29

Романов

преди 1 година

Закона е измислен и приет от най крадливите.Родни депутати!

28

Анонимен

преди 1 година

В тази държава всеки прави , каквото си пожелае, защото или няма закон, или не се спазва, защото всеки знае, че може да се размине лесно, никой не следи, защото в институциите е осакатено всичко, навсякъде цари анархия и корупция! Всичко се движи без контролно, няма нито една адекватна мярка, която да се прилага в полза на хората!

27

И.Б.

преди 1 година

Напоследък в западна Европа има ново и изненадващо явление - не работодателят избира работниците или сътрудниците си, а именно последните назовани избират работодателя си и решават на базата на работните условия, които работодателите им предоставят, така че да има време за семейството и лично свободно време, както и да не се превишава 8-часовия работен ден.

26

и да триеш и не

преди 1 година

Таван на цените НЕ СЕ СЛАГА!Слага се таван на печалбата!

25

оох кефф

преди 1 година

*** народ всеки го такова!

24

Дидо

преди 1 година

Мненията Ви са много обективни друзья ,ама когато поне един каже истината тогава ще гласувам.

23

Ами да,

преди 1 година

такъв закон не е удобен на спекулантите,крадците,пр0дажниците, мошениците,които плащат предизборните кампании на демократичната шайката управляваща от 33 години.Изобщо не е изгодно обикновения българин да плаща нормални цени и да не плати за ново бентли,семеен круиз на Карибите или изпращане на отрочетата да учат в чужбина,за да наследят бизнеса на тати и на свой ред да мачкат народа :) Не е полит-коректно, но пък е евроатлантическо и демократично...Нали това искахте - банани и демокраДция,баце!

22

Анонимен

преди 1 година

Защо държавата с наши пари подпомага алчните вериги, оператори и банки, сатани долни как не ви е срам кога ще подпомогнете хората?

21

Vako

преди 1 година

Има само един закон.Народа да спре да пазарува и да излезе с колове навън.

20

14

преди 1 година

До Капиталист Като сложиш таван на заплатите на работниците ТЕ ще ти сложат таван на работата и качеството.

19

Анонимен

преди 1 година

Таван на цените, означава намаление на печалбите на дебеловратите - от трицифрен процент на печалба, ще стане двуцифрен. Проблемът е, че дебеловратите си искат трицифрения процент на печалба и заплашват да намалят заплатите, за да си го имат.

18

Анонимен

преди 1 година

Цените започнаха да скачат в последните месеци на управлението на Бойко Борисов.

17

Капиталист

преди 1 година

Ако на мен ми сложат таван на цените - на работниците ми ще сложа таван на заплатите. Всичко е свързано.

16

Анонимен

преди 1 година

До 10 Не само в Северна България! След 89-та всичко създадено преди у нас беше изтърбушено, разграбено, унищожено или разпродадено! А ние скачахме по площадите. "Кой не скача, е червен"!

15

Анонимен

преди 1 година

Да направим като гърците. Да бойкотираме търговските вериги.

14

Анонимен

преди 1 година

По времето на Киро започна далаверата с цените ,това и децата го знаят ,но милион институции мълчаха 7 месеца ,тия вериги кой ги проверява ,явно през ноща защото никога не сме виждали проверки през деня )

13

CEO

преди 1 година

Има закон. Най-основополагащият закон в обществото-законът на Адам Смит за търсенето и предлагането. Това е единственият закон , който трябва да се прилага в случаят, всичко останало си е жив комунизъм.

12

Анонимен

преди 1 година

Според гербитро ляците Петков и Василев са увеличили цените. Те са предизвикали и войната в Украйна, като са построили пАтока на Путин.

11

След КОМУНИСТИТЕ

преди 1 година

Винаги остава пустош. Прости, лакоми и арогантни. За 33 + 45 това могат. И не мислете, че някой друг ни е виновен. Ние сме. Айде сега Възраждане, ПП, новото ляво. Да са ни честити. И Путин, и ръша,и дъното!

10

Ами..

преди 1 година

Време е !!