5

баба мара

преди 1 година

пуснете боико рашков от граж квота в смесените раиони да се бори с хартиенатакоалиция тои им знае мура-фе-тите и ще ги удари както трябва

4

Анонимен

преди 1 година

Сложете на границата атомно оръжие!Така всички мигранти ще треперят,а съдии,полицаи и прокурори ще мирнат най-после от това притеснение,и ще почнат НАЙ-ПОСЛЕ спокойно да си гледат личната работа,и да печелят нормално!!!

3

Анонимен 8

преди 1 година

ГОСПОДИНЕ ПОЛИЦАИ ИЗМИРАТ МИГРАНТИ ИЗМИРАТ ПО ПЪТЯ ПЪЛНО С МИГРАНТИ ТИ КАКВИ ГИ РАЗПРАВЯШ ЗАЩО НЕ ПАЗИТЕ ГРАНИЦАТА КАКВО РАБОТИТЕ ЗАЩО ЗАКРИХТЕ СПЕЦ СЪД ЗАЩО НЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА БЕЗДЕЙСТВИЯТА СИ ЗАЩООЖЖОО

2

Просто

преди 1 година

Просто няма държава и държавност!! Ако ще и 200 пъти да то хващате все тая след като на никой не му пука( прокурор,разследващ,съдя и т.н) и си гледа неговите 1000 евро!! Безхаберие и безнаказаност е по тези географски ширини! След като се отдалечаваме и от Европа следващите няколко години ще е ад България!!

1

Истината

преди 1 година

Ловиш го и го слагаш в ареста в сеизмичната зона на Турция, може и да го оправдае съдът после! Може и Холидей да го запишеш в същия район да излеш човек !