136

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Преди 1 година в Бг - 90% за Русия, сега - 50%, догодина - 10%. Защото се разби митът за могъществото на Руската армия. Трябва да се благодари на Путин, че така дърварски води войната.

135

паф

преди 1 година

че къде да се изтегля русия, тя си е на нейна територия, това са руски земи - а украйна е една измислена държава от болшевиките!

134

неутрален

преди 1 година

До Анонименоръжията на нато са на руската границама нато е сащ,саш как реагираха кога ссср прати кораби с ракети в куба

133

неутрален

преди 1 година

До Е тя ги...то си пише за резолюцията"необвързваща"сиреч преливане от пусто в празно

132

пуйката

преди 1 година

Заради санкциите върху медиите Русия няма как да разбере за решението и да го изпълни.

131

Грозната истина

преди 1 година

Копейките цел ден пишат глупости под статията нямащи общо с нея за да изместят темата от фактите. 147 гласа против руската агресия срещу 7 гласа в подкрепа на бункерния плъх. Одобряващите руската агресия са диктаторски режими от третия свят където хората са безправни овце - също като руските мужици. Силно се надявам, че някой плаща на копейките да пишат глупости, защото противно би значело , че част от сънародниците ми искат да бъдат третирани като овце.

130

НЯКОЙ

преди 1 година

Путин се е съгласил руските войски да се изтеглят от Украйна след като САЩ върне земите на индианците, Израел върне земите на палестинците, а Христо Иванов и генерал Наско върнат парите от НЕСХО и от " Америка за България ". Беце нема да връща щото кой пари нема.

129

възмездие

преди 1 година

Добре ли сте в ООН руснаците днес казаха че тази война може да не пркллючи в Киев,а в столицата на някоя друга държава.

128

Анонимен

преди 1 година

До До ООНетоНе само *** - агент ориндж и силно токсичния ДДТ

127

шопендар

преди 1 година

тия не разбраха че с русия не се говори с ултиматуми.

126

тя

преди 1 година

ООН да се разпусне ,не върши никаква работа ,само пари гълта !

125

тя

преди 1 година

Сега или веднага !Русия никога повече няма да даде земята и градовете си на измислената Украйна ,която те създадоха !

124

Е тя ги...

преди 1 година

...изтегли -> не и трябва да и гинат войничетата ;). Затва си бомби азовците без проблем от която точка си иска. Та тези бомбардировки никога няма да спрат ;) . А ООН в коя страна се намираше и коя държава издаваше виза, за да идеш там не помня?! Някой??

123

Красивата лъжа

преди 1 година

До Грозната истинаДа си чул нещо в последно време за великите"джавелин"? Няма и да чуеш. Укрите ги захвърлиха и ползват модификация на СЪВЕТСКИ образец. Да не говорим, че западните оръжия не издържат като съветските по интензивност на ползване и дават дефекти. И за какви 3дни говорим, като руснаците влизат с 3 пъти по-малко сили от укрите и оръжия от Пражката пролет? А в това време елитните им части и оръжия правят учения в Далчния Изток с китайци, индийци, сирийци и южноафриканци!

122

Анонимен

преди 1 година

До Дон Диего: Тези са представители на целия свят. Ти кой беше?

121

Дон Диего

преди 1 година

Тези от ООДа не е лошо да спрат да се напушват така , а и да се преместят в Гренландия например , а не да четат еднои също нещо написано им от домакините!

120

Щерю

преди 1 година

Ако войната в Украйна е периферията на голямата световна буря, която се задава, то центърът й несъмнено е битката на световните юдеи-кукловоди за построяването на Третия Храм в град Йерусалим. За да постигнат целите си, трябва в следващите години да сразят Православието и Русия, Исляма и Иран, и цялото Християнство и ЕС. Това е смисълът на прикрито-ционистката политика на САЩ - разчистването на пътя на еврейският Антихрист и лъже-месия. Но юдейските медии мълчат за нечистите дела на ционизма...

119

Анонимен

преди 1 година

"Украинците разполагат оръжия в близост до Русия, Русия реагира. Както и да е - явно няма да се оправят нещата." - Разглеждай друг проблем. Русия разполага оръжия в близост до ЕС и НАТО. Все още ЕС и НАТО не са агресирали. Защо ли?

118

Анонимен

преди 1 година

"За 240 годишна история на САЩ само 16 години не са воювали с други държави!" - Браво! Добър (4)! Сега кажи и другите за 240 години колко години само не са воювали. Все някой друг трябва да те подсеща, че нещо си забравил да се сетиш да помислиш.

117

Анонимен

преди 1 година

направо са гн-ус-ни- като трепеа народите на лебия и ирак къде бяхте - после един английски министър се извини че било грешка - ама останаха по кладенците за петрол даже и в сирия - какво търсят краварски войници там - тия кравари оср-аха целия свят и сега русия им била виновна