29

тя

преди 1 година

И тоя пишман професор добре си е поминавал при укрите ! Като го слушаш се чуства как скалъпва лъжи !

28

украйна

преди 1 година

е руска територия!

27

Анонимен

преди 1 година

Щом като Украйна е спечелила, то какво прави още той в България, а не празнува победата в Харков??

26

Индианеца Джо

преди 1 година

От думите на Станчев разбирам, че и сега няма понятие какво е реалното положение, както и преди в Харков разправяше само небивалиците на украинската пропаганда

25

птица

преди 1 година

Браво, че е "спечелила" войната значи всички хукри в Бг - чемодан, воккал, к матери и к Зеленскому.

24

Боби

преди 1 година

Само че не казват какво реално се случва в Харков. 1. Харков като град с предимно руско население е подложен на УСИЛЕНА "МОГИЛИЗАЦИЯ"(Що не мобилизират в западна Украйна а?) 2. Унищожени са Парковете защото там са били позициите на ПВО също унищожени а наскоро негласната забрана да не се атакуват ПВО в чертите на населени пунктове падна 3. Да има разрушения по граждански обекти от руски ракети, но основно това са свалени/отклонени руски боеприпаси недостигнали целта си и ПВО ракети заблудили се

23

Анонимен

преди 1 година

Изкуфял дартак...но в момента е удобен.

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя професор да няма ментални проблеми. На него всъщност му е лесно, като разтурят Украйна ще забегне в България. Тук сигурно и къща си има и т.н. Ще спечелят ама друг път. Руснаците за още една-две години ще я разтурят тая държава. То се вижда от сто километра. Само той не вижда. Професор бил.

21

НВМА СПАСЕНИЕ

преди 1 година

Полша прави списъци на украинците "спасили се от войната" за депортация направо на фронта! Горките излъгани камилчета! Зеленски иска свежо месо - а поляците нямат против да задържат жените и да ликвидират мъжете - иначе как ще се справят с унищоването на укропитеците на тяхна територия?

20

Космонавт

преди 1 година

До 22 Следиш дневниците на някакви тамошни психично болни русофили. Русофилията е болест, трябва да си умствено изостанал за да напишеш "руснаците не бият по цивилни обекти". Да беше следил дневниците в Мариупол ...а, забравих, че там имаше някакви нацисти, но не раазбрах дали са старци от WW2 или са нова партида.

19

Ужас

преди 1 година

Един дезертьор,лъже зада си спаси кожата.

18

Анонимен

преди 1 година

До 23 Няма такова нещо като руски земи. Фашистка Русия ще бъде заличена от картата. Е, може да отиват на исток, но на изток, не!

17

Анонимен

преди 1 година

Всичко на исток от Германия е руснак, който си мисли че едните били такива пък другите били онакива не познава добре региона, войната е само началото, докато руските земи не се дезинфикцират с радиация мир на Земята няма да има.

16

Анонимен

преди 1 година

Аз следя видеодневниците на няколко харковчани. Не е зле и вие да го направите, за да не си плещите наизуст. Знам, че особено днес ще изкарате двсичко безумен ужас. Но повод за размисъл-в техните магазини има много повече стоки и пазаруващи хора. У нас в Билата празни рафтове, мухъл, един.двама пазаруващи. А и те не обръщат внимание вече на въздушните тревоги, защото знаят, че руснаците не бият по цивилни обекти. Живеят по-спокойно от нас. Замислете се над това и спрете да ревете над чужд гроб

15

Никакво спасение

преди 1 година

До последния укрофашист, до писледния НАТОвски нацист, никакво спасение, никакви пленници

14

Анонимен

преди 1 година

Ако 8 години бяхте толкова загрижени за избитите в Донецк и Луганск от украинската войска и разни полувоенни части, цена няма да имате...

13

Пижо

преди 1 година

Ами Станчев върни се в Украйна, никой не те задържа тук насила. Няма ли да защитаваш родината си?

12

Анонимен

преди 1 година

Линче, скъпа моя :))) При мъжете има страшна агресия, не че сега вие не сте по-агресивни от нас, нали сте рамбовки вече :)))

11

Кокосово

преди 1 година

Всички, които печелят войни, ги бомбардират редовно. В този смисъл, бивша Югославия също е спечелила войната, дори Хърватия влезе в еврозоната, а Сърбия успя да си превъоръжи армията със съвременни оръжия.

10

Лила

преди 1 година

Само напълно луд може да каже: "Ние не водим война,ние се защитаваме."След всичко казано от очевидци преживели кошмара е ясно ,че Путин надмина Хитлер и Гьобелс,взети заедно.