45

Хахаха

преди 1 година

работите за рАсия...за ограбването на Българите...позорите ги,ежедневно резидентА ни ни позоро пред света пришиващ ни към убиеца на жени и деца путин!как ще се казва филма на дъщуря му с нащите данъци...аз дъщерята на ен.чаря???САЩ и Свободният не спят,Света ни винаги е намирал и осъждал убийците и съратниците им...без значение постове партий,държави...Бог да пази САЩ и Свободният...харчете си рублите...няма време!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Не работите ли за БКП бе мафиоти мръсни?? Такива комунистически гълъби виреят само в партията-гургулица.

43

Анонимен

преди 1 година

Господин скачков години наред ви работих вярно дано другите дава по добри от мен вярвах на вас като колега и приятел но вие се подиграхте с доверието ми бъдете щастливи няма да ви преча повече не сте ми никакъв огромно благодаря още веднъж за разбирането ви към мен дано сте такъв родител

42

Анонимен

преди 1 година

Дошъл е от великата Русия.Типичен руснак с изкривено съзнание мисли за децата си.Другите са никои ако им каже скачаи скачат жив и здрав другарю скачков и затягай редиците че комунизмът си отиде

41

Анонимен

преди 1 година

За две години управление Радевите кадри ни закопаха

40

Нака си е,

преди 1 година

За кво да работи за подизпълнинели, като може да работи направо за шеф Мустафа

39

Анонимен

преди 1 година

Скачков ще оправи работата деен е до напикаване

38

Анонимен

преди 1 година

Интересно мие пет години работих със всички сега вече съм история както идае здравето си дадох така да е оттука блока рам всички телефони повече и за кафе не сте ми необходими бъдете живи и здрави господа сержанти

37

Гълъб,

преди 1 година

Смешен си.Работите за ГЕРБ от самото начало на предишния ви служебен кабинет.

36

Бай Дрън

преди 1 година

Абе правилно...пуснете нещо за Путин, че проoостия анонимен се изпоти.

35

Анонимен

преди 1 година

Донев: Служебният кабинет не работи в полза на никоя политическа формация В БЪЛГАРИЯ!!!!!

34

Бай Дрън

преди 1 година

Е да де, служебното правителство не работи за никоя политическа формация, ама политическите формации работят за нов служебен кабинет.

33

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Ще допълня предният си коментар с този,за да придам повече понятийност .Донев е МАСОН.В този смисъл на думата оценката му,че правителството не работи в полза на никоя политическа формация е правилна.Просто масоните са във всичките политически формации.Не е възможно да са в дезакорд.Донев е масон и също така подчинен на истинският султан в България-най-висшият перверзен масон-Шимон Сакскобурготски.

32

akud

преди 1 година

донев повече от очи бийно е че ти бойко пеевски дпс сте се навели на кремъл и работите изцяло за руски интереси.... за сметка на българския гражданин

31

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Господин Денев,в България и Европа няма политически формации,които да не са в акорд с останалите политически формации.Има мимикрия и взаимопаразитиране,но и колективен междупартиен антинароден mobbing. Няма идеологическо различие между партиите в България.Има пропаганда и това е всичко.Има интереси и интересите съвпадат.Партиите не са врагове,както трябва да е,а са разни изрази на едни и същи консуматорски ултрапотребности.Вие също сте част от този антинароден абсурд,господин Денев!

30

Анонимен

преди 1 година

Слугува на НАТо и ЕС.

29

Анонимен

преди 1 година

Айде пуснете нещо за Путин да се изкажат простите русофили колко е велик и как като ни завладее ще живеем като в "рая" че той събира по 1000 коментара , а Гълъб по 30 вдигайте рейтинга.

28

Анонимен

преди 1 година

Слуги на Москва. И резидента и кабинета.

27

МВР СЕКТА ЛИ Е

преди 1 година

България има голям проблем с МВР, полицаи промиват мозъци на Българи в Перник и Бобов дол да стават мюсулмани и високо морални като тях! МВР СЕ ПРЕВЪРНА В СЕКТА!

26

Работим

преди 1 година

Само в полза на путин.