26

Дядо Соци

преди 1 година

Не вярвам, ама хич на на ЕВРО и БИО.И на рекламите също. Измама.

25

АМИ

преди 1 година

ХАЙДЕ ДЕ-ПОНЕ НЕЩО ЗАСЛУЖАВАМЕ

24

Алекс

преди 1 година

Това БИО е измама.На обикновени картофи се слага етикет БИО и се продава на двойна цена.Ако искаш БИО,си копаеш сам.

23

Ядец

преди 1 година

Стока, стигнала директно производител-пазар/щанд/би следвало де е пъти по-евтина, отколкото "услугите" на търгашите-прекупвачи. ЯДЕЦ казват директните производители. Някои май на пазар не ходят и само плямпат.

22

Реалист

преди 1 година

До Анонимен 20: Toва което те трови са тежките метали, не инсектицидите, ама де акъл за да прецениш. По дефиниция "био" не щади тебе, а ( уж ) земята. Ама чукча не чете.

21

Реалист

преди 1 година

Т.н. "био" храни са поредната форма на мошеничество насочено към no-rлynaвaтa част от населението с пари.

20

Анонимен

преди 1 година

Всичко в едно растение е вид химия. От химия до химия има разлика като от земята до небето. Едно може да ти помага да живееш друго може да ти трови организма. Препаратите против така наречените вредители са това което и нас ни трови.

19

Анонимен

преди 1 година

Малък и микро е едно и също бе! Микро на гръцки значи малък. Баси неграмотниците.

18

112

преди 1 година

Представката БИО- означава, че храните (в случая) не са пластмасови, например. От тази гледна точка каква е разликата между био-краставиците и обикновените такива? Може би става дума за Еко-? А дали се отглеждат без никакви торове? Едва ли. От друга страна - от хим. гледна точка разлика между естествени и изкуствени торове няма. Просто едните не миришат много, но се произвеждат по-лесно.

17

гледна .

преди 1 година

гмо също си е био по принцип

16

Анонимен

преди 1 година

Има ли дефиниция за Био Храни? Не? Еййй, колко удобно. Преди години минах в едно село и там продваха на двойни цени - биологични зелки. Хахаха. Та и по щандовете на магазините е така, само дето са уцелили правописа - същата ***, но на по-висока цена, контрол нула.

15

Анонимен

преди 1 година

Преди малко един мазен австриец в ефир си призна как всеки трети килограм се изхъврля, ами ето от къде са двойните цени, на глоба а затвор за изхвърлена храна сатани долни.

14

Анонимен

преди 1 година

Смешници, ми то е измислено отдаван бре. Само сезонна храна и то от региона, където живее човек. Всичко друго е опит за печалбарство.

13

отдавна казано

преди 1 година

Жива стока - умpял търговец.

12

дедо ви от село

преди 1 година

няма как да произведеш био продукти с търговска цел ! как виждате няколко декара моркови , домати ,,,,, да бъдат отгледани без химия ? био в дворчето няколко лехи за лично ползване . и второ : семената са холандски за по голяма продукция . колко от вас са купили краставици или домати в които има семки годни за разсад ? кви са тия зеленчуци без семена в тях ?

11

Не ви изнася нали

преди 1 година

Преди малко ми изтрихте коментара но пак ще повторя: Европа ни натрапват да ядем зелени мухи и х.ле.барки и това се смята за Био ! Днес бг. ни информира няколко пъти за това ! Нещо да съм излъгал ?

10

морски

преди 1 година

Дигитална карта в Туризма, винени маршрути, фермерски пазари, бла-бла-бла... Според сравнителния анализ бла...бла...

9

Анонимен

преди 1 година

Еко био гейо толерастите ще страдат много, до 2 години голяма част от тях ще са по кофите защото банките ще им вземат всичко и със шут на улицата.

8

ко

преди 1 година

био храни ?! био бяха кога баба ги гледаше в двора бе .

7

Анонимен

преди 1 година

Био е само цената.