58

Анонимен

преди 1 година

Отново немски танкове на руска земя...... Пак са подобри, както и миналия път но резултатът ще е същия

57

Анонимен

преди 1 година

Дядо му е нацист! Уверете се сами в интернет. Отмъщава за дядо си със същите уркофашисти, които дядо му ги е ползвал

56

Христо Христов

преди 1 година

До 51 Аре ся обясни, след като според теб Русия заедно с германия нападат полша, зако великобритания обявява война само на германия?! ПП. То бива да си про'с'т, ама европеидните про'с'таци сте не само т'ъ'пи, ами и г'ьо'нсу'рати.

55

Анонимен

преди 1 година

Виждам как шолц с белезници ще мине край руските Т-14 Армата поставени до Т-34 с номер 300 в Тиергартен когато бъде отведен от бундестага към килията си единичка след осъждането му щато национален предател и чужд агент.

54

Анонимен

преди 1 година

До 53 Ми то така е било и на Източния фронт.Хитлер отлага няколко пъти операция "Цитадела" при Курск.Един път заради липсата на достатъчно танкове Тигър и Пантера и после да изчака да мине пролетта и да не е кално.Това отлагане дава време на руснаците и когато най-накрая се започва операция "Цитадела" руснаците са били подготвени,а тигрите и пантерите не оправдават очакванията.Германия губи при Курс и това слага край на надеждите им.Щолц може би го знае.

53

Анонимен

преди 1 година

а немеца данъкоплатец питахте ли го? Той дали мисли така? Дали не му писна да ви плаща за игричките? Колко фирми фалираха, колко хора останаха без работа заради санкциите ви?

52

Анонимен

преди 1 година

ШОЛЦ ЗНАЕ ВОИНАТА СВЪРШВА ЛЯТОТО И ЗАТОВА Е ЩЕДЪР НЯМА УКРАИНА НЯМА ПРОБЛЕМ

51

Анонимен

преди 1 година

Към края на май 1942г. СССР и САЩ правят съвместно обявление, че е постигнато разбирателство за откриване на втори фронт в Европа през 1942г.. Обаче Чърчил убеждава Рузверт, да отложи , тъй като съюзниците не разполагат с адекватни войски за такива действия. И така още две години.

50

Анонимен

преди 1 година

Десанта в Нормандия е на 6 юни 1944г. Освен това голяма част от войските са британски и канадски.

49

До До 48

преди 1 година

Значи ако и това не знаеш значи си много зле! Англия се включва във войната от самото и начало! Русия също тя заедно със хитлеристка германия напада Полша и си я делят! Даже има и фдокументи за това! Сега ще те оставя ти да ми кажеш кога САЩ влиза във войната и кои световни океани воюва и на колко световни континента се бие? И после ти пак можеш да си твърдиш, че САЩ не са се били във ВСВ! вие путинофилите съвсем сте се уляли! Бах го!

48

До 48

преди 1 година

Кога САЩ се включва в ВСВ? На какъв етап е войната?

47

Стига бе!

преди 1 година

Такова официално лицимерие .... Докъде живяхме ! Войната е мир а?

46

До 42

преди 1 година

Ха! значи ти искаш да ми кажеш, че Англия и САЩ не са воювали във ВСВ! ееее стига де даже путинофилията не е толкова "умна" нека да ти кажа това! САЩ воюва на 20 пъти по-голям фронт по време на ВСВ от колкото рашистан някога е можел да воюва! Така, че като казваш, че САЩ не са воювали по време на ВСВ какво точчно имаш предвид!!!???

45

Да беще казал

преди 1 година

Шолц как върви разследването за взрива на газопроводите. Или това няма общо с Украйна?

44

Анонимен

преди 1 година

До 38 Ми да влязат бе кой ги спира.Да съберат Леопардите и да тръгват.Ама тя украинската армия е страхотна няма вече танкове,а и самолети няма и снаряди няма.Пък не си мисли,че украинците са,кой знае какво.Голяма част от парите пратени като помощ са били откраднати чрез схеми,че даже част от оръжието е било продадено и сега американците правят одит,а в САЩ питат къде и за какво отиват тия пари.

43

Улав:

преди 1 година

"Даваме на бабуина граната и му казваме само да си играе с нея и да не дърпа щифта!"

42

До 32

преди 1 година

Как от Горе. В теологически смисъл ли?

41

Анонимен

преди 1 година

Тия хич не участват във войната! Хич!

40

До 30

преди 1 година

Да давали са доста на СССР през ВСВ, ама чак пък всичко необходимо. Освен това голяма част от доставките са били потопени. А освен това, също като сега в Украйна са се пазели и не влязоха в войната, та да умират техни хора. Те не воюваха. Влязоха в края на войната, та Сталин да не превземе цяла Европа. Наредиха се само на деленето на баницата, без да имат заслуги. Сега правят същото - не участват, но ако има за грабене, ще грабят.

39

До 32

преди 1 година

Вярвам бе! даже знам, че е така! Американски и Английски бомбандировачи и изтребители бомбардираха денонощно германските заводи и фабрики! рашистанските такива те само си стояха по летищата докато хитлер ги гърмеше! Така, че прав си! наистина рашистанската ... победа в ВСВ беше подкрепена от горе! :))))))))))))))