69

Анонимен

преди 1 година

Разбира се. Давам на Мексико максимум месец живот срещу САЩ. Първо ще им скапят инфрастуктурата, след това касетични бомби, напалми, химически или биологични оръжия, каквото имат в повече. И накрая ако все пак се окаже, че няма да си спазят срока, 1 - 2 с "обеднен уран" и това ще е.

68

Анонимен

преди 1 година

Въпрос за копейките - Русия като е толкова велика, силна и т.н., защо драпат една година за 10 селца? Представете си САЩ да атакува Мексико и 12 месеца да не може да влезе повече от 100км от границата - егати резила. Ама нали е Русия, те са "специални", всичко върви "по план" :)))

67

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение Украйна да спечели ,за да може всички платени руски *** да млъкнат

66

Перчо

преди 1 година

Народа е казал-на заем брашно,тъпкано се връща.

65

Краварите

преди 1 година

продължават да наливат масло в огъня, ама да видим до кога.

64

Анонимен

преди 1 година

До 63 Вярно ли щото американците търсят сметка вече на тия пари дето се пращат в Украйна.Да не мислиш ,че си имат неограничени средства и щебя издържат Украйна.Досега са похарчени пари, колкото са били похарчени за 19г в Афганистан от американците и тия пари стигнаха само украинците да се скрият в градовете като страхливци сред цивилни и то при положение,че имаха и руска техника останала от СССР.Колко пари ще трябват още,с може би и войници ще трябват щото и украинците свършват.

63

Анонимен

преди 1 година

Съливан казва на укрите,че за сега Ф-16 са само на хартия,но може да теглят заем и да ги платят още сега. Пък после,я камилата я камиларя.Забрави да им каже,че има едни балъци на Балканите още по *** но упорити в тъпотията си.Та да не се отказват,да искат.Така по лесно и по бързо ще изчезнат и от тея на Балканския полуостров.

62

олимпий Панов

преди 1 година

Тия 2 миллиарда не бяха ли от нашите пари за скиците на самолетите?

61

Анонимен

преди 1 година

Няма да им дават Ф16. Ще е антиреклама. Като ги опукат като пътпъдъци и никой няма да си поръчва повече. Реално Ф 16 не е участвал във война. А само в планирани атаки срещу слаб противник без ПВО и т.н..

60

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е щат на САЩ. Или искат залежите в азовсско море на газ и нефт срещу някакви смешни суми $.

59

Анонимен

преди 1 година

Американците бълха ги ухапала, докато Русия ще и е все по трудно да води тая война.

58

мак

преди 1 година

Не искат мир, искат въоръжаване от двете страни и война.

57

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че тия милиарди си ги прехвърлят като футболна топка. Републиканците трябва доста сериозно да се замислят какво аджаба става.

56

Принтерът загря

преди 1 година

В пачки по сто и по петдесет долара.

55

Анонимен

преди 1 година

ф16 няма откъде да излетат. Русия разрущи сички летища. И байдан яздеше едно магаре оня ден към Полша. Може да им пратят коне.

54

Анонимен

преди 1 година

Как ще ги връщат после тези пари нещо не ми е ясно? А те дори не достигат до тях,а директно след като бъдат отпуснати отиват в Пентагона и от там по оръжейните заводи.

53

Анонимен

преди 1 година

Набирам третополови да воюват в любимата им Украйна

52

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ти ЧЕТЕШ ЛИ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ??? ЦИТИРАМ "ПОЛКОВИ КОМПЛЕКТ" ОТ ПОЛК един комплекс се води БАТАРЕЕН КОМПЛЕКТ - ЧЕТЕТЕ БРЕ ХОРА!!!

51

Боби

преди 1 година

До Анонимен "САЩ винаги са помагали с пари и дори с армия да освободят Европа от фашизма.Ще помогнат и сега с милиарди. "ДА ЧУКЧА ДЕТО НЕ СИ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА - Умнико САЩ капитали 1933-1939 са направили такива инвестиции/Заеми в Немската тежка и химическа индустрия че ако разбереш колко пари са налени ще се уплашиш и че нито цент немците не са върнали. Само един любопитен Факт Дъщерната фирма на Кока Кола в Европа за Вермахта е разработила ФАНТА.

50

реалист

преди 1 година

ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ,КОГАТО КАЖАТ АМЕРИКАНЦИТЕ.Украйна е косвена жертва в тяхната игра.Колкото повече продължи войната,толкова по слаби и зависими ще стават и Русия и европейските страни