187

в грешка си

преди 1 година

До Mногознайко В София няма кой да копа!Ние на село си копаме и си имаме всичко!Нашата е подредена и върви!На моята мотика съм и махнал спирачката и едва я настигам!Вие дето сте на купило го мислете,щото вашата сега започва!Впрочем,да живеят герб и пп,и всички останали!Ще бием ли на изборите,ще бием ли!?:)))

186

Сата НАТО

преди 1 година

на мен ми донесоха кашкавал /срам не-срам!/ от Виена. Германски, опаковка 700 гр. И струващ 5.60 евро. Същата марка, в същия грамаж и в същия като наименование супермаркет, но в София, струва 33 лв. -----///------- Не е ли нормално германския кашкавал да струва по-евтино във Виена, отколкото е София? И защо не поръча направо два тира, щом е на половин цена?

185

НЕ МОЖЕ

преди 1 година

НЕ МОЖЕ " ТАКСИТЕ" ДА СА 2 ПЪТИ ПО- ВИСОКИ ОТ ПРОДАЖНАТА ЦЕНА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ!!! НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО ПО СВЕТА. САМО У НАС.

184

Mногознайко

преди 1 година

Да уточним нещо. Вече на село мляко под 1,70 - 1,80 няма, няма и да има. В селото има 5 крави и опашката е дълга и по списък. Твас полското мляко къде го давате за пример 3 лева не е мляко а някакъв имитиращ продукт, нищо че на етикета пише мляко. Докато хората не се замислят какво чдат ще чдат бок_луците от запада и тва е. Яжте полско мляко, френски картофи, египетски лук, и репички от Италия. Яжте там е истината. В България не се раждат такива продукти, щото няма кой да копа, ние сме баровци.

183

Анонимен

преди 1 година

Цените в България са такива заради спекула,кражби и лъжи

182

В.

преди 1 година

Особено внимание със стоки с опаковки съдържащи трикольора, патриотични символи и наименование "Българско". Както и с хора развяващи байраци с трикольор без герба.

181

Black Metal

преди 1 година

Такаа - да видим ние тази работа с цените на млякото. Пред мен е кутия прясно мляко 1 литър "Булгарче". Цена 3.00лв. На кутията пише следното: Произведено за "Лъки2003" ООД. Произведено в ПОЛША. Spoldzielnia mleczarska Mlekpol w Grajewie Elewatorska 13 19-203 Grajewo Tel 0048862730400. Как мляко от Полша е по- евтино от българското?

180

как кой

преди 1 година

До Анонимен 173 Ами ТИ го промени!Нали искаше банани и тоалетна хартия,сега защо пискаш!?Разкарахте съветските чорбаджии,избрахте си евроамерикански,само дето пак ви е отзад!То руснаците поне бяха малко от малко хора,до като новите са ужас и безумие!

179

До 188

преди 1 година

А какво мляко беше, вкусотия, и се разваляше за 3 дни

178

Дзивко

преди 1 година

Има и друго, ние искаме истинско мляко ама да пазаруване един път в седмицата, е преди млякото деянеше 3 дни, ся се сетете в магазина колко работника трябва да се занимават с фреш артикулите, колко заплати и разход са, отделно дистрибутора какъв брак ще генерира, като искаме срок на годност месец, ядем заместители и пластмасови зеленчуци

177

хахах

преди 1 година

всеки говори за големите вериги това големите вериги онова, еми съберете се няколко производителя направете си мандричка наемете си магазин и продавайте на полвин цена, опа ама не искате или не можете или няма да ви излезнат сметките

176

Анонимен

преди 1 година

Имаш крава пиеш мляко, нямаш крава и каквото има ще пиеш. Това е демокрацията.

175

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 186 Беше 20 ст. едно бурканче.

174

Анонимен

преди 1 година

По скъпо от алпийското мляко в Австрия, супер, сега искам и 2 скакалеца вътре да плуват за цвят.

173

Анонимен

преди 1 година

От всички статии разбрах ,че не е инфлация , спекула е !

172

АНОНИМЕН

преди 1 година

Тука много филисови! Купете си от някой на село, загрейте го до 60 градуса /пастоьризиране/, и да видим колко ще издържи - най много няколко дена, не 1месец ,че и повече. Та не знам защо изобщо си позволяват наглостта да дават примери за цена на мляко, а не говорят за цена на имитиращ продукт. Мляко няма дори да покрия този пазар, камо ли за сирене и кашкавал. Всичко е скъпо менте!

171

kirasirrav

преди 1 година

Основния проблем в България е че всеки вчерашен ,,бизнесмен" иска да забогатее ако може веднага, в краен случай за няколко месеца, ама понеже не му се чака си купува скъпи коли и ланци предварително, преди да е спечелил и развил бизнеса.Другият такъв е корупцията на всички нива,която оскъпява скрито всякакви стоки и услиги.Примерно от производител изкупуват и го докарват в големи складове.Оттам дистрибутори го взимат и разкарват по магазини.Случвало се е всеки ден го карат на повисока цена.

170

Дзивко

преди 1 година

Европа окрупнява земеделието си в началото на 20ти век, при нас това става силово по време на соца, индустриалното земеделие е предпоставка за високи резултати и ниски цени, субсидиите помагат на схемите и вредят на конкуренцията, защото в западна Европа субсидията е по голяма, по време на соца България е можела да изхранва Европа, достигаме 1,3 млн овце, а сега се фукаме с ферма от 5хил крави

169

Непозната

преди 1 година

Това в магазина въобще не е мляко. А разтворено сухо вещество, което се внася. Интересно какво правят с българското мляко, когато го изкупят. Вероятно заминава за чужбина.

168

Анонимен

преди 1 година

Едно ферари с цвят червен! Нали това беше песничката на промяната! Е ,?