17

опетков

преди 1 година

До Онуфрий Защо обикновено най-тъпите като тебе гледат да си покажат "уникалната тъ*потия първи? Ако си обикновен ***, поне малко копейки би могъл да спечелиш, ама ти си обикновен дурак.

16

Анонимен

преди 1 година

Абе тия въшки от студената война не умряха ли, тяхната ***.Точно от такива умници страда света вече десетилетия.И ще си пати- лошото предстои.

15

до 15

преди 1 година

Ами като се е провалило джуджето просто, защо само за него говорят? С него стават, с него лягат и само едни планове кроят как да го гътнат? На провалените хора никой не им обръща внимание обикновено.

14

Много точно.

преди 1 година

До АнонименБраво. Много точно казано. Политическо говорене вече е невъзможно. Има само едно мнение. Отвратително е. Това и при соца го нямаше.

13

Анонимен

преди 1 година

Американските фашаги ще преминат към война, защото за това се борят от 10 години

12

за Педала отдолу

преди 1 година

Щото САЩ имат спътници с които могат да ти преброят космите на главата и затова пращат балони да шпионират......? Ха-ха-ха. Я марш обратно в в първи клас!

11

Онуфрий

преди 1 година

И Клинтън и Буш, и Обама можеха да "задушат" Русия в обятията си! Не, не е метафора! Но избраха пътя на конфронтацията, Обама устрои "Майдана" в 4.0.4, последва реакцията на Русия, Щатите и ЕС въведоха санкции и ето ви го резултата - Война и сплотено руско общество, готово да воюва за своята независимост и суверенитет!

10

Анонимен

преди 1 година

"Антикитайската риторика в САЩ се засилва все повече и повече. Натискът, който указва Вашингтон на Европейския съюз, за прекъсване и блокиране на отношенията с Китай, става все по-силен"------------И кое точно поражда тази реторика? Китайския балон ли? Само за миналата година китайците са засекли над 10 американски разузнавателни балона над територията си. Някой нещо да е чул? Коментари от САЩ и вой до небесата от "свободните" медии? Не.

9

Сандо

преди 1 година

след втрората световна война няма войни повече, има над 110 въоръжени конфликта!

8

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС слагаха санции на Русия в 2014 г. Пълен провал. Вина и на САЩ и на ЕС че се стигна до война. А Украйна е спорна като държава, няма силна власт, и половината говорят руски и като караш насила да учат някакъва подолски ли е полуполски език който не разбират и отива на война.

7

Анонимен

преди 1 година

Защо се излага Захариев - Русия се оака отвсякъде и не знае как да спре .

6

Ром"с

преди 1 година

Този професор ако разбира от аналитика от речта на Путин,то не зная какво да кажа за генофона на проесорите у нас.. .

5

Ром"с

преди 1 година

руските олигарси виновни а положението в Украйна,руските царедворци..Янукович...този мирише от второто изречение ,че е на някоя хранилка от НПОтата на дружестваната ни страна..а че украинците не искат да воюват и ги ловят насила по улиците ,това не се пише..снимка бих публикувал за тези залавяние по улиците..в Одеса ,но тук не става.. .

4

Анонимен

преди 1 година

Дезинформацията се оказа дезинформация с една дума

3

ВЯРВАЩ

преди 1 година

ГОСПОД ШЕ ВИ СЪДИ,ФАШИСТИ РУСКИ! ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТНЕТ ПРАВОСЛАВЕН ЖИВОТ ЩЕ ГОРИТЕ В АДА ,ДОКАТО НЕ ВИ ОКАПЯТ НЕЧЕСТИВИТЕ МЕСА

2

Костадин Костадинов

преди 1 година

Неведоми са пътищата Путинови! Ако трябва и милиони ще умрат за неговото его и спасение, разбира се и за неговата свита. Това разбира се не е за първи път, човекът не е от особено значение в Русия.Слава на моя господар дето ми плаща във вражеска валута!

1

ВЯРВАЩ

преди 1 година

НЯМА ДРУГ ИЗБИЛ ПОВЕЧЕ ПРАВОСЛАВНИ В ИСТОРИЯТА ОТ САТАНАТА ПУТИН! ХАЙМЪРС ДА ГО ТРЕСНЕ В ПЛЕШИВАТА РЕПТИЛСКА КРАТУНА!