6

И.Б.

преди 1 година

Тези стоманени решетки сигурно предпазват от неволно падане и самоубийство. Това е едната страна на медала. Какво би станало, ако подемното устройство на решетките зацикли и не се вдигне на спирките, където слизат пътниците?С други думи - нужен е ежедневен контрол.

5

Анонимен

преди 1 година

Не съм виждал в нормална държава да слагат железни решетки пред влаковете но добре.Имаше един стар мост в София- мостът Чавдар. След ремонтът му сложиха 3 метрови огради от ситна и дебела тел. Разхождаме се с един познат от Италия (не е като да нямат мостове там) каза че такава уродщина може би съществува само в азиатски филм на перверзни ужаси. Живеем в некъф извратен филм. Само като мина по Славейков след ремонта и се убеждавам че е така.Бяха сложили една надгробна плоча в черно що я махнаха?

4

Анонимен

преди 1 година

До 4 дали знаеш кое време е сега в Австралия?

3

преди 1 година

Нали знаете че такова в цивилизацията няма. Това е за балканските примириви. Заповядайте тук в Сидни, как до сега не са се сетили да сложат клетки? Може би щото не сме макаци. И сме единствената държава в света с повече от един град в ТОП 10 на престижната световна класация Най добър град за живеене. Пиздрави от Австралия

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Поредния грабеж на евро средства, които не са никакви "ЕВРО", а наши от членски внос. Постоянно блокират и се развалят. Важното е, че парите вече са в ОФШОРШАТА. После *** ги търси. Този дето ги е усвоил, нищо не е взел.

1

Анонимен

преди 1 година

Е защо са нужни? След като свалихме ГЕРБ, промяната дойде и живота вече е много хубав и никой не иска да скача на релсите.