82

Баба шаманка

преди 1 година

Иде мор и изтребление на человеческий род! Всичко ще стане на пепел за 3 дни и 3 нощи...Свършекът е предопределен от тоя дето ще се пържи във вечния огън.

81

Любопитко

преди 1 година

Коя страна е използвала ядрено оръжие срещу мирно население?

80

Анонимен

преди 1 година

Оръжие с висока точност трябва да се използва срещу малцинството нарекло се ,,Елит".Във всяка държава има самозабравили се олигархични кръгове пропити от алчност искащи подчинение на народите си.Тези ,,Елити" трябва да бъдат унищожени като се започне от янките и се стигне до последния корумпиран политик по света.

79

Анонимен

преди 1 година

За доброто на планетата човечеството трябва да изчезне поради хронична ненаситност.

78

Анонимен

преди 1 година

"ICAN: Ядрено възпиране ни оставя на милостта на личните решения на Путин"---------Неговите решения далеч не са лични. Той много ясно начерта границите при които би използвал ядрено оръжие и те съвпадат с тези на всяка друга ядрена държава. Много зависи от личните решения на всяка западна държава дали той ще бъде принуден да натисне копчето.

77

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тия от ICAN имат пробюем с истинността.Русия никога не е оторавяла заплахи,че ше употреби ядрено оръжие.Русия е безоричинно и ит много години насам заплашвана от НАТО.Госшодин В.В.Путин заяви,че именно в резултат ооазвабето на Русия от агресия и заплахи е възможбо да орибегне да употребата на ядребо оръжие.Логично е,нали? Ако съм обкръжен ит няколко убиеца,заплашващи ме с убийство и имам пистолет,то ще го употребя.Логично е.

76

zxc11

преди 1 година

до Ядрен Вампир Z"А ядрения удар на милостта на Америка.Потаите японците ако не вярвате"Според едно социологическо проучване в Япония , проведено сред жители до 35-годишна възраст, атомните бомби в Хирошима и Нагасаки, са ги хвърлили руснаците. Странни учебници по история имат, но пък може и да са политически правилни(учебниците де).

75

zxc11

преди 1 година

Винаги като се запали нещо покрай мене , тичам до бензиностанцията да взема туба бензин да го гася. Та... ако се запали нещо наоколо не е проблем , важното е основния пожар да догори. А че покрай някакъв локален конфликт сме изпепелили планетата не е сериозен проблем, ще се появят други планети с хора, или пък без хора- зависи.

74

Анонимен

преди 1 година

Ми Лидерите на Г-7 да дадат пример и да се премахнат първи ядрените арсенали, не да искат все другите да го направят

73

Свети Петър

преди 1 година

До Искат ядрена война - В кой Рай ще отидат. Щото раищата са два - единият е при Дядя Ленин - Рогатий, а другият при Христа. Да се надяваме, че грешки няма да има.

72

Анонимен

преди 1 година

Правете се на интересни налагайте безмислени санкции, взривявайте газопроводи, дразнете необмислено мечката, говорете глупости и ограничавайте права, после чакайте милост. Още малко ще бъдат търпени глупостите на оглупелите зелени евроатлантически Урсулопоклонници и заради тях всички ще изчезнем от лицето на земята.

71

do 91

преди 1 година

Това във морозилка ли го чете ние пък прочетохме че *** ви е приготвил по един дебел за отзад с неговия лик ейй така да си лягате с него.

70

Анонимен

преди 1 година

Айде лека жалкиии кравааариии

69

Анонимен

преди 1 година

Айде лека жалкиии блядовьее

68

Анонимен

преди 1 година

Коооор за Пуууткин и лека нощ пияндета от селю. Само ЕССР!

67

Анонимен

преди 1 година

Коооор за Байдудкин и лека нощ пияндета от селю. Само Русия!

66

Закривай

преди 1 година

окрайна!

65

Кравар от сащ

преди 1 година

Бомбите и ракетите са надписани с големи букви,,После меня,само тишина''.Избора е един,слагаш белият чершав на главата и се изнасяш на бегом към най близкото гробище.

64

Русороб

преди 1 година

Държавата Рассия трябваше отдавна да бъде унищожена. Времето й идва. Не бойте се, другаре!

63

до 89

преди 1 година

Наред ли е всичко? Смяната на пола не Ви влияе добре.