290

Анонимен

преди 1 година

ПО ЗАПОВЕД НА ЩУКАТА ОТ РЕЙН, СЕНА,ТЕМЗА,ПОТОМАК,ХЪДЗЪН,МИСИСИПИ,УЕЛОУСТОУН И САН АНДРЕАС ЩЕ ПОНИКНЕ ЕЙЯФЯТЛАЙОКУТЪЛ !!...

289

Анонимен

преди 1 година

ПО ЗАПОВЕД НА ЩУКАТА ОТ РЕЙН, СЕНА,ТЕМЗА,ПОТОМАК,ХЪДЗЪН,МИСИСИПИ,УЕЛОУСТОУН И САН АНДРЕАС ЩЕ ПОНИКНЕ ЕЙЯФЯТЛАЙОКУТЪЛ

288

Име

преди 1 година

Добре, че съм на възраст, хи-хи, да се бият ентусиастите.

287

Анонимен

преди 1 година

До Хасан========Няма такава държава!

286

Анонимен

преди 1 година

Представител на правоохранителните органи на Донецката народна република каза пред ТАСС, че десетки военнопленници от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са подали документи за паспорти на Руската федерация, за да постъпят по-нататък в редиците на доброволческия батальон им. Богдан Хмелницки, образуван в републиката.

285

Анонимен

преди 1 година

Съмнително е САЩ да влязат в тази война, почти немислимо. Политическата цена за американския истаблишмънт ще е непосилно висока. Така, че НАТО като организация няма да се включи, за да не бъде активиран чл.5, който обвързва и САЩ. По вероятно е да бъде активирана някаква "коалиция на желаещите", основно от източноевропейски държави с Полша в авангарда на тази военна интервенция. Ще бъдат мобилизирани части от всички източноевропейски държави, с някакво смесено командване.

284

Анонимен

преди 1 година

Може, и най-вероятно ще прерасне. 1 година се натискате и накрая мечтата ви ще се сбъдне. Но Нато е разединено и има собствени сметки за уреждане помежду си. Тези постоянни демонстрации на фалшиво единство никак не са убедителни. Много подводни камъни се крият в ЕС и НАТО.

283

sd

преди 1 година

нека войната да почне, искам да видя руското семе как се затрива

282

Хасан

преди 1 година

Важното е Украйна да си върне територията.

281

маилс

преди 1 година

Поляците са впиянчени *** кво ги мислиш тях....те да си правят сметката ,приеха бежанци щот мислеха че ще грабнат изгода,но сега ще поискат и децата им .Ами всеки да си прави сметката ,колкото дали ще пожертват бъдещето на нацията си заради умрели амбиции .МИ да се оправят ///

280

Анонимен

преди 1 година

е какво мислите , че прави Байдан в Полша , полската армия ще е част от Източния фронт и първа влиза в Украйна и България е част от този Източен фронт /санитерен източен фронт . Искате България да е част от това

279

Анонимен

преди 1 година

Война Русия-НАТО няма как да е само в Европа. Ако пък това се случи , значи САЩ са излишни в НАТО. Което пък води до извода, нужно ли е НАТО или е по-добре да се създаде Европейска обединена армия?

278

до 285

преди 1 година

До Сапьор....така е ,мислят си че е като в компютърните игри, uбиват те и ставаш от стола да си вземеш нещо за хапване от кухнята...

277

ГледамОгънОтдалеко

преди 1 година

Е, нали това беше целта на спонсорите на Майдана - да докара нещата до война! 8 години Путин я отлагаше, белким изпълнят Минските споразумения, пък те през това време трупали оръжия! Няма да им стигнат всички оръжия на света!

276

Люк

преди 1 година

а може и империята да не отвърне на удара. Джедайте на Йода Путин са избягали със Скай Волкър към западните галактики

275

Доктор Хук

преди 1 година

Занете ли защо италянците имат армия,за да могат чехите поне една армия да победят-Вечно живият Швейк

274

Анонимен

преди 1 година

Путин иска, завладява и анексира Украинските земи почти целия свят помага на жертвата.

273

toj

преди 1 година

До До: Има ИзборАко човек прояви глупостта да се втурне тутакси натам, където го праща някаква хартийка - направление за моргата, написано от *** с фуражка - ами прав му път към моргата.

272

Анонимен

преди 1 година

звезд. да се чете e,l, k,a

271

ино чахкинчи

преди 1 година

след окраинкити ний са пращим най за без пари,*** същта работа,но вече лекоомерисана версия