34

Анонимен

преди 1 година

Радев с едно наводнение не можа да се оправи обаче да праща самолети за Турция е сред първите и не се сдържа да се похвали. Показателно че българите го интересуват по-малко от колкото чужденците. Не знам как не се срамува от себе си.

33

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименДържавата е направила достатъчно за църквите - 0 данъци, 0 ддс, 0 нищо... аз поп с под БМВ 5-ца не съм виждал до сега... малко д'рва муха ги ухапала.

32

Анонимен

преди 1 година

Дървата, които им събориха къщите им давате. Лицемерно.

31

Анонимен

преди 1 година

А държавата нещо даде ли? Защото тези дърва са дарение от Пловдивската митрополия, не е помощ от държавата. Какво направи държавата за хората?

30

Анонимен

преди 1 година

Долни, по-долни, най-долни бг управници! Пооодлоги на укрофашистите с лъскави джипове!

29

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да изчакате още 3 месеца и тогава е най добре....за догодина

28

Анонимен

преди 1 година

Освен това ще им отпуснат по два кубика вода - само трябва да ходят да си я налеят от реката ха-ха-ха, Авве заевввви - ЗАКРИВАЙ!!!!

27

Анонимен

преди 1 година

И на изборите карловци да внимават - ако си преизберат същият кмет, дето им е от 15 години - сами са си виновни. Никакви помощи повече. Защото им беше добре, като си продадоха гласовете за жълти стотинки, после цяла българия им е длъжна да им помага за нещо, което сами си причиниха от глупост.

26

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Кога да се греят, след края на зимата? Просто ужас и безумие. Държавата къде беше през това време и защо се помага на хората в неравностойно положение само при бедствие, а на хората от друг произход се помага ежедневно за наша сметка, само защото били малцинство. Да не говорим, че толкова пари прибират от детските, а една сметка не плащат.

25

баба мара

преди 1 година

зимата мина те още не са раздали дървата а колко бързо 35 тира на дпс заминахаза пазара в одрин какво ли става там

24

Анонимен

преди 1 година

До 17 ..... Ми много ясно, че няма да ви дадат пари за материали - нали ако си го направите сами, ТЕ Няма откъде да героят и няма как да надуят цената на ремонта.... Кандидатствали били - хаха - наивници.

23

Смел Гибсов

преди 1 година

Вие е.ете ли се ве, дайте им домове, дрехи пари а не тея дърва .... хората не ядат дърва , ако нямат печка къде ще ги слагат в з.......... ви ли ?

22

Анонимен

преди 1 година

Абе, хора, четете, това е дарение от пловдивската Митрополия, не от държавата. Дарение се правят когато може и се съберат. Не плюйте по дарителите, управниците ни са за плюене.

21

Зозо

преди 1 година

Безплатни, защото реката им ги докара на двора без пари :))))))))))))))))))))))

20

Киряк Стефчов

преди 1 година

Това на снимката дарените дърва ли са? Да ги бяхте поопаковали малко. Дано да имат карловчани 1-2 дърводелеца да им построят дървени колибки с тези дърва, че в тия каравани без санитарен възел почна много да мирише. Абе важното е че украинците са добре, тия селяни все тая с тях или без тях.

19

123

преди 1 година

Много далновидни управници. От сега мислят за следващата зима.

18

Анонимен

преди 1 година

нали и преди бяха безплатни ама без да ти ги нарежат и транспортират

17

Анонимен

преди 1 година

Преди около 10г.Соф.Община (Фандъчето) обяви, че ще отпусне пари за ремонт "тип направи си сам" т.е. труда от нас, а материалите от тях.Кандидатствахме целия вход за алеята пред входа която беше кална нива.Аз съм ПГС инженер,а комшийката е геодезистка-направихме проект за изложба със скици,със заснемане,с чертежи, с количествена сметка, даже и 3D модел им направих.Сметката беше за около 4хилки за около 70кв.м. и не искахме КЕШ ами материалите-цимент, чакъл и плочки.Ами ха познайте-НЕ НИ ОДОБРИХА

16

Дърво

преди 1 година

Да се смееш ли ,да плачеш ли.

15

Каравеловчанин

преди 1 година

Обява: Продавам 4 кубика дърва за по 100 лева кубика! За справка вървят иначе по 120 лева кубика. Телефон: 0894 25 18 53.