39

Мухаха

преди 1 година

Скоро и Русия ще им върн жеска като каже няколко добри думи за предстоящото китайско анексиране на Тайван . А западните и амреикански толерасти ще продължат само да мръщят нарисувани веждички и да мърморят за "червени линийки" и колко било недемократично ... хахахаха

38

ББ

преди 1 година

това е...смях се дълго...вижте как убиеца путин гледа с презрение и не уважение обслужващият го пратеник на китай...позорно е хора,поднебесната на си служи на фашиста путин...луди...нечовешка лудост!!!

37

ББ

преди 1 година

До Анонименруската пропаганда не носи нищо на путин,консолидира Света ни...раша и гладният китай не са Света ни...аааа имате ядрани...да обаче и Света ни има и ние сме решителни...дайте миниален повод...и ще разберете грешката си,време е китай да огладнее за да разбере ,че отново греши в избора си на приятел...да си обслужващ персонал убиец...е глупост!!!Света ни се страхува да живее в не Справедлив и Свободен Свят...не от ядрените ви,и хитлер имаше свръх...и умря!!!изтеглете инвестицийте си

36

Един вид

преди 1 година

Китай е казал на дипломатически език на Русия - седим зад вас но ще си платите с лихвите, което впрочем и Байдън каза на Зеленски оня ден.

35

Анонимен

преди 1 година

Като се върже и Индия към тях, японците също не са във възторг от САЩ след Хирошима и Нагазаки и ще стане интересно.

34

Истината

преди 1 година

Снимката изглежда добре ама като единия е изплатил на американците дълга другия още не е и може да му дигнат лихвата според американския закон и тогава ще осети че парите управляват света а не ракетите.

33

Анонимен

преди 1 година

Русия + Китай срещу САЩ + ЕС. Честито! Пак сме от губещата страна. Освен това сме почти на фронта.

32

Я, па Я

преди 1 година

До Анонимен 11: Объркал си позата. САЩ са го натаранили на Китай в задния калник, а ЕС са му го подали отпред. А Китай се опитва да го нахендри на Путин докато ЕС и САЩ му пълнят устата с фекалии. Малко сложно стана обаче така е в геополитиката.

31

Я, па Я

преди 1 година

Колкото до влажните сънища на Путин за Индия, ... сори. Индия направи избор и той е ЕС и САЩ. Миналия месец Индия приземи всичките си руски и съветски самолети и хеликоптери. Отказа всички договори за покупка на нови и поръча на франция да и строй "Рафали". Преди това подписа с ЛокхиидМартин за строеж на завод за новия Ф16 Блок 70 с бранд за Индия Ф21. На всичко отгоре отношенията Индия-Китай винаги са били на ръба на войната, а Китай направи военен дослук с Пакистан. Така, че няма шанс...

30

Я, па Я

преди 1 година

Не, че нещо, но. Китайската икономика е пред срив заради строителния балон. Китайската индусите може да е голяма но е върху основи собственост на компании от ЕС и САЩ. Това което е китайско е с основа на технологията пак от запада. Да напомням ли как Тръмп им дръпна килимчето и за по малко от 6 м. жълтурите допълзяха на килимчето на колене. Така, че ако решат да се правят на 2ра сила може да се образува една голяма Северна Корея между Полша и Япония.

29

Русофилчета прости!

преди 1 година

Нямате достатъчно гънки по мозъка за да разсъждавате логично... Не се излагайте и тук , че ви се смее цяла България.

28

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и китайците изчакаха западните истерици да направят поредната стъпка към ескалация. След това спокойно обясниха на Колективния запад как долу-горе ще бъдат нещата.

27

Анонимен

преди 1 година

Си все още не бил разговарял с украинския клоун Зе. А трябва ли?

26

До 26

преди 1 година

Путин иска мир, но при руските условия - ВРЪЩАНЕ НА ЗЕМИТЕ С РУСНАЦИ, ПОДАРЕНИ НА УССР ОТ ХРУШЧОВ. НО САЩ НЕ СА СЪГЛАСНИ. Е МИ ДА ПИТАТ КИТАЙ. :)

25

Анонимен

преди 1 година

Срещу Едностранен тормоз!

24

Анонимен

преди 1 година

Путин не иска мир с украинците, какъв мирен план сънуват китайците за Украйна :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Хитлер винаги е бил с Британия и САЩ, които са го финансирали за да унищожи Европа, както и стана.

22

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-тъжно от глупав русофил!

21

Анонимен

преди 1 година

До 20 Ходи да топлиш топките на Емил с тротинетката.

20

Анонимен

преди 1 година

Навремето и отношенията на Сталин и Хитлер бяха солидни, ама Китай ни оръжия дава, нито си развалиха диверсификацията на фона на петрол и газ, след като видяха какво стана в Европа.