25

Анонимен

преди 1 година

Направих си експеримента. На три ваксини Модерна съм. Не виня никой, сам си го причиних. Бях против задължителното ваксиниране, но за себе си реших да опитам. Удари ме трети инфаркт, докато бях в отлична физическа форма. Откак си сложих третата доза през няколко месеца ме тръшка нещо: ковид ли е, грип ли е, простуда ли - ужасно неприятно ги карам. Сега - пак. Никога не съм бил болнав. При минус двадесет градуса съм работил на открито и писал през почивките.

24

Анонимен

преди 1 година

Ваксърите чупят ***.

23

Анонимен

преди 1 година

Ех тази Испания. За 2022 Испания имат 596 починали на милион население, а в България имаме 1100 починали на милион население.

22

Анонимен

преди 1 година

До К. Станчева, БургасМ'че тя Испания продължава да си има по 40-50 починали всеки ден. За миналата година имат 30 000 починали. Иначе са ваксинирани. Да не си помислите нещо.

21

Анонимен

преди 1 година

Ааа, този 21 изби рибара с тъпотия, аааа:)))) Брат, тичай да се прегледаш спешно!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

*** не разбраха, че не можеш да избираш страни, които имат много починали или заразени и да твърдиш, че ваксините не работят понеже имало много случаи. Ако ваксините не работеха, те нямаше да работят във всяка една страна без изключение. Ама то трябва и малко акъл, не става само с пропаганда против ваксините.

19

Анонимен

преди 1 година

Ваксидиотите не разбраха, че не можеш да избираш страни, които нямат починали и да твърдиш, че ваксините работят понеже нямат смъртни случаи. Ако ваксините работят, те ще работят във всяка една страна без изключение. Ама то трябва и малко акъл, не става само с ваксини.

18

К. Станчева, Бургас

преди 1 година

Като знам какво понесоха ваксоидиотите в Испания, Португалия, Италия и Гърция -месеци наред локдаун, маска дори да си сам в колата или на плажа и СМС на цена 10 евро за да отидеш до магазина, горещо благодаря на Господ, че съм родена в България, където хората са достатъчно интелигентни и не се поддават лесно на лъжи и манипулации. Не се ваксинирахме и вече забравихме за короната, докато плоскоумците в западните общества продължават да мpат яко всеки Божи ден! Нека им!

17

Анонимен

преди 1 година

Във ваксинирана Норвегия през последния месец нямат нито един починал, а в България са близо 70.

16

Анонимен

преди 1 година

Във ваксинирана Испания за последните 7 дни имат 1008 новозаразени, а в България имаме 414 новозаразени. Според населението в България имаме 4 пъти повече нови случаи.

15

Анонимен

преди 1 година

А пък Германия вчера пак 120 бройки. Ама са ваксинирани, да не се объркате, че не са.

14

Анонимен

преди 1 година

Последната опорка на ваксърите е, че ковидът е на вълни. И от две години във ваксинираните държави вълната не си е тръгвала, а тук все не идва.

13

Ваксър

преди 1 година

Вълната идвааааа, бягайтееее!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Вчера в 81% ваксинирана Бразилия има 453 починали от ковид. Ококо 6 пъти повече от неваксинирана България спрямо населението. За това са виновни антиваксърите.

11

Анонимен

преди 1 година

Няма ненаказано зло. Антиваксърската мафия ще си получи заслуженото. Фабриките за дезинформация в Русия продължават на пълни обороти, но докога?

10

Анонимен

преди 1 година

Няма ненаказано зло. Спокоен съм, че мафията ще бъде наказана.

9

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Какво има в тези епруветки на снимката? Аз разработвах преди години, когато нямаше "пандемия" и толкова пари по сметката ми, концентрирано джибре. И го тъпчех в епруветки, също като тези. Да не би някой беден и жаден колега, който не е в схемата за ковид- пропаганда, да продължава моето дело? Aко е така- похвално дело. Бих си налял 50 гр. по този случай. Наздраве.

8

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса с тестове си върви... Кунчев пичели.

7

Анонимен

преди 1 година

Новите случаи се увеличават. Преди 3 седмици бяха 255 нови случая за 7 дни, а сега са 414 за последните 7 дни.

6

Бялата престилка

преди 1 година

Бялата престилкна налази. Цъка минуси в несвяст с пяна на уста, кояот крещи: "ИСКАМ БОНУСИ! НЕКА ПЛАНДЕМИЯТРА НИКОГА ДА НЕ СВЪРШВА!"