24

Анонимен

преди 1 година

И кафе автоматите уж бяха добре но сега с кови не е добре ако пипаш щото се пренася лесно заразата.

23

Анонимен

преди 1 година

Дронове ще носят всичко, което се полага на човек, не само кафе, забавно е. Зелена сделка.

22

Анонимен

преди 1 година

С всички висящи кабели едва ли ще е много лесно.

21

""

преди 1 година

Качеството на живот се увеличава с Пари.Не с дронове .Пак някаква ЕС измишльотина.

20

AGENDA 2030

преди 1 година

Който е гледал зловещото, ужасяващо, позитивно рекламно филмче на Световния икономически форум - пради да го изтрият, когато видяха реакцията - там в концепцията за 2030 "ще притежавам нищо и ще съм щастлив" беше описано как нищо не ти е нужно, защото каквото ти потрябва, се донася от дрон. Интересен паралел. Особено съчетано с безумното "дронове да започнат да се използват в ежедневието, като това би трябвало да доведе до повишаване на качеството на живот". Ще разнасят кафе, а?

19

Българ

преди 1 година

България към 2023 година е със статут на африканска държава (но да не обиждам африканците), оправихте всичко тука, корупция няма, стандарта е висок... Еми да може да мислим за високи технологии и т.н

18

Анонимен

преди 1 година

БАН заедно с БНТ 1,2,3,4,5,6 и т.н. е пълен с хора които взимат заплати без да вършат нищо тия трябва да ги съкратят на 80%.

17

Анонимен

преди 1 година

Качеството на живот в конкретното му разбиране по идеята на статията е да ми е пълен портофела, а не дронь да ми носи "кафе", което не мога да си платя. А по-широкото разбиране за качество на живот включва доста по-други нещица и не включва непременно "дронове", а качествено народонаселение. Демек да имам пАри да си пием кафето дето ни е кеф с или без дронь и да има с кого да си го пием и хортуваме а не да пием, пасуваме и бием.

16

Анонимен

преди 1 година

Като си знаем къпъцитетите и за какво по-конкретно е назадната мисъл - да ги пробват там дето няма ора. А най-добре е въобще да не правят нищо а да рапортуват че всичко е файн и да си делкат там парите само и само да не утрепат некой чуечец.

15

В чужбина

преди 1 година

Всичко е имитация на дейност.Дронове ковяхме преди 10 години от пръчки на метли.Тези са горе долу на това ниво все още.Бил съм видял съм включително и във Терем до летището в София работят 3-*** пенсионери които свалят части то Руски хеликоптери, Гайкаджии.И нормално, заплата 14400 Бруто.Кой ще ти се занимава с хай тек технологии на 1400 лева заплата на месец.Но забележете финансирането и милиони.Разликата къде е?Вижте на паркинга на тези дружества и ще разберете.Всичко що е годно в тази свера е

14

Анонимен

преди 1 година

Смеете се ,но не е смешно.В Китай на олимпиадата беше демонстрирано как работи. Въпроса е какво ще работят обикновенните хора и от къде ще идват доходите им за да живеят? Минимален гарантиран доход и точкова система за послушание ? Също демонстрирана на практика в Китай. Пък на вас нека ви е смешно!

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13. Дронове им викат англоцакците на англоцакцки диалект щото бръмчали като бръмбъри. А нашичките възприемат думата като нещо много напредничаво и якостно. Иначе си е радиоуправляема машина с най-разнообразни цели от радиоуправляем модел до БПЛА както му викат съкратено на бойните машини. Особено е глупаво когато "дрон" викат на подводните апарати.

12

Анонимен

преди 1 година

Минисерството на трънспорта си е поставило за цел безцелие

11

Анонимен

преди 1 година

защо на детски играчки с дистанционно им викат дронове? дронът е безпилотна машина за убиване на саш

10

Анонимен

преди 1 година

Това с дроновете ще е голям TAШAK. Ще падне някой дрон на главата на някое дете като ги пуснат и ще се върнат обратно хората с колелетата, а тия дето правят дроновете на улицата.

9

Анонимен

преди 1 година

А цигари ще палят ли!?

8

Анонимен

преди 1 година

ТОВАРИШ ДИМО ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ ДАЛИ ЗАЩОТО СТЕ ФЕОДАЛЕН СТАРЕЦ С ФАЛШИВИ ТИТЛИ И ВЕРЕН НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ?

7

Анонимен

преди 1 година

Димо Зафиров е съвсем изкукал

6

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Толкова и ще го пия това кафе, както и каквото и да било друго. Живее ми се.

5

Пич

преди 1 година

От година работели по "този въпрос", щото било европейска програма. Само като чуя, че от БАН работят по някаъв въпрос и ми става ясно за каква имитация на дейсност иде рече. Навремето Дянков много хубаво ги беше взел на мушка тия от БАН, но не му стигна време да си довърши работата. Дронове ще носят кафета ... само като го видиш тоя прашен професор с очилата, и ти става ясно, че последно е учил по руски учебници от 60-та година. Хайде, много моля ...