250

Правят се на жертви

преди 1 година

В 1992 година Молдова решава сама да нападне себе си и да даде на Русия Приднестровието! В тази година Грузия решава да не изостава от Молдова и също сама нападна себе си и дава Абхазия на Русия! В 1994 година хората в Чечня решават, че живеят много скучно 😁 и е нужно да вземат пример от Молдова и Грузия, и също нападат себе си! В 1999 на това изкушение не устоя Дагестан и също нападна себе си!😁 В тази същата година Чеченците решават да играят Вабанк и повторно нападат себе си!В 2008 година Грузинците се засегнаха заради Чечня и си викат-Ние да не сме по-прости от Чеченците и

249

Анонимен

преди 1 година

До долното мнение което уважавам но не споделям. Ние българите сме на картата на света благодарение на Русия и в известен смисъл сме им задължени. Ако сме неблагодарни към Русия то и НАТО няма да ни уважава.Разберете го това.

248

Леонардо

преди 1 година

Мечта ми е Русия да се разпадне. Не заради хората, имат страхотни таланти руснаците... Но искам да се разпадне заради типа управление и см*шния комунизъм да се затрие, тая налагаща се неистова любов към пс*хопата маняк Путин, който иска да е център на внимание. Като не може с иновации, показа само зъбки да го види света що за ****йка е! Време е да изчезне, не става. България винаги е била дърпана назад от проруски управници и агенти, които са изнасяли БВП и ДДС извън милата ни родина!

247

Сата НАТО

преди 1 година

Дженерал асембли оф дъ Юнайтед нейшънс прие резолюшън Фашиска Просия да напусне окупираните територии. Със 141 гласа ЗА срещу 7 против. Това означава, че 141 държави, вкл. ***, са готови да пожертват нещо свое, за да видят Фашиска Просия ОБЕЗВРЕДЕНА.

246

Сата НАТО

преди 1 година

Този сайт си се държи като рупор на путинизма и това си е... Но да, след като започна и Трета световна война (а Първата и Втората също са започнати от нея), Просията трябва да бъде ОБЕЗВРЕДЕНА.

245

Ха-ха

преди 1 година

На Европа й е виновна единствено Европа.

244

Готин

преди 1 година

Докато се "бият" Русия и САЩ, Европа ще стане китайска колония.

243

Анонимен

преди 1 година

да, САЩ напуснаха позорно Афганистан, зарязаха снаряжението си, сега изтребват славяни, нали са 46 милиона укри

242

възмутен

преди 1 година

И никой не споменава че украйна е исконна българска земя - на Кубрат и брат му Кий, основател на Киев, носещ името/прякора му

241

Анонимен

преди 1 година

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ СМЕЕМ СЕ НА МАКЕДОНЦИТЕ, ЧЕ СЪРБИТЕ СА ИМ ПРОМИЛИ МОЗЪЦИТЕ,НО ТЕ ПОНЕ ВЕЛИЧАЯТ ЗЕМЯТА СИ,А НИЕ.....НИЕ...НА АГРЕСОРА КАЗВАМЕ ОСВОБОДИТЕЛ. РАДВАМЕ СЕ, ЧЕ СЪБАРЯТ ДОМОВЕТЕ И УБИВАТ ДЕЦАТА НА ЕДИН НАРОД, ИСКАЩ ДА ИМА СВОЯ ДЪРЖАВА .СЛЕПИ ГЛУХИ ЗА ЧУЖДА МЪКА. НАРОДЕЕЕ

240

Ми

преди 1 година

И кво като се разпаднат.. Там има различни нации...като искат да се развиват без психиатрията от кремъл!

239

Чугунолеяр

преди 1 година

Че какво необичайно има в това. Правилно са осъзнали джуджаците, че след СеСеСеРето е ред на Рассия.

238

Морския

преди 1 година

Вече една година откакто САЩ нападна Украйна,и така се опитва да разруши Русия!Германия, Люксембург, Сан Марино и марсианците имат май същите намерения като САЩ . А няколко години преди това Грузия също нападна Русия ,и даже анексира Южна Осетия и Абхазия и т.н.т.Бедната Русия ,та тя е толкова мила и добронамерена !

237

Анонимен

преди 1 година

Точно го е казал човека!

236

До 241

преди 1 година

Не искат в майка Русия ръководителите на държавите, защото са купени и монтирани от сащ. Както Кирил Петков и Борисов. Хората искат да са в добри отношения с Русия, както сме и в България. САЩ са много хитри и са уловили как да манипулират властниците чрез блокиране на парите им в американски банки

235

Небезня Обезянов

преди 1 година

Искат да карат наши москвичи и тараканит нашу Дусю.Заграбит нашу мизерию тоже

234

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 243 - е не, човека е направил много точен анализ в два реда. Аз бих добавил и постигнатото от Екатерина Велика. И не, не можеш да сравниш желанието на Зеленски да се обвърже с ЕС и НАТО с безумната Путинска идея да създаде отново Съветския Съюз с цялото му Имперско величие в 21 век. Някак са несъпоставими.

233

Лаврентий Берия

преди 1 година

А най "странно" и "необяснимо" е, как така всичките бивши съветски републики някак изведнъж започват неистово да се дърпат от тая "Майчица" Русия и всячески търсят спасение в тая пуста Америка и НАТО?! Че и бившите Източно европейски колониални руски владения? Всички пусто "купени"! Сал група дръти Путинолюби "виждат" истината с руската "добрина" и "благородство". Направо да паднеш!

232

Анонимен

преди 1 година

Мюмюне има един друг по малък човеки но с много по големи амбиции и от него е всичкото зло и тая ужасна война от неговата горделивост и наглост !

231

Мюмун

преди 1 година

Да си кажем честно. Путин такъв си го наби с тази война че който го извади ще го кръстят крал Артур. И това което Петър първи създаде, той ще го погребе. Злините в света са дело на малки хора с големи амбиции