14

ЗАЩО

преди 1 година

РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ УНИЖАВАТ ОТ ,,ПОКАЗАНИЯТА ,,НА НАГЛАСЕНИ ,,ВЕРСИЙ ТОЗИ Е ГОТОВ ЗА БЕСЕНЕ-СТИГА ТОВА БЕЗУМИЕ

13

Анонимен

преди 1 година

Обрала общината на Младост жената във затвора 5гТоя убил хора още се чудят дали да го пуснат Стано нещо е демокрацията

12

ЙОРДАНОВ МС

преди 1 година

За този убиец отдавна трябваше да сме забравили! Да преживява дълги години там за където е заслужил!

11

мак

преди 1 година

Делото е ясно като това за смъртта на Милен Цветков, но ще го влачат, за да стихнат съвсем емоциите и хората да позабравят. Адвокатите ще боледуват, ще измислят смешки, и накрая из...ода ще получи неадекватна присъда. Пък и защо свидетелите са толкова важни, щом е ясно, че той е шофирал друсан? Ако кажат, че не си спомнят, ще оневинят ли тоя?

10

Анонимен

преди 1 година

Незабавно разтурване на стохилядната банда безскрупулни, аморални, алчни, неуки, необразовани, морално разложени шуробадженакорушветчийски лапачи и катили първа категория хрантутници,занимаващи се с всевъзможни схеми,далавери и престъпления.

9

Анонимен

преди 1 година

10 години ще го влачат това дело, за нещо, което и първокласник може да каже защо и как се е случило. Сега търсят от 10 кладенеца вода, за да си спечелят време и да му намалят присъдата. Я направо си го пуснете, че си е ваш човек.

8

силно учудЕна

преди 1 година

Тоя Гошката к'во още го бавят, к'во не е ясно?!

7

Байчо

преди 1 година

някъде към 2080 година белким се осъди. Ако е за пенсия тогава да му се отпусне.

6

Анонимен

преди 1 година

Съдебната система е пълен ***. В някои държави тоя вече щеше да лежи в килия 2х2 поне20 години

5

Анонимен

преди 1 година

Корумприраната прокуратура не могат да напишат обвинение без грешки. Дори и да го напишат корумпирания съд започва да го гледа дума по дума и да разсъждава докато не намери някакво дребно несъответствие, което съгласно някоя поправка може да се тълкува ..и хоп златна мина. Гошко си плаща и всичко е проба ...шес шес шес

4

Мен

преди 1 година

Една година не могат да вкарат доживот в пандиза доказан убиец. И на това му викат съдебна система.

3

Анонимен

преди 1 година

Сега като почнат едни съмнения....

2

ЕтническоПрочистване

преди 1 година

Провежда се етническо Прочистване в град Бобов дол и Перник от полицаи, роми и мутри в симбиоза срещу Българи ! Всички институции потулват! Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор!

1

Анонимен

преди 1 година

Кви свидетели кви доказателства. В нормална държава за 6 м. са прегледали камерите, намерили са свидетелите и този позьор е бутнат доживот без право на замяна. Тук ще се влачим 3 год. минимум за първа инстанция. Докато хората забравят и това. После акто се бутнат пари ще се намали присъдата. Всеки път едно и също не ви ли писна да се подиграват.