Атанасов от ПП-ДБ !Запомнете това---всеки път когато сядате на масата за хранене!

24

Не че

преди 1 година

инфлацията в България е нещо лошо. По стандарт на живота вече сме на път да надминем и Дания. Е верно, че доходите ни изостават и не можем да си позволим този стандарт, но пък като погледнеш светът е тръгнал към Трета световна и закриване, така, че българина харчи като за последно - взима заеми, купува апартаменти и ходи на екскурзии до далечни и екзотични места. Пир по време на чума.

23

Анонимен

преди 1 година

Вчера в ефира на национална телевизия шефа на Била си призна в ефир, че всяка трета бройка кашкавал го изхвърлят, та ето ви на политиката за веригите, докато няма закони и забрана за това те ще го направят 60 лева и после половината ще го изхвърлят и пак ще са на печалба.

22

Hoqsan

преди 1 година

Смъкнаха бат Бойко, ама той колко капани заложи преди т'ва.. нали всичките бизнеси от среден нагоре са ГЕРБ-аджийски.. зърнари, маслари... гледайте сега как се връща бат Бойко във властта и за няколко месеца ще смъкне всичко, не защото не иска да краде още и със глутеусът си и, че не е алчен.., но защото т'ва ще му осигури още дълго време начело в политиката, само да нахрани народа с хляб, картофи и олио...

21

РОРО

преди 1 година

Те грешките на Петков не са една или две.....внимавайте на изборите! ПП и ДБ, ще ни затрият.

20

СПЕКУЛА И КОРУПЦИЯ.

преди 1 година

...СА ТИПИЧНИ ЗА ВСЕКИ СОЦИАЛИЗЪМ И ПОСТ--СОЦ ОБЩЕСТВО, УПРАВЛЯВАНО ОТ БИВШИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ!!!

19

В БЪЛГАРИЯ ЦАРИ...

преди 1 година

Спекула и КОРУПЦИЯ НА ДЪРЖАВНО НИВО-- няколко ко пилета от бившата червена номенклатура радават пари от Държавния бюджет на частни фирми и партии!!!

18

Реалист

преди 1 година

74% от вируса инфлацията се дължи на външни за България причини, а 26% се дължи на мизерните доходи заради управлението на ГЕРБ. Във всички държави с по-ниски доходи, инфлацията е по-висока

17

бг схеми

преди 1 година

този не окраде ли Здравната каса ?!!?!?

16

Анонимен

преди 1 година

Тихо , постна пицо !

15

Анонимен

преди 1 година

Тоз и той откри топлата вода

14

Потребител

преди 1 година

Време е в България да бъде въведен прогресивен наказателен данък върху спекулативните печалби.Колкото по рано бъде въведен толкова по бързо ще бъдат изкарани на яве нелоялните практики на монополистите и ще бъдат стабилизирани цените.

13

Анонимен

преди 1 година

Че нали трябва да се купува и да се яде...гладен ли ще стоиш!В тях ножа и сиренето!

12

до 12

преди 1 година

До Анонименточно така !

11

до 10

преди 1 година

До Коментарзащото народа е про***Ст и го допуска !

10

Депутат

преди 1 година

Ям филе "Елена" без хляб.Хлябът е скъп. За Вас незнам.