231

Хахаха

преди 1 година

На ръба си на психиатрията другарю

230

Анонимен

преди 1 година

Яко блъфове. Нито той ,нито другия биха натиснали копчето,аз лично не бих им се вързал.

229

сергееФф каскет

преди 1 година

"Един дядо ми казваше на времето......" щом се е хранил от мандрите...какво очакваш?

228

Анонимен

преди 1 година

Ползвайте, чакаме да видим как ще гръмне в силозите , окрадено и занемарено.

227

Анонимен

преди 1 година

Един дядо ми казваше на времето,Който е тръгнал срещу Русия хубаво не е видял..

226

Анонимен

преди 1 година

И какво като използва ядрено оръжие,нали не очаква,че само те ще използват,а останалите ще ги гледат.И на Киев ще предоставят и тогава и Русия ще пострада.И защо трябва да победи агресора?Не искат войната да е равностойна, а нападнатия да е слаб за да може по силния във военно отношение да спечели. Нещо не се връзва.Нека оборудват Киев,както Русия е и тогава да си мерят силите,а не по леснотИ досега не е лесно,много ненужни жертви,разрушения,гонели " нацисти" дрън

225

ББ

преди 1 година

този "странен дядо" и Велик Президент на Велика и Свободна Държава бореща се за запазването на Живота на Планетата ни,ти кой си ?убиец на народите на раша,превърнахте ги в ...позор и презрени,имаш ядрени...уоу...и ние имаме и по модерни и по бързи и по смъртоносни...но не заплашваме отчаяно никого,бъдете убедени,ще ги използваме ако стане необходимо...попитайте хетлер и той имаше свръх,китай допусна кардинална грешка подкрепяйки убийствата и геноцида...фашисти и комунисти...заедно.. нищо ново..

224

Анонимен

преди 1 година

Путин е добрият, Медведев е лошият. Да пазим Путин, защото Медведев ще ни удари с ядрено оръжие. Боже, Путин ни пази! И избави ни от Медведев.

223

Случаен минувач

преди 1 година

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има 3 копчета. Ако натисна червеното - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна зеленото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна синьото - ще бъде унищожен целият свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче обърка веднъж ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpа.

222

Анонимен

преди 1 година

Медведев е откраднал куфарчето с кодовете. Путин е негов заложник. Путин е роб на Медведев.

221

Анонимен

преди 1 година

Няма да разпадаме Русия. Ще я пощадим, ако избяга зад границата си от Съветския съюз. Елцин изкара Русия от Съветския съюз. Елцин поиска от ЖелюЖелев да признае независимостта на Русия от Съветския съюз. Признахме ги за независими.

220

Ясно

преди 1 година

Тоя се мисли за безсмъртен !

219

Вал

преди 1 година

Медведев явно иска , трета световна война , но няма подкрепа от Путин.Байдан показва слабост и нерешителност , но Русия я е страх от него .След една година война,Русия върви към фалит,но Китай е във възход и ще има нов ред.Власта на белия човек ,ще се смали, и ще намали до опасно за света ниво.

218

Жжээф

преди 1 година

До 271 при ядрена война няма как да си на грешната страна, все го духа.

217

Анонимен

преди 1 година

Йонкка Цоневаа пак се изподрискала. Кифлоо, русия има ракети ти имаш тампони и гей агитации от побърканите ти шефове в амплоато на емили тротинетката.

216

Анонимен

преди 1 година

тоя мини гей без ден казарма да спре да .о4и и да осъзнае при такъв сценарий някой ще умрът други не ...но той и семеството му умират със сигурност

215

Анонимен

преди 1 година

и те като армията ви /,*** бе,, ,алкаш

214

Анонимен

преди 1 година

Соулташац*ите винаги да по глупави и нагли от вожда. Тоя не прави изключение. Ако говорим за границите... там са Български граници. Т.в. те са наши . По неговата логика.

213

До пророците казват

преди 1 година

Пий си хапчетата, луд

212

Анонимен

преди 1 година

Тоя се напие, изцепи някоя тъппотия, после изчезва някъде по бункерите да изтрезнява, и така...