35

Анонимен

преди 1 година

До 36 Никога няма да е достатъчно

34

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Там ако удари подобно нещо не ми се мисли. Населението е над 15 милиона. Стане ли целия на руини жертвите може и да са над милион. Там може и да са спазвали някакъв стандарт при строежа на сградите, но по - добре да не разбираме. Вече има пре, пре, предостатъчно жертви.

33

Българка

преди 1 година

Веселине,пий си лекарствата гадино долна! Народът ни трябва да е в добри взаимотношения със съседите си,да си помагаме в трудни моменти.

32

Анонимен

преди 1 година

Военното обучение по училищата ще протича така: Военният ще си изпее темата,ще си получи хонорара,но никой няма да го слуша.Поредната глупост!По добре обучение по гражданска защита по време на земетресения,наводнения,пожари.С армия която е по-малка от военния оркестър на Русия сме за никъде.

31

noFreeman

преди 1 година

ще има земетресения там докато Ердо не клекне на хамериканските *** на евреите...

30

Каквито

преди 1 година

И земетресения да станат и да прогнозират това дори не стана повод да се проведе учение по гражданска защита поне в училищата в България.

29

Сега щтели

преди 1 година

Да затъмняват слънцето за да ни спасяват. Сорос го бил одобрил.

28

Do-Има изход

преди 1 година

Преди му викаха "OPENSOCIETY" и 2/3 от човешките проблеми в момента идват от собственика му Сорос. Нищо ново под слънцето.

27

Има изход

преди 1 година

Сега доброволци по целия свят активно информират за международният проект Съзидателно общество. CREATIVESOCIETY.COM. На 22 април по време на форума "Глобалната криза. Изход има" ще се разбере какво точно може да направи всеки човек, за да предотвратим глобалната катастрофа. На предишния форум "Нашето спасение е в единението", публично беше разпостранен доклад за прогресията на климатичните катастрофи и тяхната прогноза до 2036 г. Всеки от нас може да допринесе да създадем безопасен и добър свят.

26

MIKE

преди 1 година

В България съществуват зони с наи-висока степен на сеизмична активност в света. Това са Кресненското дефиле и районат на Шабла.Тези зони са с потенциял на Интензитет по Карник около 12 и Магнитут над 9 по Рихтер.Всички сгради в България строени след 1977г. са с норми на оразмеряване за доста висока степен на интензитет на земетръсната вълна, като сградите в София се оразмеряват дори за 2 степени по-висок интензитет от предсказуемият, в това число и прословутите панелни конструкции.

25

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Кликнах върху коментарът ми,че ми харесва.Направих рестарт на страницата и се оказва,че турските г.р.ух.т.я.щ.и неличности от дНЕС е позволяват изборът ми.Хомосексуалисти глупави!Комплексари турски !

24

Анонимен

преди 1 година

Защо Ванга не предсказа земетресението в България? Сигурно защото от ДС не са знаели, че ще стане, за да и го спуснат в слушалката.

23

Ванга съм

преди 1 година

"Ке има силно земетресение. Виждам го ясно, но не знам къде и кога. Лек ден!"

22

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ПОЖЕЛАВАМ НА ТУРЦИТЕ И РАДЕВ,КОЙТО ИМ ПОМАГА 600 ГОДИНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ! ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ,ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ! ДАНО ТУРЦИЯ СЕ СРИНЕ !!!

21

Очаква ли се?

преди 1 година

"Какво казват сеизмолозите?" - те да не са гадатели бе джанам?

20

Анонимен

преди 1 година

аллах си знае работата за многото избити хора по времето на османската империя да не му се бъркаме в работата

19

Анонимен

преди 1 година

На разломни места строителството трябва да е едноетажно, най-много дву, всичко друго е руска рулетка. Алчноста е враг на всеки човек. Никой нищо не носи при св.Петър, каквито и къщи,яхти,коли и пари да има. Капиталиста е ненаситен, вижте къде има най-много богаташи и се сещайте що за гнусен свят е това. Всеки има определено време на тази земя и то не зависи от парите.

18

Анонимен

преди 1 година

Сеизмолозите сами казаха, че не могат да предвидят кога и как. Природата има привилегии.

17

Анонимен

преди 1 година

Колко хилки дадоха фира турците до момента? 50? В Истанбул удари ли такова земетресение както на 6-ти февруари, както е гъсто населен поне 100 000 ще са погребани живи.

16

1913

преди 1 година

Северния бряг на Мраморно море е бг на 50 км само от Истанбул и после Англия го отнема и го връща на Турция че са ни големи приятели и ни режат от Босфора. Дано пропаднат тия гъдове,