14

ДО КОГА

преди 1 година

ЩЕ ДЪРЖИТЕ НА РАБОТА НЕНСИОНЕРИ-ХЕМ ДАПЛАТА И ПЕНСИЯ-ТОЧИТЕ ДЪРЖАВАТА БЕЗУГЛЕДНО-ЗАТВОР ЗА ВАС

13

68 годишен

преди 1 година

Аз откакто се помня все проблеми има нашето БДЖ.Нема да доживея да се возя на скоростен влак в БГ ,като в Испания.

12

от село

преди 1 година

До Стойне от Чукурово - От Етрополе да Чукурово пускат свръх звукова теснилинейка.

11

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Забравих да допълним че спалниа вагон беше ужким нов,ама имахме чувството че пътуваме в алуминиева тенджера - така че ни съ изхвърляте много,много....

10

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Пътувах преди няколко години от Варна за София с спален вагон ( понеже бях с комшийката) не можаме да мигнеме цела нощ. Първо беше много шумно у купето,второ много клатеше,трето беше бая хладно вътре,четвърто леглата бяха много неудобни и най накрая какви са тия проверки на билетите посред нощ,нали ни ги контролираа още при качването!? Така че: Благодарим та нема додека

9

аззз

преди 1 година

Какво бъдеще,кви 5 лева!!!От Плевен до Пловдив влака пътъва 6 часа!Ползвам железницата само в краен случай,за където и да пътувам.Мизерия,никакви удобства.Последният *** си купих билет за първа класа-прозореца не се затваряше.ПЪЛЕН АБСУРД!!!

8

Анонимен

преди 1 година

За 2080 г. ли става въпрос ?!

7

баси

преди 1 година

заглавието

6

Ко от туй че знаем..

преди 1 година

ЖП-то яко се точи от хора вътре в него и малко по-високо, щото едни държавни пари потъват и се връткат от едни хора, дето цоцат парата деликатно и я слагат в собствените си джобове. Не може аз да въртя фирма от 100 човека, 30 от които правят същото зад гърба ми и ми ядат хляба и управителният съвет на фирмата да няма нишо против.

5

1

преди 1 година

тоя много лъже бе

4

Анонимен

преди 1 година

До 2 - тия от герб и дпс са страшни парaнтии. Същото правят и със споделените пътувания тип Максим и Юбер за да не им заминат такситата йелоу и ок.

3

Анонимен

преди 1 година

2019г в автобуса от Будапещ до София се запознах с холандец жп инженер, който ми разказа, че Холандия работи по въпроса за високоскоростни железници в България, но първо трябвало да мине през Сърбия... Странно обаче Сърбия и Унгария подписаха договори с Китай за железници... Изглежда Вучич решава кога ще имаме високоскоростни железници. :)

2

Анонимен

преди 1 година

Затова ли съсипахте ж.п.транспорт, да прехвърлите пътникопотока към автобусните фирми на Тиквата (чрез Цветелина) и на Доган (чрез Пеевски) ?

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ех мечти, мечти. След 100 живота може и да станат реалност.