78

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ... поредния фейк нюз от западната пропаганда, като този път са ползвали своя разкрит агент Борис Бондарьов. Пък и ни го пробутват като вътрешен човек на Путин? Интересно "авторката" дали си вярва на това писание или изобщо не чете платени публикации, преди да ги публикува? Абе смешни сте, пускайте си тези платени статии в раздела за хумор!

77

Анонимен

преди 1 година

Чакай ся...той нали Путин умря бе?!Два пъти-до сега!

76

До 77

преди 1 година

:))))))))) Значи виждам, че не си много умен! но един съвет от мен! виж там прочети какво си написал сами ти! разбери го! и го изпълни! :))))))))))))))))))))))))))) и ако си прав, даже може да има и някава полза за теб самия! :))))))))))))))))))))))) Успех! :)))))))))))))))))

75

Анонимен

преди 1 година

Каква изолазия, бе ? Европа и америка са в изолация. Останалия свят контактува с Русия на всички нива. Дори западът контактува на пълни обороти, но е някак неприлично да си признае след всичко изговорено и демонстрирано.

74

Анонимен

преди 1 година

До До 75 Продължавай да лекуваш лекарите си! Успех!

73

До 75

преди 1 година

Е, все пак ти написа първи че путин е ментално увреден! :))))))))))))))))))))) аз само те подкрепих! :)))))))))))))))))) да не ми се ядоса нещо!? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) виж там за лекарите и ментално болните, бе и тези неща не ги разбираш! :))))))))))))))))))))))))

72

Анонимен

преди 1 година

До До 69 Трябва да си изключително ментално затруднен, за да привидиш Путин като ментално затруднен. Нормално - всички пациенти в психиатриите са убедени, че те лекуват лекарите си, а не лекарите лекуват тях. Съболезнования!

71

До 70

преди 1 година

Путинофил! нема да ми се праиш разкрит си! А путинофила е продажник и предател на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! В твоя случай обаче ще се допълня и ще кажа и НЕ може да чете! Ква Ванга бре! аз съм ти написал историята! земте малко от малко да се научите да четете с разбиране бре! :))))))))))))) така ли не се намери един по-умничък путинофил да се намери бре!!!??? да ти кажа не си заслужаваш копейките дето ти плащат! :)))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 1 година

СПОКО ДРУГАРИ! ЕРИТРЕЯ, МАЛИ И НИКАРАГУА СА С НАС! ЩЕ РАЗБИЕМ СВЕТОВНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ!

69

До 69

преди 1 година

Така де той човека 67 точно това е написал! :))))))))))))))))))))))))))

68

Анонимен

преди 1 година

РУБЛЯК ,СКРИЙ СЕ, ДА НЕ ТЕ ПРАТИМ В БРАТСКА ЕРИТРЕЯ...

67

До ...

преди 1 година

До ... Нормално е човек с акъл от три точици да халюцинира как точно ЩЕ свърши Путин, въобразявайки си, че е Ванга.....Особеност на точиците....

66

До 67

преди 1 година

До Анонимен 67 Ментално затруднените - също.....

65

...

преди 1 година

Ми навретото и хотрлер свърши точно така както путин ще свърши сега! :))))))))))))))))) то историята го е казала показала и доказала! Та така!

64

Анонимен

преди 1 година

Путин ще свърши като всеки диктатор.....тъжно....!!

63

Петров

преди 1 година

а бъдещето *** наркомана зеленски какво ще бъде? президент на световната демократична държава сигурно? или загинал при "руска" атака с американско оръжие

62

Z

преди 1 година

Zеленски!

61

и все пак

преди 1 година

Лош или добър, крив прав Путин нищо не печели, само проблеми в личен план от войната.Значи, прави го от Патриотизъм.

60

А вие

преди 1 година

Откъде знаете, може пък да му дадат розова килия !

59

@ @ @

преди 1 година

То и Садам се опита да се прави на велик и недосегаем, ама изяде бахура ! Путинопитека уверено върви по неговия път.