12

Асенка Василева

преди 1 година

Аз отдавна опитвам да забременея, но не се получава, въпреки че мъжът ми е голям Спец и много се старае! Сигурно ще трябва да отида на процедури в Анадола!

11

Анонимен

преди 1 година

Някои жени и около 40 не желаят процедури, а само кожени панталони на сплескани задни части.Милионите ще стигнат за изследването на резерва.

10

Анонимен

преди 1 година

То как да е иначе, като толкова млади момичета не си знаят бройката на абортите, а мъжете не знаят, че имат хлaмидии, които да лекуват?

9

модерни времена

преди 1 година

девойките правят по няколко аборта преди брака, мъжете са със занижени нива на тестостерон, със затлъстявания и диабет и резултата е това . Но не е само у нас . Глобално населението застарява, а пренаселването на планетата е мит. Скоро ще има рязък спад на населението и то естествен,

8

123

преди 1 година

Според мен държавата трябва да заплаща до 3 опита ин-витро на семейство. И това без да се налага да се търсят причини за безплодието и без да се губи време с ненужни инсеминации. То е ясно, че всеки би искал да забременее по добрия стар начин, не мисля, че хората биха злоупотребили с това. При нас 8 години не се получаваше. Неизяснен стерилитет. Не сме губили време за инсеминации, а направо направихме ин-витро. Но сумите са огромни и не всеки може да си ги позволи.

7

Ученика

преди 1 година

Мъжът не трябва да употребява алкохол а жената трябва да тренира и всичко ще е много по-лесно...

6

Щерю

преди 1 година

- Ежте още банани! Давайте и на децата...

5

Сержант

преди 1 година

Трябва да си помагаме. Там е истината.

4

немам думи!

преди 1 година

т.е половината в репродуктивна възраст .....

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Разбира се, че е скъпо. Нали няма да останат пари за хората от малцинствата. "РАВНИ ПРАВА" имат тези *****.

2

черен хумор

преди 1 година

Двойките да правят тройки може и да им се получи.

1

Анонимен

преди 1 година

За съжаление са много повече. По-голямата част от двойките около нас имаха проблеми със забремяването. А жените не бяха на 38, много по-млади.